- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.261
Var goguslerdr hassasıyet kesınlıkle uzeune yatamıyorum mıdem de bulanıo ara ara sankı yada ben oyle ıstedıgım ıcın mı oıskolojık mı bılmıyorum dua esın nolur yarın mucıze olsa ve kalp atıslarını duysak doktor alınmayacak dese.Canım Allahdan her şeyin hayırlısını iste, ben de senin için hayırlısını hayırlı zamanda olmasını diliyorum Rabb'imden.
135 sanki çok düşük bir değer gibi geldi bana, adetten 4 gün sonra 800 lerdeydi değer bende.
Bi de canım, sen kendinden de bunu anlarsınki, mesela göğüslerin nasıl? Sızı ve ağırlık var mı hala? Özellikle gece sütyen çıkınca sanki kilolarca ağırlık sarkıyor gibi bir hiss oluşuyor. Göğüslerdeki bu hassasiyet hormonlarla alakalı, eğer bebeğin kalpatışları gerçekten durmuşsa, bu hassasiyetin olmaması gerekiyor.
Senden güzel, hayırlı haberler bekliyorum canım.
İnşallah canım hayırlı haberlerini alırız. İstersen başka bir doktora daha görün canımVar goguslerdr hassasıyet kesınlıkle uzeune yatamıyorum mıdem de bulanıo ara ara sankı yada ben oyle ıstedıgım ıcın mı oıskolojık mı bılmıyorum dua esın nolur yarın mucıze olsa ve kalp atıslarını duysak doktor alınmayacak dese.
kızlar ben ilk listede yer almak istiyorum, dün yazdım ama arada kaynadı galiba, 26 yaşındayım, bebeğim inş 25 haziran 2015 te gelicek. kız hissediyorum :) acaba beni kim ekleyebilir?? bir de cüz almak istiyorum, kaçıncıyı verirseniz. Allah kabul etsin, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etin inş :)
Canim insallah rabbim bebegini sana bagislar baska doktorada git benceVar goguslerdr hassasıyet kesınlıkle uzeune yatamıyorum mıdem de bulanıo ara ara sankı yada ben oyle ıstedıgım ıcın mı oıskolojık mı bılmıyorum dua esın nolur yarın mucıze olsa ve kalp atıslarını duysak doktor alınmayacak dese.
Arkadaşlar bişey sorcam 8+0da doktora gittim dün ama ultrasonda 7+4 çıkıyor neden olabilir sizce 3 gün geriden geliyoruz sanırım, merak ettim bilgisi olan var mi?
Birde başka bir topikte okumuştum bu haftalarda bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek olabilirmiş çoğu kişide de tutmuş benimki resmen sağa yapisik
6 hafta 5 günlük hamileyim. bugun doktorumdan idrar tahlili sonuclarimizi aldik. az miktarda bakteri hücresi goruldugunu ifade etti. antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi. ilac molcef plus 400/125 mg. ilaci aldım fakat prospektusunde hamilelikte kullanımı ile ilgili yeterince çalışma olmadigi yaziyor. eczaci da kullanımın gunluk 1 tablet oldugunu söyledi. ancak doktor 12 saatte bir alacaksin dedi. cok tedirgin olduk. bu ilaci hamileyken kullanan var mi
Ben sewe sewe okurum canimkızlar bir arkadaş bebek sahibi olmak için hamilelerden ayetel kürsi istiyor...
bir el atalım inşaallah... :)
link aşağıda ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tel-kursi-istiyorum-allah-rizasi-icin.763951/
Var goguslerdr hassasıyet kesınlıkle uzeune yatamıyorum mıdem de bulanıo ara ara sankı yada ben oyle ıstedıgım ıcın mı oıskolojık mı bılmıyorum dua esın nolur yarın mucıze olsa ve kalp atıslarını duysak doktor alınmayacak dese.
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 ,mecik ,@nahdax ,@gulsah1489 ,@Gamze0634 , mirac75 ,@Serpil94 , N never mind ,@countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: @gznn
3.Cüz:
4.Cüz:
5.Cüz:
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.Cüz:
11.Cüz
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:
arkadaşlar ilk dr. kontrolum yarın salı günü..o zaman 6+6 haftalık olacak..
kalp atışı için uygun olurmu tekrar iki defa gitmek istemiyorum çünki
ikinci sorumda kan pıhtılaşması için ikinci hamilelikte tekrar test yaptırdınız mı?
Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)sadece topik içindemi dağıtıyorsunuz, yani sadecce haziran annelerimi cüz alabilir?
tabiki haber veririm, Allah razı olsun.Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)
al benden de o kadar tum gece esım horladı uyuyamadımgünaydın arkadaşlarr
çok uykum varrdün gece oğlum çok öksürdü uyumadım o yüzden şimdide işteyim gözlerimi açamıyorum resmen
canım geç döllenme olabilir pekala ve kesinlikle tek bir doktorla kalma gerekirse detaylı usg ye baktır. bende ilk 5 haftalıkken gittim keseyi görmedi doktor. 3 gün sonra detaylı usg ye girdim 5+2 göründü ve sezeryan kesisine yapışık görünüyor dedi. geçen hafta başka bir doktora gittim sata göre 6+4 tü ama doktor net birşey demedi 6 haftalıkla uyumlu 1 hafta sonra gel bakalım bebek varmı kesede dedi kalp atışını duyabilirizde duymayabilirizde 1 hafta daha bekleriz dedi. sata çokta güvenmemek lazım geç döllenmede olabilir dedi.Sımdı sıze bı umut bısey sorcam cuma gunu bebegıme gelısmedıhını soyledıler ve ptesı tekrar gel bakalım alalım dedıler soyle bı sorum var adetımden bı hafta sonra kan testınde 135 cıkmıstı yanı ı daha yenı dedıler sonra bı hafta sonra 6+2 yken doktora gıttım 4+6 dedı doktorum usg ye gore. bı hafta sonra gıttım kalp atısını duymadı bı hafta sonra gel dedı bu cuma gıttım duyulmadı ve gelısmemıs dedı.gec dollenme olmus olabılır mı yanı zaten yaklasık ıkı hafta gerıden gelıodu bebebgım bu yuzden duyulmamıs olabılır mı ptesı ıcın umutlanıyorum belkı duyulur dıye olur mu kı bu ıkıncı ve ben buna cok uzuluyorum
ben sakaryadayım canım ailem istanbulda komşu sayılırız dudulludalarKizlar hangi illerdensiniz ?
Ben Istanbul Cekmekoy
geç döllenme olabilir canım hiç önemli değil bu kadar fark. kese konusunda hiçbir bilgim yokArkadaşlar bişey sorcam 8+0da doktora gittim dün ama ultrasonda 7+4 çıkıyor neden olabilir sizce 3 gün geriden geliyoruz sanırım, merak ettim bilgisi olan var mi?
Birde başka bir topikte okumuştum bu haftalarda bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek olabilirmiş çoğu kişide de tutmuş benimki resmen sağa yapisik
doktoruna güven derim canım aslında benimde ihmal etmeden idrar tahlili yaptırmam gerek6 hafta 5 günlük hamileyim. bugun doktorumdan idrar tahlili sonuclarimizi aldik. az miktarda bakteri hücresi goruldugunu ifade etti. antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi. ilac molcef plus 400/125 mg. ilaci aldım fakat prospektusunde hamilelikte kullanımı ile ilgili yeterince çalışma olmadigi yaziyor. eczaci da kullanımın gunluk 1 tablet oldugunu söyledi. ancak doktor 12 saatte bir alacaksin dedi. cok tedirgin olduk. bu ilaci hamileyken kullanan var mi
sağolasın canım haberdar ettiğin içinkızlar bir arkadaş bebek sahibi olmak için hamilelerden ayetel kürsi istiyor...
bir el atalım inşaallah... :)
link aşağıda ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tel-kursi-istiyorum-allah-rizasi-icin.763951/
sorma canım bende aynıyımkızlar sinirlilik var mı sizde de... ufacık şeylerde bile patlıyorumne oldu ya bana
inşallahh canım aynen bende gün sayıyorumBu arada kızlar Merhaba. Ben de inşallah Haziran annesi olucam. 1 hafta sonra randevum var, kaç haftalık olduğu tam netleşecek.
İnşallah yavrularımıza sağlıklı, hayırlı bir şekilde kavuşuruz.. Günler geçmek bilmiyor .)
canım benim sata göre 6+4 tü kalp atışı ve bebek görünmedi ama doktor karından baktı vajinal baksam görürüm gerek yok kesenin gelişimi iyi dediarkadaşlar ilk dr. kontrolum yarın salı günü..o zaman 6+6 haftalık olacak..
kalp atışı için uygun olurmu tekrar iki defa gitmek istemiyorum çünki
ikinci sorumda kan pıhtılaşması için ikinci hamilelikte tekrar test yaptırdınız mı?
günaydın canım öksürük başladı malesef bütün gece öksürdü atamadı balgamı o kadar inatçı ki su bile içiremedim bir yudumda bıraktı bu gece bal karabiber süreceğim sırtınagünaydınn annişlerrr
bulantısı olan annişler, biliyorum bulantının geçmesi için herşeyi denemek istiyorsunuz fakat bitki çaylarını benim doktorum önermiyor. Benim henüz bulantım yok fakat olursa diye sorduğumda "çekilmez olursa ilaç veririz" demişti.
Esaskiz43 arkadaşım seni çok merak ediyorum, mutlaka haber ver olur mu?
mecik tatlı anniş senin yazdıklarını anlamak için 2-3 kez okumak zorunda kalıyorum noktalama yok, kelimeler hızlı yazayım derken yanlış yazıyorsun herhalde. uyarmak istedim sadece yanlış anlama olur mu
N never mind benim de uyku çöküyor arada bir. Oğluşuna geçmiş olsun kıyamam ya.. Neyi var?
seninki daha kötüymüş canımya ben dayanamaz uyandırırdım eşimi:)al benden de o kadar tum gece esım horladı uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?