2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

maşallahhhhhhh.

Darısı bana ve diğer bulantı çeken arkadaşlarıma.

zencefil mide bulantısını bastırıyor derler dene cnm istersen
kızn kaç yaşındaydı cnm

Kızım 13 aralıkta 7 yaşına girecek canım.

1 saat önce içtim zencefil çayı, ama hala bulanıyor.

Eşimde yok evde olsa ne güzel ilgileniyordu bizimle.

Kızım okuldan gelsin anneme gideceğim ve hafta sonu annemde kalacağız kızımla.

ohh en güzeli anne bakımı :)

bende ilk kez bu kadar çok kanaması olan arkadaşı 2015 haziran annelerinde okudum.

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.

Canım zencefille alakalı devamlı bir şüphe var düşüğe sebep olabilir diye, çok fazla tüketmemek gerekli diye duymuştum. Yanlış mı biliyorum bilemedim...

hiç birşeyı aşırıya kaçarak tüketmememiz lazım zaten.
fazlası zarar olabılır cnm

maşallahhhhhhh.

Darısı bana ve diğer bulantı çeken arkadaşlarıma.
Inşallah sizler de atlatırsiniz bir haftadır hayattan kopmuştum resmen.insallah tekrar başlamaz.

teşekkürler canım inşallahh. ne güzel durmuş sıkıntıların
Çok şükür durdu canım darısı zorluk çeken tüm arkadaşlarımın basina

E herkesin bulantısı var benim niye yok belkim başlar haftaya.
Benim de yok bulantim sadece ac karinla cay icince kusuyorum o da bi kere oldu dikkat ettim yani...

Bugun saglik ocagina kayit yaptirdim
Bu hafta mide bulantilarin baslicak dedi 8. Haftadayim...
Geleceği varsa gorecegi var dedim icimden
Bi de tetanoz aşısı olcen dedi hangi hafta dedigini unuttum ...
11. Haftada ikili tarama yapcak doktorun iyi cikarsa sonucu 3 lu Taramaya gerek yok dedi...

Bense hala avidite igg sonucunu bekliyorum...
Ciksada gidip minnosun ultrason videosunu ceksek hayirlisiyla

inşallah canım benim aynen insan sabredemiyor:)

benim adetim 4 gün gecikince yaptırmıstım 1660 çıkmıstı. 2 gun sonra yaptırsam 3000 lerde olucaktı 6 gün gecikmeyle. bence gayet normal senin ki. 19 günde bir adet gordugunu hemşireler biliyormu. bilmiyorlarsa bence ondan boyle düşünmüşlerdir.

Hc bisi yiyemiorumm;((

Benim gibi desene.

Yemek yemeyince de insan güçsüz kalıyor.

Geçen hafta doktor serum takalım dedi gerek duymamıştım en azından su içebiliyorum diye, şimdi onu da içemiyorum.

Doktoruma sorup belki hafta sonu evde anneme taktırırım. (hemşire emeklisi)

bende 7+3 de gittim doktora geçen hafta perşembe günü.

Önümüzdeki hafta perşembe içinde randevu aldım 9+3 olacak Allah nasip ederse, bakalım ne diyecek doktorumuz.

Bulantim var.krnim ac.hic bisi cnm istemio.hyr n yiyim blmiorum.dhada artior boyle olunca.bugunler gcp gerckten ymk yiyeblckmiyim.( ve herseyy kokuyorrr

yoo ben sohbet olsun diye demedim zaten sadece isimlerimiz yanındada tahminimiz şeklinde bir liste olurdu o kadar
Anladim canim bu sayfanin basinda o tarz bi liste var benim tahminim olmadigi icin yazdirmadim ama isteyen ne hissettigini yazdirdi egerki adin yoksa yazdir derim yada adin varsa bi muddet bekleyip kesin sonuclar uzerinden sonuclara bakariz hep beraber

Evettt ay sonuna geldik sanirim haziran anneleri artik %100 kesinlesmistir diye dusunuyorum adini yazdirmayan kaldimi arkadaslar genel toplama bakalim kac kisiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…