2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bayadir yazamiyorum ama hep takip ediyorum kizlar biz bugun bebisimizi gorduk ilk kez vede kalbinin attigini gorduk cok sukur doktor istersen alttan duyulur dedi gerek yok dedim onemli olan atmasi yani sonuctamigde bulantisi bendede var ama bi sekilde gecistiriyorum

2 çeşit ilaç denedim, metpamid ve dramemine ikisi de fayda etmedi bana. Ağlamak istiyorum.

İlk hamileliğimde de aynen böyleydim.
dramamıne 2 kere bı de premesıs 1 kere kullanıyorum ama ıyı gelıyor bana sabah kalkınca ac karnına ıcıyorum.allah yardımcın olsun canım demek kı senın durum benden daha kotu,ama neyapalım 12 hafta bekleyecegız

Canim ayni seyi bende farkettim kendimde ama emin olmaya calisiyorum fakat tiksinme olayi ve koku hassasiyeti devam ediyor ama yemek yeme niyetim var yinede birden fazla yemeyelim mideyi bianda doldurmakta bulantiyi tetikliyor :)

Iyi olmana sevindim cnm ewet eskidencok gwc giderlermis cocuk saglikliysa durur sagliksizsa duser die ayn benim dr ama bu devirde b.dr beni sinir esio ya iki kaybim var bana iki ay sonraya kontrol verdi sinir ya ki benim ilki kurtajdi kalbi durmustu 6 haftalik ve bu ulkedeki saglik prosedurleri yuzunden 10 haftalikligina kadar tasimak zorunda kaldim ve hram.kanama yapmafi aaglikli bir sekilde kese buyudu a kalbi durmustu dr bile cok sasirdi nasil olur die kesede en ufak bir bozulma yoktu kanama.yoktu oni bildig halde beni 2 ay kontrolsuz birakio nen boyke aaglik siateminin ama kadin ozel turk dr si buldum pazartesiye ona gidicem oda bu ulkenim sartlarina göre çok pahali ama aksi bir durum varsa ona dewam edicem ne yapim canimdan ve bebgiminden onemli deil bu arada senin bugun yanilmiosam kontrolum vardi nasil gorebildinmi bebiyiii

canım telaş yapma bence normal ben ayıın 9 unda adet görmeliydim. 13 unde yaptırdım 1660 çıktı. 20 sinde yaptırdım 15588 di
ayy inşallah.10 günü geçti gecikmem hala inanamıyorum Bi aksilik çıkmasından korkuyorum, inşallah yarın içimi rahatlatır doktor.peki bugün 12000 di.yarın keseyi görebilirmiyim acaba?

Bu arada hanimlar kanmaso olanlar acil sifalar diliyorum InsaAllah en.kisa zamanda rabnim acik sifalar verir ayni sekilde benim gibi migdesi bulanip yek yiyemeyen yesede bulanan.yemesede bulanan bayanlara birde benim bir eksim daha var yemek yemedigim zaman bayginlik geciriorum elim ayagim titrio resmen oldugum yere yigiliorum ee yesem migdem cok kotu herseyden tiskimiorum heryer kokuyo hersey ellerimi yuzume yaklastiramiorum defalarca yikiorum ama yatarken elim butnuma yaklastimi yaklastimi.migdem.alt uat lisacasi ben dahil heraey kokuyo hele bu aralar nefes daralmasi ve karin sismesi bu aralar cok daraldim hergun dua ediorum biran ewwel bu aylar ciksin die yabanci bir ulkedeyim tek basinayim ne anne nese baskasi bir tek allahim esim ve covuklarim an cenem.acildi yani biz gibi.migdesi bulananlarada rabnim sifa versin vede bunca seyin sonunda hepimiz saglikli . sihhatli yawrularimizi kucagimiza alalim

Evettt ay sonuna geldik sanirim haziran anneleri artik %100 kesinlesmistir diye dusunuyorum adini yazdirmayan kaldimi arkadaslar genel toplama bakalim kac kisiyiz
ben daha doktora gitmedim, 4 temmuz görünüyor ama daha önceki doğumum 38. Haftada olmuştu, şimdide haziranda doğuracağımı hissediyorum:)

ayy inşallah.10 günü geçti gecikmem hala inanamıyorum Bi aksilik çıkmasından korkuyorum, inşallah yarın içimi rahatlatır doktor.peki bugün 12000 di.yarın keseyi görebilirmiyim acaba?
çok çok rahat görursün canım. hiçbir aksilik çıkmaz merak etme . degerinde çok guzel. ben kalp atışınıda 25000 lerde duymustum. amma çok test yaptırmışım :)

Bu arada iki cocugu ve kotu olup halim.olmadigindam.fazla giremiorum girincede hepsini bir arada yazip cikiorum haliyle uzun oluo kusura bakmayın bu arada tahmon hakkinda konusulmus benim bir kizim ve birde oglum var allah bagislarsa simdide kizima kiz kardes cok iatiorim hayatta bana bisi olursa ona destek veren sirdasi olabilcek hayati beraber yulenwbilegi olene kadar ama icime de oglan doguyo gerci herseyden once saglikli olmasi cok onemli ama gecen gun oglum allah yalvariodu yanimki ben su olsun bu olsun die hic demedim oğluma allahim ne olursun ne olursun bir kiz kardesim daha olsun lutfen diodu canimin ici tabi kiz kardes farkli hem kiz kardesleri ona daha bagli olur doganin kanunu oglanlar disari donuk oluo ama kiz kardesleri omur boyu birbirlerine ve ailesine bagli okur ne guzel ogkumu omur boyu duaunen arayip soran iki iiz kardeai olir tabi akside olursa InsaAllah bir birbirlerine bagli kardedler olurrabbim butun ewlatlarimizi hayirli eylesin bakalim ogkumibduasimi icime dogan mi InsaAllah ogkumun duasi kabul olur

Benı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(

Benı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(

canım benim gönlünü ferah tut. bugün televizyonda duydum düşen bebekler ahirette annesini cehennem ateşinden kurtaracakmış üzülme tekrar olur bu sefer sağlıklı şekilde

Kızlar bugün dr dan geldim...
Zaten bir haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı, bebeğim muhtemelen sağlıksız olduğu için gelişmemiş... Kalp atışlsrınıda hiç görmemiştim, çok büyük olduğu için pazartesi yada salı günü kürtaj olacağım...
Kendimi sağlıksız olmasındansa olmasın daha iyi diye teselli ediyorum... Siz siz olun lekelenme yada kanamalarınızı hafife almayın dr a başvurun. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirin...
Sirrieyvan arkadaşım beni listeden çıkarırsan sevinirim kendinize iyi bakın...

canım çok çok üzüldüm. hayırlısı buymuş lafı ne kadar teselli eder bilmiyorum ama saglıksız olucakmıs demek arkadasım. sen ılk düşükte genetik testleri yaptırmışmıydın peki ilki neden düşmüştü. benimde ilk gebeliğimde bebegimin kalbi durdu. şimdi bende beklemedeyim ne olacak diye

Cok gecmis olsun, allah saglikli bebisler ve dogumlar nasip eder ins.neden boyle oldugunu arastirdilar mi?

Canim cok gecmis olsun.allah saglikli bebisler ve dogumlar nasip etsin cnm.ayni seyleri yasadim allah hic kimseye yasatmasin ama umudunu hiic kaybetme.

Basim sag olsun cnm ne denir naail teselli edilir bilmiorum ama bu bnm basima iki kere geldi hissitolog arkadasimizon dedigi gibi sagliksiz sakat bor bebekten se rabnim hakkiminzda bunu daha hayirli gordu demekki ben hattabiki kayiptan sonra rabbim beni.me kaar cok sewiomuski beni sagliksiz bir bebekten yada daha ileri bir gebelik haftasinda hateketkerininduyduktan sonra acidan sakin die diodum vardir herseyde bir hayir uzulme rabbim em.kis azamanda kucagini doldursun InsaAllah rabbim sabırlar versin

Hissitologcum yukardaki arkadasa yazdigim gibi ben ne dersem diyim bu acinin tarifi yada tesellisi yok ama ne guzel yazmissin sagliksiz bir bebektense diyip nencede canim rabnim bizi gercekten cok sewio ve tasiyamayacagimiz yuk vermio uzme canini kitfen InsaAllah sen ve senin durumunda olan arkadaslarimizin en kisa zamanda kucagini doldursun rabbim InsaAllah bu topikte deil belki ama baska topiklerde yawrularinizi kucaginiza aldiginiz haberlerinide okucaz bizlerinde garantisi yok iki kayibim gibi bununda basina heran bisiler gelebilir rabnim hakkimizda her zaman hayirlisini nasip eylesin

Ilk gebelıgımde patolojıye gondermıstıler ve beslenememıs dendı bunda da corasprın kullandım ama yıne husran cok kotu durumdayım hepmı boyle olcak.aglamaktan gozlerım sıstı ınsallah sızler saglıkla kucagınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…