2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

çok geçmiş olsunn cnm aynen hakkımızda hayırlısı..
benımkı tup bebek olduğundan başta yapıldı bu testler.
ilaçla çözümü var canını sıkma sağlıklı bebişler diliyorum sana, hepimize Allahtan..

çok geçmiş olsun canım pıhtılaşma testlerini yaptırmalısın mutlaka belki iğne kullanman gerekiyordur araştır derim.

aynen çalışmasak ne ii olurdu diymi.. bende iş yerimde çok keyifli sayılmam.
yoruluyorum hep otursam da.
bu aralar uyku zorluyor, mide bulantısı bi yandan zorluyor. akşamı zor ediyorum

bugün iyi haberler yok haziran annelerinde düşükler çok fazla artık günümüzde,insanın canı sıkılıyor haliyle dün anneme dedim ki evde temizliğini kendin yapıyodun dimi evet dedi kim yapacaktı dedi yerlere eğilip yerleri siliyolardı çamaşır makinasının başında bekliyolardı eskiden teknoloji bu kadar yoktu herşeyi kendileri yapıyolardı ve hiçbir sıkıntı yaşamadan hamilelik geçirmişler ne güzel düşünün benim kanamam oldu geçen hafta ve o gün hep oturmuştum hani kendimi yormamıştım bile bünyelerimiz hiç sağlıklı değil evde işimi bile yapamıyorum korkudan işyerinde de kendimi yormamaya çalışıyorum

canım çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır rabbim şifa versin senin sağlığında çok çok önemli.
günaydın canımm severim ben o minik eşyaları. bizdede teyzesi başlamış bohça düzmeye daha çok erken desemde anlatamıyorum birde benim 2. bebeğim olacak zaten oğlumdan kalan bir dünya şey var giydiremediğim.
bebek arabası ihtiyacımız var bizimde arabası ve pusetini görümceme vermiştim oğlumun onunda yeni çocuğu oldu geri istemem mümkün değil. beşiğimizde var ama sepet beşikler varya onlara takmış durumdayım ondan yaptırayım bi 5-6 olana kadar onda yatırayım istiyorum çok heveslendim onlara.
iş konusundada haklısın bende evde olmak isterdim ama işten çıkmam mümkün değil zaten geç atandım inşallah kısmet olursa aylıksız izne çıkmak istiyorum doğumdan sonra bi 6 ay kadar.

Son düzenleme:
bende kendim yapıyorum bütün işlerimi ve oğlumda var ama sonra pertim çıkıyor resmen ne güzel annen yanında. ailem istanbulda bende sakaryadayım çarşamba günü annem gelecek inşallah bir kaç gün kalır dip köşe temizlik yaparım sende işten gelince dinlenirsin diyor Allah razı olsun o olmasa ne yaparım bilmiyorum.
sende dikkat et kendine işlerde olur bir şekilde.

Canım çok geçmiş olsun , tekrar aramıza bekliyoruz en kısa zamanda seni..

jnaz bebek arabaları hakkında bilgin var o zaman hangileri iyi birde fiyattlar ortalama nedir bilgi verirmisin acaba

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Sorma tatlım sorma geçen gün eşimle konuştuk bu durumu... şimdi biz sağlıklı değiliz ki bebişlerimiz olsun... eskiden anneler annanneler hamileyken çapaya gidermiş , biz gitsek Allah muhafazaa sonu kötü olur...
dediğin gibi bu günlerde pek iç açıcı haberler gelmiyor , Rabbim sabır versin tüm anne adaylarımıza

aynen çalışmasak ne ii olurdu diymi.. bende iş yerimde çok keyifli sayılmam.
yoruluyorum hep otursam da.
bu aralar uyku zorluyor, mide bulantısı bi yandan zorluyor. akşamı zor ediyorum
Siz çalışan hanımların Rabbim yardımcısı olsun ... ben evde işleri eşimle birlikte yapıyorum , çalışsam halim ne olur bilmem... Gerçekten sabır versin Rabbim :)

Canım bilgim sınırlı ama bana istediğini verebilirsin bende inşallah yapabilirim

Canım benim sana 8.cüzü verdim , türkçesinden okuyabilirsin , internette bulabilirsin :)

Ekledim seni , cüzünü de verdim... 9.cüz , Rabbim kabul etsin :) okuduğun zaman bildirirsen sevinirim :)

[C: 37591479, member: 483632"]Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)

tabiki haber veririm, Allah razı olsun.:)[/QUOTE]

10.cüz ü yazdım sana tatlım :) Allahım kabul etsin..

Elabilge16,,
Canm kusma yok o kadar siddetli diil ama gun boyu hissettiriyor kendini bulanti bende. Sen en son ne zaman gittin cnm erbil bey beni iki hafta sonra yine cagirdi
Canım 15 kasım da kontrolün.1 i cumartesi ordaydim yine..iyi olucaz bebislerimiz de iyi olucak inş

10.cüz ü yazdım sana tatlım :) Allahım kabul etsin..[/QUOTE]
16. Cüzü verebilurmusin bana da eksik kalırsa alabilirimn ben yine

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 , N never mind , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: N never mind
5.Cüz: N never mind
6.Cüz: N never mind
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

ben çapaya gittiğimi düşünemiyorum bile ya ne kadar sağlıksız nesiller yetişiyor çok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…