- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.141
Canım aynı gün aynı sıkıntıyı yaşadık, rabbime sığın ben öyle yapmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem oatolojiye değilde genetik bölümüne yolla bebeğini, patolojide pek birşey anlaşılmaz çünküIlk gebelıgımde patolojıye gondermıstıler ve beslenememıs dendı bunda da corasprın kullandım ama yıne husran cok kotu durumdayım hepmı boyle olcak.aglamaktan gozlerım sıstı ınsallah sızler saglıkla kucagınıza alırsınız
Canım çok tesekkürler içten dileklerin için allah razı olsun rabbim ne derse o olur, zamanı değilmiş demekki hayırlsı olsunCanim cok gecmis olsun.allah saglikli bebisler ve dogumlar nasip etsin cnm.ayni seyleri yasadim allah hic kimseye yasatmasin ama umudunu hiic kaybetme.
Mecik arkadaşım sağol allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun inşBasim sag olsun cnm ne denir naail teselli edilir bilmiorum ama bu bnm basima iki kere geldi hissitolog arkadasimizon dedigi gibi sagliksiz sakat bor bebekten se rabnim hakkiminzda bunu daha hayirli gordu demekki ben hattabiki kayiptan sonra rabbim beni.me kaar cok sewiomuski beni sagliksiz bir bebekten yada daha ileri bir gebelik haftasinda hateketkerininduyduktan sonra acidan sakin die diodum vardir herseyde bir hayir uzulme rabbim em.kis azamanda kucagini doldursun InsaAllah rabbim sabırlar versin
Hissitologcum yukardaki arkadasa yazdigim gibi ben ne dersem diyim bu acinin tarifi yada tesellisi yok ama ne guzel yazmissin sagliksiz bir bebektense diyip nencede canim rabnim bizi gercekten cok sewio ve tasiyamayacagimiz yuk vermio uzme canini kitfen InsaAllah sen ve senin durumunda olan arkadaslarimizin en kisa zamanda kucagini doldursun rabbim InsaAllah bu topikte deil belki ama baska topiklerde yawrularinizi kucaginiza aldiginiz haberlerinide okucaz bizlerinde garantisi yok iki kayibim gibi bununda basina heran bisiler gelebilir rabnim hakkimizda her zaman hayirlisini nasip eylesin
hayır tabi kide hep böyle olmayacak. tüm genetik testlerini yaptır canım bence. birde patolojide çıkan sonuç için her hangi bir tedavi uygulamadılarmı. bende yaptırmıştım ve doktorum eger plasentada sorun çıkarsa tedavi göreceksin bir sene hamile kalmamalısın demişti. ıyıce araştır canım nedenini bulup bir daha yasamazsın Allahın izniyle. bundan sonrasını yeni gebeliğine hazırlık olarak düşün. şu anda artık tek önemli olan sensin bir an önce saglıgına kavus ve gelecekteki bebeğin için hazırlan bakalımIlk gebelıgımde patolojıye gondermıstıler ve beslenememıs dendı bunda da corasprın kullandım ama yıne husran cok kotu durumdayım hepmı boyle olcak.aglamaktan gozlerım sıstı ınsallah sızler saglıkla kucagınıza alırsınız
Ilk gebelıgımde patolojıye gondermıstıler ve beslenememıs dendı bunda da corasprın kullandım ama yıne husran cok kotu durumdayım hepmı boyle olcak.aglamaktan gozlerım sıstı ınsallah sızler saglıkla kucagınıza alırsınız
Kizlar çok ama çok üzüldüm...Canım aynı gün aynı sıkıntıyı yaşadık, rabbime sığın ben öyle yapmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem oatolojiye değilde genetik bölümüne yolla bebeğini, patolojide pek birşey anlaşılmaz çünkü
cnm ben o sorunu kimyonla çözdüm...Kızlar sizdede gaz sorunu varmı bugun doktor gazdan bebeği Zot gördü
Sana da gecmıs olsun rabbım tekrar yasatmasın ınsallah.Canım aynı gün aynı sıkıntıyı yaşadık, rabbime sığın ben öyle yapmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem oatolojiye değilde genetik bölümüne yolla bebeğini, patolojide pek birşey anlaşılmaz çünkü
İyimisun canım.lekelenme seklinde değil mi? tutunmuştur onlar Allah in izni ile.Dr birşey demedi miyeni başladı bide artarsa yandık
İyimisun canım.lekelenme seklinde değil mi? tutunmuştur onlar Allah in izni ile.Dr birşey demedi miyeni başladı bide artarsa yandık
Ben yokum sanırımEvettt ay sonuna geldiksanirim haziran anneleri artik %100 kesinlesmistir diye dusunuyorum adini yazdirmayan kaldimi arkadaslar genel toplama bakalim kac kisiyiz
hayırlı olsun ikizmi?İyimisun canım.lekelenme seklinde değil mi? tutunmuştur onlar Allah in izni ile.Dr birşey demedi mi
Ben yokum sanırım12 haziran 29 yaş.bi kız bi erkek hissediyor.ilk hamilelik:):)
aman da minikimiz aşı mı olcakmışş anne karnında. annesi acıtmazlar dimi bebişlerimisiBenim de yok bulantim sadece ac karinla cay icince kusuyorum o da bi kere oldu dikkat ettim yani...
Bugun saglik ocagina kayit yaptirdim
Bu hafta mide bulantilarin baslicak dedi 8. Haftadayim...
Geleceği varsa gorecegi var dedim icimden
Bi de tetanoz aşısı olcen dedi hangi hafta dedigini unuttum ...
11. Haftada ikili tarama yapcak doktorun iyi cikarsa sonucu 3 lu Taramaya gerek yok dedi...
Bense hala avidite igg sonucunu bekliyorum...
Ciksada gidip minnosun ultrason videosunu ceksek hayirlisiyla
Eveeett:)hayırlı olsun ikizmi?
gavıcson mıde bulantısı ıcın degıl canım mıde yanması ıcın.ben premesıs ve dremamıne ıcıyorNe
y
Ilacim var metpamid gaviscon ama iyi glmedi..seninki adi nydi.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNGunaydin herkese umarim herkes iyidir. Dun doktor kontrolumuz vardi herşey yolunda bir ay sonra tekrar gel dedi.mide bulantilarim çok şiddetlendiği için serum yedim. Birde zofer diye bir ilaç yazdi birde onu deniycem biraz internette arastirdim kullanan da var kullanmayan da genelde kanser hastalarinin mide bulantisi için veriliyomus ama doktor kullanabilirsin dedi. Umarim bi zarari olmaz. Herkese güzel haftasonlari diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?