- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.181
Benide doktorum onuncu haftada cagirdi. Sali gunu gidicem baaklim neler olucak =)günaydın kızlar... imtihanı çok zor olan arkadaşlarım Allah sabır versin gerçekten çok zor Allahım en kısa zamanda melekler göndersin size İnşallah...
dün doktora gittim pıtpıtları duyduk çok şükür teyzeleri... tam günüyle uyumlu dedi 7+0 dayım 3 hafta sonra yine çağırdı kemik gelişimine bakacağım erken geldi bana 12. haftada bakılıyor genelde ama 10. haftada doktoru çağıran var mı arkadaşlar?
herkese iyi tatiller...
hayırlı olsun ikizmi?
Cnm lekelenmem oldu da gecti. Yukarda bahsettigim mide bulantisi gecmiyor o bugun erbil beydeydik cnm kalp atisini duyduk bebisi buyumus gorduk cok mutlu olduk. Lekelenmeler icin normal dedi problem yok dedi zaten biliyosun eebil beyin tavrini bwn problem yok diyosam yoook dedi[/QUOT
Maşallah maşallah.. Büyüsün minik zeytinlerimiz..hala inanamiyor insan..ben lekelenmeden bahsediyorsun sanmistim.
Kusmaya kadar gidiyor mu bulantıları? 3-5 dk ogurtu oluyor kimi sabah..iyiyim ben şükür. Bulantilar kişiye gore değişiyor muş.inş tez vakitte geçer
Canım benim arkadaşım da onu kullandı... güvenle kullanabilirsin bence :)Gunaydin herkese umarim herkes iyidir. Dun doktor kontrolumuz vardi herşey yolunda bir ay sonra tekrar gel dedi.mide bulantilarim çok şiddetlendiği için serum yedim. Birde zofer diye bir ilaç yazdi birde onu deniycem biraz internette arastirdim kullanan da var kullanmayan da genelde kanser hastalarinin mide bulantisi için veriliyomus ama doktor kullanabilirsin dedi. Umarim bi zarari olmaz. Herkese güzel haftasonlari diliyorum.
Canım... 1.sayfaya bakıp orda istenilen tüm bilgileri yazar mısın bana :)merhaba arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. çok şükür bu ay yine hamileyim, sat e göre 6 hafta 2 günlük hamileyim, adetim 4 gün geçince doktora gittim keseyi gördük küçücük de olsa, 7. haftada da kalp atışı için çağırdı doktorum. inşallah rabbim bu sefer nasip eder, lütfen dua edinbu arada listeye beni de eklermisiniz? tahmini doğum tarihi 25-06-2015 görünüyor :)
Canım 12.haftada ikili test olacak... O günden önce yeni doktorunun muayenesinden geçmek istersen bence 9.haftada bir görün... :) sonra zaten o sana haber verecektir..umarım güzel bir doktor bulursun , yüreğini ferah tut...Bana akil verin lutfen.. Dogru dhzgun bir doktora gidemedik daha. 7 haftadayiz cok sukur. Dun okmeydani egt arstrmada doktor kalp atislarinin duyuldugunu ama bizim duymayacagimizi aletin o kadar gelismis olmadigini vs soyledi. Her neyse bu onemli degil. Aklimdaki sorularin hicbirini soramadim bile. Simdi bi ozel hastane bakiniyorum. Gereksiz yere ikide bir de doktora gitmek istemiyorum. Kacinci haftda gidersem isabetli olur siZce?
Allahim beni dogru duzgun bi doktorla karsilastirsin :/
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz:
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
Pit pitlari duyduk şükür iyiyiz 12.5 mm boyumuz Rabbim herkesehayirlisini nasip etsin...
merhaba arkadaşlarr
doktordan geldik karından baktı bebeğimin kesesi büyümüş 6. hafta ile uyumlu imiş 20 mm çapı kesenin içinde bebeği göremedi ama sorun değil dedi vajinal ultrasonla bakmak istemedi gerek yok dedi haftaya tekrar çağırdı o zaman büyük ihtimal görürürüz sağlıklı görünüyor kese dedi. ve en güzeli de kesenin yeri değişmiş çok şükür sezeryan kesisinin ordan kurtulmuş kızlar. bakalım inşallah haftaya da güzel haberler veririm.
tatlim bu ay tasinma isimiz var o yuzden cesaret edemedim ama gelecek ay insallah muhakkak katilirim.Allah simdiden kabul etsin cok guzel dusunmussunuz.Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar :ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
İnşaAllah her daim bekleriz tatlımm , kolay gelsin taşınmak zordur , kendine dikkat et e mitatlim bu ay tasinma isimiz var o yuzden cesaret edemedim ama gelecek ay insallah muhakkak katilirim.Allah simdiden kabul etsin cok guzel dusunmussunuz.
sagolasin canim benimİnşaAllah her daim bekleriz tatlımm , kolay gelsin taşınmak zordur , kendine dikkat et e mi
Bende canım 6+6 da gittim (7 sayılabilirgünaydın kızlar... imtihanı çok zor olan arkadaşlarım Allah sabır versin gerçekten çok zor Allahım en kısa zamanda melekler göndersin size İnşallah...
dün doktora gittim pıtpıtları duyduk çok şükür teyzeleri... tam günüyle uyumlu dedi 7+0 dayım 3 hafta sonra yine çağırdı kemik gelişimine bakacağım erken geldi bana 12. haftada bakılıyor genelde ama 10. haftada doktoru çağıran var mı arkadaşlar?
herkese iyi tatiller...
İnşallah canım kalp atışlarını görürsün ve sağlıcakla kucağına alırsınmerhaba arkadaşlar, ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. çok şükür bu ay yine hamileyim, sat e göre 6 hafta 2 günlük hamileyim, adetim 4 gün geçince doktora gittim keseyi gördük küçücük de olsa, 7. haftada da kalp atışı için çağırdı doktorum. inşallah rabbim bu sefer nasip eder, lütfen dua edinbu arada listeye beni de eklermisiniz? tahmini doğum tarihi 25-06-2015 görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?