- 1 Haziran 2014
- 126
- 69
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.121
dramamıne 2 kere bı de premesıs 1 kere kullanıyorum ama ıyı gelıyor bana sabah kalkınca ac karnına ıcıyorum.allah yardımcın olsun canım demek kı senın durum benden daha kotu,ama neyapalım 12 hafta bekleyecegız2 çeşit ilaç denedim, metpamid ve dramemine ikisi de fayda etmedi bana. Ağlamak istiyorum.
İlk hamileliğimde de aynen böyleydim.
canım ben erkek hısedıyorum nedense sana zor olmazsa yazarmısınEvettt ay sonuna geldiksanirim haziran anneleri artik %100 kesinlesmistir diye dusunuyorum adini yazdirmayan kaldimi arkadaslar genel toplama bakalim kac kisiyiz
Canim ayni seyi bende farkettim kendimde ama emin olmaya calisiyorum fakat tiksinme olayi ve koku hassasiyeti devam ediyor ama yemek yeme niyetim var yinede birden fazla yemeyelim mideyi bianda doldurmakta bulantiyi tetikliyor :)Yoğun bir haftanın ardından herkese mutlu hafta sonları diliyorum1 haftadır süren baş dönmem ve bulantilarim dünden bu yana sona erdi ve doymak nedir bilmiyorum yediklerimin haddi hesabi yok.1 haftanın acısı çıktı resmen
canım ben erkek hısedıyorum nedense sana zor olmazsa yazarmısın
Canım sağol merak ettiğin için beni de valla nazlılarki sorma ama bana hep karından bakıldığı içinde normal diyorum, internette çok fazla bilgi kirliliği var insanları telaşa sürükleyrn... Biz çok aceleci davranıyoruz bazen annelerimizi düşünelim adet olmazmışlar 4 ay sonra en erken dr a giderkermiş. Biz hemen hop olsun istiyoruz. Pozitif düşünmekte çok önemli..
Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar
ayy inşallah.10 günü geçti gecikmem hala inanamıyorum Bi aksilik çıkmasından korkuyorum, inşallah yarın içimi rahatlatır doktor.peki bugün 12000 di.yarın keseyi görebilirmiyim acaba?canım telaş yapma bence normal ben ayıın 9 unda adet görmeliydim. 13 unde yaptırdım 1660 çıktı. 20 sinde yaptırdım 15588 di
ben daha doktora gitmedim, 4 temmuz görünüyor ama daha önceki doğumum 38. Haftada olmuştu, şimdide haziranda doğuracağımı hissediyorum:)Evettt ay sonuna geldiksanirim haziran anneleri artik %100 kesinlesmistir diye dusunuyorum adini yazdirmayan kaldimi arkadaslar genel toplama bakalim kac kisiyiz
çok çok rahat görursün canım. hiçbir aksilik çıkmaz merak etme . degerinde çok guzel. ben kalp atışınıda 25000 lerde duymustum. amma çok test yaptırmışım :)ayy inşallah.10 günü geçti gecikmem hala inanamıyorum Bi aksilik çıkmasından korkuyorum, inşallah yarın içimi rahatlatır doktor.peki bugün 12000 di.yarın keseyi görebilirmiyim acaba?
Benı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(
canım çok çok üzüldüm. hayırlısı buymuş lafı ne kadar teselli eder bilmiyorum ama saglıksız olucakmıs demek arkadasım. sen ılk düşükte genetik testleri yaptırmışmıydın peki ilki neden düşmüştü. benimde ilk gebeliğimde bebegimin kalbi durdu. şimdi bende beklemedeyim ne olacak diyeBenı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(
Cok gecmis olsun, allah saglikli bebisler ve dogumlar nasip eder ins.neden boyle oldugunu arastirdilar mi?Benı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(
Canim cok gecmis olsun.allah saglikli bebisler ve dogumlar nasip etsin cnm.ayni seyleri yasadim allah hic kimseye yasatmasin ama umudunu hiic kaybetme.Kızlar bugün dr dan geldim...
Zaten bir haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı, bebeğim muhtemelen sağlıksız olduğu için gelişmemiş... Kalp atışlsrınıda hiç görmemiştim, çok büyük olduğu için pazartesi yada salı günü kürtaj olacağım...
Kendimi sağlıksız olmasındansa olmasın daha iyi diye teselli ediyorum... Siz siz olun lekelenme yada kanamalarınızı hafife almayın dr a başvurun. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirin...
Sirrieyvan arkadaşım beni listeden çıkarırsan sevinirim kendinize iyi bakın...
Benı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(
Kızlar bugün dr dan geldim...
Zaten bir haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı, bebeğim muhtemelen sağlıksız olduğu için gelişmemiş... Kalp atışlsrınıda hiç görmemiştim, çok büyük olduğu için pazartesi yada salı günü kürtaj olacağım...
Kendimi sağlıksız olmasındansa olmasın daha iyi diye teselli ediyorum... Siz siz olun lekelenme yada kanamalarınızı hafife almayın dr a başvurun. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirin...
Sirrieyvan arkadaşım beni listeden çıkarırsan sevinirim kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?