2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar ben de almak isterim ama her bir cüz 20 sayfa sanırım okuyabilir miyim bilmiyorum ben her hafta bir tane yasin okumaya çalışıyorum mutlaka bu da 6 sayfa yapar ayda 24 sayfa yapar ama yasini ezbere biliyorum gibi bişey artık yoksa çok takılıyorum keşke 10 ar sayfayla başlasaydık o zaman kesin katılırdım ya da benimle bir cüzü paylaşmak isteyen olursa bilgi versin.

Canım ben seninle paylaşırım :)
11.cüzün ilk 10 sayfası benim son 10 sayfası senin olsun... Rabbim kabul etsin :)

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Merhaba hanimlar :)

Umarim herkesler iyidir :)

SirriEyvan ne kadar güzel etkinlik baslatmissiniz Allahim simdiden kabul etsin insallah...
Calistigim için kendime güvenipte alamiyorum malesef aksamlari eve gidince yemekten sonra hiç birsey yapamiyorum biliyorum bahane bunlar ama

Ögleden sonra kontrolümüz var çok heyecanliyim minigimizi görecegim için, insallah saglikla sihhatle büyümüstür

Bugün 11inci haftamiza basladik bulantilar bende hâlâ devam ediyor ve geçen hafta ilk defa 2 kez kustum..
Onun disinda bir sikayetim yok çok sükür

Amiin, Sende kendini toparladığın zaman bekleriz aramıza tatlım :)
Sonuçta bir ay 30 gün , bir cüz 20 sayfa... bir oturuşta en az 2 sayfa okunur... yani 10 günde bitebilir... Seni ikna etme çabalarındayım çaktırma

Oyyy sevsinler miniğiniii , bende perşembe gördüm en son... aralığın ilk haftası 2 'li teste çağırdı doktorumuz , çok özleyeceğim o güne kadar...

Bizde dün 9'a başladık bende bulantının üzerine ağzımda kötü bir tat , hazımsızlık ve mide ekşimesi eklendi...
Kusmam olmadı daha bakalım daha neler olacak.. hayırlısı bakalım

ben
Canım 15 kasım da kontrolün.1 i cumartesi ordaydim yine..iyi olucaz bebislerimiz de iyi olucak inş
ben de cmtesi sabah 9 da ordaydım ama bana ıkı hafta sonra hafta içine randevu al dedı zaten izinim sorun 15inden önce gidicem hafta içi daha ii ilgileniyo sanırım daha rahat oluyor.. inşallah cnmm

Siz çalışan hanımların Rabbim yardımcısı olsun ... ben evde işleri eşimle birlikte yapıyorum , çalışsam halim ne olur bilmem... Gerçekten sabır versin Rabbim :)

amin cnm inşallah..
normalde çalılşırrken gun çabuk geçiyor da hamilelikte zor oluyor. işi bırakıcam az kaldı..

Aslinda çok haklisin 2 sayfa dedigin ne ki ama inan hic bisey yapamiyorum afedersin malak gibi yatma disinda insallah bidahakine bende katilirim canim
ohh persembe gorustunuz demek, cm'ye ulasmis mi boyu artik :)
özleniyor velet yaa gerçekten zor beklemesi

Bizde haftaya yapicaz insallah üçlü testimizi.. ense kalinligi ölçülcek.. Rabbim herbirimizede saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah...

Kusacagimi hiç tahmin etmiyordum dogrusu bu kadar haftadan sonra ama olmaz olmaz degilmis insallah sana ugramaz :)
mide eksimeside 1-2 kere oldu bende okadar :)

Tamam bir daha ki ay bekleriiiiz :)
İnan bir bilgim yok maalesef... Devlete gidiyorum doktorum çok iyi ama malum devlet kalabalık o kadar ayrıntıya girmiyor... sadece dediği ufaklık gününden 3 gün büyükmüş... her şey yolundaymış... kalp atışlarını gördük tekrar..
Onun harici hiç bir bilgim yok... bende sabırla bekliyorum :)

Amiiin amin , sağlıklı sihhatli olsun yavrularımız inşaAllah...
İnşaAllah uğramaz dediğin gibi , az kaldı bu dönemleri atlatmamıza inşaAllah :)

Son iki cuzu alabilirim.ne icin okunuyor hatim

maasallahh bizim ufaklık (bizim kız dicektim az kala allah mı söyletti nedir ) biraz tembel 3-4 gün geriden geliyor annesine çekmiş tembelliği

OTE="SirriEyvan, post: 37596405, member: 483632"]Kuran'la her daim haşir neşir olmamız gerekiyor :)
Birbirimize vesile olalım diye başlattık nasipse ...
Sana son iki cüzü veriyorum :)
Allahım kabul buyursun...[/QUOTE]
Tamam:) okurum.amin inşallah kabul etsin

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…