2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım aynı gün aynı sıkıntıyı yaşadık, rabbime sığın ben öyle yapmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem oatolojiye değilde genetik bölümüne yolla bebeğini, patolojide pek birşey anlaşılmaz çünkü

Mecik arkadaşım sağol allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun inş

hayır tabi kide hep böyle olmayacak. tüm genetik testlerini yaptır canım bence. birde patolojide çıkan sonuç için her hangi bir tedavi uygulamadılarmı. bende yaptırmıştım ve doktorum eger plasentada sorun çıkarsa tedavi göreceksin bir sene hamile kalmamalısın demişti. ıyıce araştır canım nedenini bulup bir daha yasamazsın Allahın izniyle. bundan sonrasını yeni gebeliğine hazırlık olarak düşün. şu anda artık tek önemli olan sensin bir an önce saglıgına kavus ve gelecekteki bebeğin için hazırlan bakalım

Kizlar çok ama çok üzüldüm...
Hepimizin korkusu bu ama Cenabi Hakkin takdiri...
Inanin odum kopuyor hergün buraya girerken...
Düşük haberi olmasa bari diyorum...
ALLAHIN almalarinda verme vardır...
Nolur üzülmeyin...
Bizede dua edin olur mu...

Arkadaşlar çok geçmiş olsun size bor şey olmadı çok şükür ki. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla versin bebislerinizi kucağıniza. Hiçbirimizin de garantisi yok ki Allah in takdiri böyle. Bu dünyada alacak nefesleri yoksa elelden bir şey gelmiyor Hepimizin imtihanı çok farklı Rabbim kolaylastirsin inşallah. ..

merhaba arkadaşlar..
bende inş. mayıs annesinden sonra ikinci kez Allah nasip ederse haziran annesi olacağım
ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ikincisi de sürekli ilaçla yatarak geçti aynı zamnda kan sulandırıcı iğne kullandım
haftaya ilk kez dr. kontrolum var..umarım kalp atışlarını duyarım....tekrar testler yapılacak mı kan sulandırıcı iğne kullanacak mıyım troid yetmezliği sorunumda var..şimdilik diğer dr.la tahlilleri oluyorum yani her ay iki ayrı dr.la görüşmemem olacak..aklımda bir sürü soru olsa da diğer hamileliğimdeki gibi çok panik ve telaş yapmayacağım illaki çocuğa yansıyor..Allah hayırlısını versin herkese..

Canm
Sana da gecmıs olsun rabbım tekrar yasatmasın ınsallah.

Hepınıze teker teker tesekkur ederım gormeden tanımadan sıcak bı ortamda bırbırımızın acısına sevıncıne ortak olduk endıselerını korkularımızı mutluluklarımızı paylastık. Rabbım bundan sonrası ıcın benm ve bnm durumumda olan arkadaslarmızın yuzunu guldursun saglıklı bebısler nasıp etsın ınsallah. Bnm ıkı oldu uc olmaz ınsallah.guzel kalplı anne adayları dualarınızda bızı unutmayın:,(

yeni başladı bide artarsa yandık
İyimisun canım.lekelenme seklinde değil mi? tutunmuştur onlar Allah in izni ile.Dr birşey demedi mi
Evettt ay sonuna geldik sanirim haziran anneleri artik %100 kesinlesmistir diye dusunuyorum adini yazdirmayan kaldimi arkadaslar genel toplama bakalim kac kisiyiz
Ben yokum sanırım 12 haziran 29 yaş.bi kız bi erkek hissediyor.ilk hamilelik:):)

aman da minikimiz aşı mı olcakmışş anne karnında. annesi acıtmazlar dimi bebişlerimisi 16. haftada idrar kültürü dedi bana da. aşıların haftasını söylemedi. tahlil sonuclarını doktora gösterdikten sonra biz de görelim bilgileri tekrar düzenleyelim dedi. bir nevi update yapacak yani o zaman aşıları sorarım ben de.

Gunaydin herkese umarim herkes iyidir. Dun doktor kontrolumuz vardi herşey yolunda bir ay sonra tekrar gel dedi.mide bulantilarim çok şiddetlendiği için serum yedim. Birde zofer diye bir ilaç yazdi birde onu deniycem biraz internette arastirdim kullanan da var kullanmayan da genelde kanser hastalarinin mide bulantisi için veriliyomus ama doktor kullanabilirsin dedi. Umarim bi zarari olmaz. Herkese güzel haftasonlari diliyorum.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…