2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Rabbimin imtihan dünyası...
Bebeğini kaybedenler annelere Rabbim sabır versin...metanet en önemlisi... En kisa zamanda sağlıklı bebekleriniz olacak inşaAllah... Zamani geldiğinde hayırlısıyla... Rabbim sizlere sabır versin...listeyi düzenleyecegim tekrar musait bir zamanda...

Bana akil verin lutfen.. Dogru dhzgun bir doktora gidemedik daha. 7 haftadayiz cok sukur. Dun okmeydani egt arstrmada doktor kalp atislarinin duyuldugunu ama bizim duymayacagimizi aletin o kadar gelismis olmadigini vs soyledi. Her neyse bu onemli degil. Aklimdaki sorularin hicbirini soramadim bile. Simdi bi ozel hastane bakiniyorum. Gereksiz yere ikide bir de doktora gitmek istemiyorum. Kacinci haftda gidersem isabetli olur siZce?
Allahim beni dogru duzgun bi doktorla karsilastirsin :/

Bana akil verin lutfen.. Dogru dhzgun bir doktora gidemedik daha. 7 haftadayiz cok sukur. Dun okmeydani egt arstrmada doktor kalp atislarinin duyuldugunu ama bizim duymayacagimizi aletin o kadar gelismis olmadigini vs soyledi. Her neyse bu onemli degil. Aklimdaki sorularin hicbirini soramadim bile. Simdi bi ozel hastane bakiniyorum. Gereksi yere ikide bir de doktora gitmek istemiyotum. Kacinci haftda gidersem isabetli olur siZce?
Allahim beni dogru duzgun bi doktorla karsilastirsin :/

Benide doktorum onuncu haftada cagirdi. Sali gunu gidicem baaklim neler olucak =)

hayırlı olsun ikizmi?

Canım bulantilar geçer inş 1-2haftaya..minik zeytinlerimi gördüm güp güp sesleriyle..bu günümüze çok şükür. O stres yapmamamiz için rahatlatiyor..inş sağlıkla kucaklarimiza alalım

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Canım benim arkadaşım da onu kullandı... güvenle kullanabilirsin bence :)

Canım... 1.sayfaya bakıp orda istenilen tüm bilgileri yazar mısın bana :)
Tebrik ederim... Keseyi görmüşsünüz darısı kalp atışına olsun , kafanı sakin tut miniğin de rahat olsun inşaAllah tatlımm

Canım 12.haftada ikili test olacak... O günden önce yeni doktorunun muayenesinden geçmek istersen bence 9.haftada bir görün... :) sonra zaten o sana haber verecektir..umarım güzel bir doktor bulursun , yüreğini ferah tut...

2. Cuz u alayim canim

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Pit pitlari duyduk şükür iyiyiz 12.5 mm boyumuz Rabbim herkesehayirlisini nasip etsin...

Gozun aydin cnm InsaAllahbir cok güzel haberlerinide alırsın cnm

Gözün aydin olaun cnm yerinide değiştirmiş InsaAllah haftaya da pit pit lari duyarsin nice guzel haberlere

tatlim bu ay tasinma isimiz var o yuzden cesaret edemedim ama gelecek ay insallah muhakkak katilirim.Allah simdiden kabul etsin cok guzel dusunmussunuz.

Bende canım 6+6 da gittim (7 sayılabilir ) Beni de 10. haftada tekrar çağırdı. Bizde kan uyuşmazlığı var yalnız. O yüzden çağırdı.

İnşallah canım kalp atışlarını görürsün ve sağlıcakla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…