2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Var goguslerdr hassasıyet kesınlıkle uzeune yatamıyorum mıdem de bulanıo ara ara sankı yada ben oyle ıstedıgım ıcın mı oıskolojık mı bılmıyorum dua esın nolur yarın mucıze olsa ve kalp atıslarını duysak doktor alınmayacak dese.

İnşallah canım hayırlı haberlerini alırız. İstersen başka bir doktora daha görün canım

SirriEyvan ekliyor cnm listeye ve cuzude o veriyor onun yazdigi yazi uzerinden alintila ile cevapla canim cuz istegini

Canim insallah rabbim bebegini sana bagislar baska doktorada git bence

3 gun geri gelmesi hakkinda hic caninislkma benim kizim iki hafta geri geliodu hatta dogum tarihinden 15 gun sonra suni sanciyka dogdu ogkum da 1 hafta simdiki hamuleligimse de 1 hafta geri gelio hic kafana takma canim saglikli olsun yeter sag sol olayina gekirse bende pek inanmiorum ama ogkum sag daydi kizimsa sol da ama bunikisindende farkki ttam.ortada ve kesede yuvarlak ki ikiside fasulye gibiydi omru yada omrumuz varsa bakalim daha neler gorucez hayirlisi

J

Bence dr na guvrn o gerekli gorduyse illaki vardir senin ve bebgin icin bir yarar cunku bn ikinci hamileligimde dr ye gitmedigim icin idrar iltihabi bobrekleri sarmisti ve dahasida sicak su tuttugum icin bibreklerime agrisindan sebep butun vucuda yayılmasina neden olmustum sonrasida cok agir antibiyotikler kullandim ama allaha sukur kizimin hic bir sorunu olmadi ama istersen baska bir dr yede danis

kızlar bir arkadaş bebek sahibi olmak için hamilelerden ayetel kürsi istiyor...
bir el atalım inşaallah... :)

link aşağıda ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tel-kursi-istiyorum-allah-rizasi-icin.763951/
Ben sewe sewe okurum canim

Dualrim senin ve senin durumda olan @ hissitolog ve adini bilmedigimiz dua isteyen tum hamislere rabbim hakkinizda Hayırlisini nasip eylesin, rabbim tamam bitti dedirtmeden mucizelerinizi size versin InsaAllah

Amın... Allah hepınızden razı olsun.bılıyorum yarın hayal kırıklıgı olcak ama ınsan umut etmekten kendını alamıyo. Ilkı bu kadar zor olmamıstı ıkıncı olması benı korkutuyo

arkadaşlar ilk dr. kontrolum yarın salı günü..o zaman 6+6 haftalık olacak..
kalp atışı için uygun olurmu tekrar iki defa gitmek istemiyorum çünki
ikinci sorumda kan pıhtılaşması için ikinci hamilelikte tekrar test yaptırdınız mı?

sadece topik içindemi dağıtıyorsunuz, yani sadecce haziran annelerimi cüz alabilir?

Cnm slm...
Benim bebisim in kalp atislarini 5+5 de dinledik ...
Ama kesin olsun diye doktorum alttan ultrasonla dinletti...
Merak etme hayirlisiyla duyulur inşaallah senin bebisinde kalp atislari :)
Pıhtılaşma icin de doktoruna danis corasprın verebilir...

sadece topik içindemi dağıtıyorsunuz, yani sadecce haziran annelerimi cüz alabilir?
Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)

Elabilge16,,
Canm kusma yok o kadar siddetli diil ama gun boyu hissettiriyor kendini bulanti bende. Sen en son ne zaman gittin cnm erbil bey beni iki hafta sonra yine cagirdi

[C: 37591479, member: 483632"]Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)[/QUOTE]
Eğer okuduğun zaman gelip haber verirsen senide aramızda görmekten keyif alırız canim... Rabbim kabul buyursun... Pc den girdiğimde sana sıradaki cuzu yazarım.. gelip bakarsın canim :)
tabiki haber veririm, Allah razı olsun.:)

günaydınn annişlerrr
bulantısı olan annişler, biliyorum bulantının geçmesi için herşeyi denemek istiyorsunuz fakat bitki çaylarını benim doktorum önermiyor. Benim henüz bulantım yok fakat olursa diye sorduğumda "çekilmez olursa ilaç veririz" demişti.
Esaskiz43 arkadaşım seni çok merak ediyorum, mutlaka haber ver olur mu?
mecik tatlı anniş senin yazdıklarını anlamak için 2-3 kez okumak zorunda kalıyorum noktalama yok, kelimeler hızlı yazayım derken yanlış yazıyorsun herhalde. uyarmak istedim sadece yanlış anlama olur mu
N never mind benim de uyku çöküyor arada bir. Oğluşuna geçmiş olsun kıyamam ya.. Neyi var?

canım geç döllenme olabilir pekala ve kesinlikle tek bir doktorla kalma gerekirse detaylı usg ye baktır. bende ilk 5 haftalıkken gittim keseyi görmedi doktor. 3 gün sonra detaylı usg ye girdim 5+2 göründü ve sezeryan kesisine yapışık görünüyor dedi. geçen hafta başka bir doktora gittim sata göre 6+4 tü ama doktor net birşey demedi 6 haftalıkla uyumlu 1 hafta sonra gel bakalım bebek varmı kesede dedi kalp atışını duyabilirizde duymayabilirizde 1 hafta daha bekleriz dedi. sata çokta güvenmemek lazım geç döllenmede olabilir dedi.
Kizlar hangi illerdensiniz ?
Ben Istanbul Cekmekoy
ben sakaryadayım canım ailem istanbulda komşu sayılırız dudulludalar
geç döllenme olabilir canım hiç önemli değil bu kadar fark. kese konusunda hiçbir bilgim yok
doktoruna güven derim canım aslında benimde ihmal etmeden idrar tahlili yaptırmam gerek
kızlar bir arkadaş bebek sahibi olmak için hamilelerden ayetel kürsi istiyor...
bir el atalım inşaallah... :)

link aşağıda ....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tel-kursi-istiyorum-allah-rizasi-icin.763951/
sağolasın canım haberdar ettiğin için
kızlar sinirlilik var mı sizde de... ufacık şeylerde bile patlıyorum ne oldu ya bana
sorma canım bende aynıyım
inşallahh canım aynen bende gün sayıyorum
canım benim sata göre 6+4 tü kalp atışı ve bebek görünmedi ama doktor karından baktı vajinal baksam görürüm gerek yok kesenin gelişimi iyi dedi

ben 6+2 de kalp atışlarını duydum mercimeğimin. o anı tarif edemem heralde ne mide bulantısı kaldı o an ne öğürme ne halsizlik... o kadar güçlü hissettim ki kendimi sanki her şeyi yapabilirmişim gibi. Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

günaydın canım öksürük başladı malesef bütün gece öksürdü atamadı balgamı o kadar inatçı ki su bile içiremedim bir yudumda bıraktı bu gece bal karabiber süreceğim sırtına

bide kızlarr içinizde ağız kuruluğu sorunu yaşayan oldu mu? ara ara başladı bende konuşamıyorum resmen su içiyorum 2 dk sonra yine aynı doktora sormayıda unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…