- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.301
günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
sonlandırmak için bile tiroidlerimin seviyesinin düşmesi gerekiyor. düşük yapanlara bir teselli olmaz belki ama böylesi de çok zor. kimse hipertiroidi tedavi ettirmeden ya da kontrol ettirmeden hamile kalmasın diye yazıyorum ne kadar faydası olur bilmeden. hakkımız da hayırlısı herkese sağlık ve sabır diliyorum bu 9 ay boyunca Allah hepimizin yardımcısı olsun. sevgiler.
Ilk gebelıgımde patolojıye gondermıstıler ve beslenememıs dendı bunda da corasprın kullandım ama yıne husran cok kotu durumdayım hepmı boyle olcak.aglamaktan gozlerım sıstı ınsallah sızler saglıkla kucagınıza alırsınız
Günaydinnnnnnnn kizlar...
Ya anneannesi dayanamiyor surekli biseyler yolluyor simdikten :)
Bende bebek arabasi bakmaya basladim
Abc design 3 tec ve quinny buzz xtra arasinda kaldim.
Isyerimde cok mutsuzum hic sevmiyorum ama calismadan da her istedigimi yapamam.
Neyse dayancam mecbur.
Evde oturmayi isterdim suan yani
canım çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır rabbim şifa versin senin sağlığında çok çok önemli.günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
sonlandırmak için bile tiroidlerimin seviyesinin düşmesi gerekiyor. düşük yapanlara bir teselli olmaz belki ama böylesi de çok zor. kimse hipertiroidi tedavi ettirmeden ya da kontrol ettirmeden hamile kalmasın diye yazıyorum ne kadar faydası olur bilmeden. hakkımız da hayırlısı herkese sağlık ve sabır diliyorum bu 9 ay boyunca Allah hepimizin yardımcısı olsun. sevgiler.
günaydın canımm severim ben o minik eşyaları. bizdede teyzesi başlamış bohça düzmeye daha çok erken desemde anlatamıyorum birde benim 2. bebeğim olacak zaten oğlumdan kalan bir dünya şey var giydiremediğim.Günaydinnnnnnnn kizlar...
Ya anneannesi dayanamiyor surekli biseyler yolluyor simdikten :)
Bende bebek arabasi bakmaya basladim
Abc design 3 tec ve quinny buzz xtra arasinda kaldim.
Isyerimde cok mutsuzum hic sevmiyorum ama calismadan da her istedigimi yapamam.
Neyse dayancam mecbur.
Evde oturmayi isterdim suan yani
bende kendim yapıyorum bütün işlerimi ve oğlumda var ama sonra pertim çıkıyor resmen ne güzel annen yanında. ailem istanbulda bende sakaryadayım çarşamba günü annem gelecek inşallah bir kaç gün kalır dip köşe temizlik yaparım sende işten gelince dinlenirsin diyor Allah razı olsun o olmasa ne yaparım bilmiyorum.bugün iyi haberler yok haziran annelerinde düşükler çok fazla artık günümüzde,insanın canı sıkılıyor haliyle dün anneme dedim ki evde temizliğini kendin yapıyodun dimi evet dedi kim yapacaktı dedi yerlere eğilip yerleri siliyolardı çamaşır makinasının başında bekliyolardı eskiden teknoloji bu kadar yoktu herşeyi kendileri yapıyolardı ve hiçbir sıkıntı yaşamadan hamilelik geçirmişler ne güzel düşünün benim kanamam oldu geçen hafta ve o gün hep oturmuştum hani kendimi yormamıştım bile bünyelerimiz hiç sağlıklı değil evde işimi bile yapamıyorum korkudan işyerinde de kendimi yormamaya çalışıyorum
günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
canım çok geçmiş olsun vardır bundada bir hayır rabbim şifa versin senin sağlığında çok çok önemli.
günaydın canımm severim ben o minik eşyaları. bizdede teyzesi başlamış bohça düzmeye daha çok erken desemde anlatamıyorum birde benim 2. bebeğim olacak zaten oğlumdan kalan bir dünya şey var giydiremediğim.
bebek arabası ihtiyacımız var bizimde arabası ve pusetini görümceme vermiştim oğlumun onunda yeni çocuğu oldu geri istemem mümkün değil. beşiğimizde var ama sepet beşikler varya onlara takmış durumdayım ondan yaptırayım bi 5-6 olana kadar onda yatırayım istiyorum çok heveslendim onlara.
iş konusundada haklısın bende evde olmak isterdim ama işten çıkmam mümkün değil zaten geç atandım inşallah kısmet olursa aylıksız izne çıkmak istiyorum doğumdan sonra bi 6 ay kadar.
Sorma tatlım sorma geçen gün eşimle konuştuk bu durumu... şimdi biz sağlıklı değiliz ki bebişlerimiz olsun... eskiden anneler annanneler hamileyken çapaya gidermiş , biz gitsek Allah muhafazaa sonu kötü olur...bugün iyi haberler yok haziran annelerinde düşükler çok fazla artık günümüzde,insanın canı sıkılıyor haliyle dün anneme dedim ki evde temizliğini kendin yapıyodun dimi evet dedi kim yapacaktı dedi yerlere eğilip yerleri siliyolardı çamaşır makinasının başında bekliyolardı eskiden teknoloji bu kadar yoktu herşeyi kendileri yapıyolardı ve hiçbir sıkıntı yaşamadan hamilelik geçirmişler ne güzel düşünün benim kanamam oldu geçen hafta ve o gün hep oturmuştum hani kendimi yormamıştım bile bünyelerimiz hiç sağlıklı değil evde işimi bile yapamıyorum korkudan işyerinde de kendimi yormamaya çalışıyorum
Siz çalışan hanımların Rabbim yardımcısı olsun ... ben evde işleri eşimle birlikte yapıyorum , çalışsam halim ne olur bilmem... Gerçekten sabır versin Rabbim :)aynen çalışmasak ne ii olurdu diymi.. bende iş yerimde çok keyifli sayılmam.
yoruluyorum hep otursam da.
bu aralar uyku zorluyor, mide bulantısı bi yandan zorluyor. akşamı zor ediyorum
Canım bilgim sınırlı ama bana istediğini verebilirsin bende inşallah yapabilirim
kızlar ben ilk listede yer almak istiyorum, dün yazdım ama arada kaynadı galiba, 26 yaşındayım, bebeğim inş 25 haziran 2015 te gelicek. kız hissediyorum :) acaba beni kim ekleyebilir?? bir de cüz almak istiyorum, kaçıncıyı verirseniz. Allah kabul etsin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etin inş :)
[C: 37591479, member: 483632"]Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)
Canım 15 kasım da kontrolün.1 i cumartesi ordaydim yine..iyi olucaz bebislerimiz de iyi olucak inşElabilge16,,
Canm kusma yok o kadar siddetli diil ama gun boyu hissettiriyor kendini bulanti bende. Sen en son ne zaman gittin cnm erbil bey beni iki hafta sonra yine cagirdi
Canım benim sana 8.cüzü verdim , türkçesinden okuyabilirsin , internette bulabilirsin :)
Ekledim seni , cüzünü de verdim... 9.cüz , Rabbim kabul etsin :) okuduğun zaman bildirirsen sevinirim :)
tabiki haber veririm, Allah razı olsun.:)
Sorma tatlım sorma geçen gün eşimle konuştuk bu durumu... şimdi biz sağlıklı değiliz ki bebişlerimiz olsun... eskiden anneler annanneler hamileyken çapaya gidermiş , biz gitsek Allah muhafazaa sonu kötü olur...
dediğin gibi bu günlerde pek iç açıcı haberler gelmiyor , Rabbim sabır versin tüm anne adaylarımıza
16. Cüzü verebilurmusin bana da eksik kalırsa alabilirimn ben yine[/QUOTE]10.cüz ü yazdım sana tatlım :) Allahım kabul etsin..
Öyle canım öyle maalesefben çapaya gittiğimi düşünemiyorum bile ya ne kadar sağlıksız nesiller yetişiyor çok üzücü
ben sakaryadayım canım ailem istanbulda komşu sayılırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?