2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim süpriz ikinci bebeğim olacak nasipse şoku yeni yeni atlatıyorum çünkü oğlum 18 aylık
benimde kan pıhtılaşmam var hergün iğne vurunuyorum oğlumdan öncede düşklerim oldu rabbim bunu hiç beklenmedik anda nasip edince vardır bi hayır dedim ve kabuıllenmeye başladım

[QUOTitoloG, post: 37564871, member: 260325"]Kızlar bugün dr dan geldim...
Zaten bir haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı, bebeğim muhtemelen sağlıksız olduğu için gelişmemiş... Kalp atışlsrınıda hiç görmemiştim, çok büyük olduğu için pazartesi yada salı günü kürtaj olacağım...
Kendimi sağlıksız olmasındansa olmasın daha iyi diye teselli ediyorum... Siz siz olun lekelenme yada kanamalarınızı hafife almayın dr a başvurun. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirin...
Sirrieyvan arkadaşım beni listeden çıkarırsan sevinirim kendinize iyi bakın...[/QUOTE]
Offf arkadaşım cok üzüldüm gerçekten rabbim sabir versin en kisa zamanda tekrar nasip etsin saglik sihhatle inşallah

kızlar aramızda bebeklerını alacaklar olan var cok uzuldum,cok kotu bır duygu ınsallah vardır bı sebebıAllah bı tarafdan alırsa bı tarafdan da verır umudunuzu hıc kayb etmeyın olurmu.Ben de dun cok stresli bı gun gecırdım baya da uzuldum agladım o an mıde bulantılarım kesıldı cok kotu agrılarım basladı tum gun.Bı ara bebegım gettı dıye de cok korktum cok sukur bugun benım bulantılarım kendını gosterdı tekrar

günaydın kızlar... imtihanı çok zor olan arkadaşlarım Allah sabır versin gerçekten çok zor Allahım en kısa zamanda melekler göndersin size İnşallah...
dün doktora gittim pıtpıtları duyduk çok şükür teyzeleri... tam günüyle uyumlu dedi 7+0 dayım 3 hafta sonra yine çağırdı kemik gelişimine bakacağım erken geldi bana 12. haftada bakılıyor genelde ama 10. haftada doktoru çağıran var mı arkadaşlar?
herkese iyi tatiller...

bebeklerini kaybeden bütün arkadaşlarım için çok üzüldüm, cenabı Allah sağlıklı bebekler nasip edecek inşallah sizlere, üzülmemeye çalışın ve rabbime sığının o sizin sesinizi duyar.yepyeni sapağlam hamileliklere inşallah.

gözünüz aydın canım çok sevindim beni de 11. haftamda çağırdı doktorum 6. haftalıkken gitmiştim 5 hfta ara oluyor nerdeyse sabretmek zor..

merhaba arkadaşlarr
doktordan geldik karından baktı bebeğimin kesesi büyümüş 6. hafta ile uyumlu imiş 20 mm çapı kesenin içinde bebeği göremedi ama sorun değil dedi vajinal ultrasonla bakmak istemedi gerek yok dedi haftaya tekrar çağırdı o zaman büyük ihtimal görürürüz sağlıklı görünüyor kese dedi. ve en güzeli de kesenin yeri değişmiş çok şükür sezeryan kesisinin ordan kurtulmuş kızlar. bakalım inşallah haftaya da güzel haberler veririm.

tebrikler canım... haftaya gösterir kendini bebiş de

canım Allah kolaylık versin sanada inşallah gönlüne göre olur bende kıza kızkardeş şart diye düşünenlerdenim.
Benı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(
canımm çok üzüldüm cidden Rabbim büyük elbet vardır bundada bir hayır ne denir bilmiyorum cidden
hissitolog cum çok üzüldüm senin adına. çok haklısın sağlıksız olmasından yada ileriki aylarda olmasındansada vardır bundada bir hayır Rabbim büyük inşallah kısmet olurda güzel haberlerini alırız yine.

çokk teşekkür ediyorum canım inşallahh nasıl heyecanlandım bugün anlatamam. aklıma kötü şeyler getirmiyorum doktorda rahatlattı haftaya göremezsek bile sorun değil geç döllenmede olabilir dedi.
hiç aklına kötü şeyler getirme o kadar değişkenlik gösteriyor ki kişiden kişiye 9.haftaya kadar bile görünmediği oluyormuş.kese sağlıklıysa şekli vs bozuk değilse bebiş de gösterecek kendini elbet canım

merhaba arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. çok şükür bu ay yine hamileyim, sat e göre 6 hafta 2 günlük hamileyim, adetim 4 gün geçince doktora gittim keseyi gördük küçücük de olsa, 7. haftada da kalp atışı için çağırdı doktorum. inşallah rabbim bu sefer nasip eder, lütfen dua edin bu arada listeye beni de eklermisiniz? tahmini doğum tarihi 25-06-2015 görünüyor :)

İyimisun canım.lekelenme seklinde değil mi? tutunmuştur onlar Allah in izni ile.Dr birşey demedi mi

Cnm lekelenmem oldu da gecti. Yukarda bahsettigim mide bulantisi gecmiyor o bugun erbil beydeydik cnm kalp atisini duyduk bebisi buyumus gorduk cok mutlu olduk. Lekelenmeler icin normal dedi problem yok dedi zaten biliyosun eebil beyin tavrini bwn problem yok diyosam yoook dedi

tebrikler arkadaşımm. aramızda 1 gün var seninle :) eklemeleri için yaşını ve kaçıncı çocuğuna hamile oldugunu da yazmalısın. listeye öye ekliyorlaar :)

Evet teyziskosu...

Evet teyziskosu
Ocak 11 dedi yatenoz asisi icin sonradan hatirladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…