- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.161
gözünüz aydın canım çok sevindimgünaydın kızlar... imtihanı çok zor olan arkadaşlarım Allah sabır versin gerçekten çok zor Allahım en kısa zamanda melekler göndersin size İnşallah...
dün doktora gittim pıtpıtları duyduk çok şükür teyzeleri... tam günüyle uyumlu dedi 7+0 dayım 3 hafta sonra yine çağırdı kemik gelişimine bakacağım erken geldi bana 12. haftada bakılıyor genelde ama 10. haftada doktoru çağıran var mı arkadaşlar?
herkese iyi tatiller...
ben 2 bucuk sene bekledim tedaisiz oldu Allahimin izniyle olduBi de bişey sorucaam. Bu topikte 10 aydan daha fazla bi süredir bebek bekleyenler var mı??
Ben tam 10 bekledim tedavisiz şeysiz...
ilac al bu donemde canım doktoruna soyle yazsınAsuri bulantim var istfrada eyttim yardm.mafoldmbn
tebrikler canım... haftaya gösterir kendini bebiş demerhaba arkadaşlarr
doktordan geldik karından baktı bebeğimin kesesi büyümüş 6. hafta ile uyumlu imiş 20 mm çapı kesenin içinde bebeği göremedi ama sorun değil dedi vajinal ultrasonla bakmak istemedi gerek yok dedi haftaya tekrar çağırdı o zaman büyük ihtimal görürürüz sağlıklı görünüyor kese dedi. ve en güzeli de kesenin yeri değişmiş çok şükür sezeryan kesisinin ordan kurtulmuş kızlar. bakalım inşallah haftaya da güzel haberler veririm.
canım Allah kolaylık versin sanada inşallah gönlüne göre olur bende kıza kızkardeş şart diye düşünenlerdenim.Bu arada iki cocugu ve kotu olup halim.olmadigindam.fazla giremiorum girincede hepsini bir arada yazip cikiorum haliyle uzun oluo kusura bakmayın bu arada tahmon hakkinda konusulmus benim bir kizim ve birde oglum var allah bagislarsa simdide kizima kiz kardes cok iatiorim hayatta bana bisi olursa ona destek veren sirdasi olabilcek hayati beraber yulenwbilegi olene kadar ama icime de oglan doguyo gerci herseyden once saglikli olmasi cok onemli ama gecen gun oglum allah yalvariodu yanimki ben su olsun bu olsun die hic demedim oğluma allahim ne olursun ne olursun bir kiz kardesim daha olsun lutfen diodu canimin ici tabi kiz kardes farkli hem kiz kardesleri ona daha bagli olur doganin kanunu oglanlar disari donuk oluo ama kiz kardesleri omur boyu birbirlerine ve ailesine bagli okur ne guzel ogkumu omur boyu duaunen arayip soran iki iiz kardeai olir tabi akside olursa InsaAllah bir birbirlerine bagli kardedler olurrabbim butun ewlatlarimizi hayirli eylesin bakalim ogkumibduasimi icime dogan mi InsaAllah ogkumun duasi kabul olur
canımm çok üzüldüm cidden Rabbim büyük elbet vardır bundada bir hayır ne denir bilmiyorum ciddenBenı lısteden sılebılırsınız bebegım gelısmemıs ve kalp atısı duyulmadı pazartesı alınacak bu ıkı oldu nıe boyle oluyo nıyee:,(
hissitolog cum çok üzüldüm senin adına. çok haklısın sağlıksız olmasından yada ileriki aylarda olmasındansada vardır bundada bir hayır Rabbim büyük inşallah kısmet olurda güzel haberlerini alırız yine.Kızlar bugün dr dan geldim...
Zaten bir haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı, bebeğim muhtemelen sağlıksız olduğu için gelişmemiş... Kalp atışlsrınıda hiç görmemiştim, çok büyük olduğu için pazartesi yada salı günü kürtaj olacağım...
Kendimi sağlıksız olmasındansa olmasın daha iyi diye teselli ediyorum... Siz siz olun lekelenme yada kanamalarınızı hafife almayın dr a başvurun. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirin...
Sirrieyvan arkadaşım beni listeden çıkarırsan sevinirim kendinize iyi bakın...
çokk teşekkür ediyorum canım inşallahh nasıl heyecanlandım bugün anlatamam. aklıma kötü şeyler getirmiyorum doktorda rahatlattı haftaya göremezsek bile sorun değil geç döllenmede olabilir dedi.tebrikler canım... haftaya gösterir kendini bebiş de
hiç aklına kötü şeyler getirme o kadar değişkenlik gösteriyor ki kişiden kişiye 9.haftaya kadar bile görünmediği oluyormuş.kese sağlıklıysa şekli vs bozuk değilse bebiş de gösterecek kendini elbet canımçokk teşekkür ediyorum canım inşallahh nasıl heyecanlandım bugün anlatamam. aklıma kötü şeyler getirmiyorum doktorda rahatlattı haftaya göremezsek bile sorun değil geç döllenmede olabilir dedi.
İyimisun canım.lekelenme seklinde değil mi? tutunmuştur onlar Allah in izni ile.Dr birşey demedi mi
tebrikler arkadaşımm. aramızda 1 gün var seninle :) eklemeleri için yaşını ve kaçıncı çocuğuna hamile oldugunu da yazmalısın. listeye öye ekliyorlaar :)merhaba arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. çok şükür bu ay yine hamileyim, sat e göre 6 hafta 2 günlük hamileyim, adetim 4 gün geçince doktora gittim keseyi gördük küçücük de olsa, 7. haftada da kalp atışı için çağırdı doktorum. inşallah rabbim bu sefer nasip eder, lütfen dua edinbu arada listeye beni de eklermisiniz? tahmini doğum tarihi 25-06-2015 görünüyor :)
Evet teyziskosu...aman da minikimiz aşı mı olcakmışş anne karnında. annesi acıtmazlar dimi bebişlerimisi16. haftada idrar kültürü dedi bana da. aşıların haftasını söylemedi. tahlil sonuclarını doktora gösterdikten sonra biz de görelim bilgileri tekrar düzenleyelim dedi. bir nevi update yapacak yani o zaman aşıları sorarım ben de.
aman da minikimiz aşı mı olcakmışş anne karnında. annesi acıtmazlar dimi bebişlerimisi16. haftada idrar kültürü dedi bana da. aşıların haftasını söylemedi. tahlil sonuclarını doktora gösterdikten sonra biz de görelim bilgileri tekrar düzenleyelim dedi. bir nevi update yapacak yani o zaman aşıları sorarım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?