2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
evet olabilir benim kuzenim öyle hamile kaldı adet oluyorum sanmış ama onlar kanamaymış bir sonraki ay adeti gecikince gitmi iki aylık hamile çıktı

canım olabilir tabiki endişenme bence ve değerlerin gayet iyi benadetim 10 gün geçince yaptırmıştım betahcp ve 1143 çıkmıştı sonuç

canım bunla ilgili post açalım mı canım bakalım tahminlerimiz tutacakmı:)
Yok cnm konu dagilmasin burdan devam ederiz hem onun icin baska sayfa acarsak burda konusulacak konu kalmaz ama o tarz sayfalar illaki vardir cinsiyet tahminleriyle ilgili bi bakmak lazim diger topiklere

Ben bulantılardan ve günde 5-6 kere kusmaktan insan gibi yaşamayı unuttum.

Aç geziyorum.

Bana dua edin lütfen.

Kızlar kusmam falan yok ama acıkıyorum yemek yıyorum doyduktan sonra bulatı çekiyorum sürekli ama yememde sorun yok nası bişidir anlamadım :)

2 çeşit ilaç denedim, metpamid ve dramemine ikisi de fayda etmedi bana. Ağlamak istiyorum.

İlk hamileliğimde de aynen böyleydim.

Ben bulantılardan ve günde 5-6 kere kusmaktan insan gibi yaşamayı unuttum.

Aç geziyorum.

Bana dua edin lütfen.
canım allah yardımcın olsun ama bebiş için üzülme şuan depodan besleniyor güzelce buyuyordur merak etme..

E herkesin bulantısı var benim niye yok belkim başlar haftaya.

Yok cnm konu dagilmasin burdan devam ederiz hem onun icin baska sayfa acarsak burda konusulacak konu kalmaz ama o tarz sayfalar illaki vardir cinsiyet tahminleriyle ilgili bi bakmak lazim diger topiklere
yoo ben sohbet olsun diye demedim zaten sadece isimlerimiz yanındada tahminimiz şeklinde bir liste olurdu o kadar

canım allah yardımcın olsun ama bebiş için üzülme şuan depodan besleniyor güzelce buyuyordur merak etme..

Bebek için üzülmüyorum canım.

Ama kendime resmen acıyorum. çıkartmaktan dün boğazım şişti.

Kızımla bile ilgilenemez oldum. Çok üzülüyorum.

Yoğun bir haftanın ardından herkese mutlu hafta sonları diliyorum 1 haftadır süren baş dönmem ve bulantilarim dünden bu yana sona erdi ve doymak nedir bilmiyorum yediklerimin haddi hesabi yok.1 haftanın acısı çıktı resmen

zencefil mide bulantısını bastırıyor derler dene cnm istersen
kızn kaç yaşındaydı cnm

Çok ilginç bir şekilde 2015 haziran annelerinde o kadar çok kişi de kanama lekelenme olduğunu okudum ki, ben de aynı şekilde 2 haftaya yakındır kahverengi lekelenme devamlı var çok ayakta kalıyorum yoruluyorum ondandır diye üstüne düşmüyorum ama bir yandan da tedirgin oluyorum açıkcası. İki gündür de bariz bir şekilde koyu kahverengi oldu. Kalp atışları için bugün gidecektim ama vaktim olmadı yarın gidicem artık hayırlısı bakalım. Hakkımızda herşeyin hayırlısı, yurtdışında okudum orda ilk zamanlarda hiç müdahele etmiyorlar ciddi kanama olmadıkça doktora gidilmez zaten ultrasonla falanda her zaman bakmıyorlardı bildiğiniz mezuroyla ölçüp haftasını gelişimini kontrol ediyorlardı, yakın arkadaşımın hem hamileliğine hemde doğumuna şahit oldum. Ultrason zararsız diye billiyorum ama kafamda hep bir soru işaareti kalmıştır o zamanlardan nedense. Valla bende orda yıllarca kalınca onlara benzedim sanırım, inşallah ciddi birşey yoktur. İlk hamileliğimde sanırım çalışmadığımdan dolayı hiç kanama lekelenme olmadı ama evde oturdukça mide bulantısından serumlarla geçirdim şimdi tam tersi. Rahatlık yok yani sağlıkla gelsinlerde olsun, değer meleklerimiz için.

Allah kolaylık versin canımya

yeni başladı bide artarsa yandık
aman canım artmasın dün gece çok fena oldum bende et kokusu mahvetti sanki her yer kokmuş gibi geldi
teşekkürler canım inşallahh. ne güzel durmuş sıkıntıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…