- 21 Ekim 2014
- 67
- 56
- 18
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.281
Ay çok güldüm sabah sabah işte, çok hoşsun :)al benden de o kadar tum gece esım horladı uyuyamadım
Benim ağzım değil ama ellerim kupkuru, bilemiyorum..bide kızlarr içinizde ağız kuruluğu sorunu yaşayan oldu mu? ara ara başladı bende konuşamıyorum resmen su içiyorum 2 dk sonra yine aynı doktora sormayıda unuttum
ellerinin kuruluğu mevsimsel olabilir canım. benimde bu aylarda egzama olur sağ elimBenim ağzım değil ama ellerim kupkuru, bilemiyorum..
Benim ağzım değil ama ellerim kupkuru, bilemiyorum..
herkese günaydın taze anneciklerellerinin kuruluğu mevsimsel olabilir canım. benimde bu aylarda egzama olur sağ elim
Günaydın canım ne güzel ilk bebek sanırım? maşallah bebişinedeherkese günaydın taze annecikler
bi haftadır topiğe uğrayamadım bebiş telasından hergün bi yerdeyim herkes canın ne istiyo diye soruyo canım hiç bişey istemiyo amabebişim gecen carsamba günü 6 haftalıktı. doktor gelişimi iyi kese iyi yerleşmiş dedi. insallah sorunsuz gecer hamileliklerimiz
evet canım ilk bebeğim. mide bulantım yok çok şükür gerci yeni baslıycak gibi hissediyorum ama bakalım. önceki sayfalara bakınca biraz panikledim. sizlere doktorlarınız ne kadar ayrıntılı bilgi vermiş. ben d kontrol hapı kullanırken arada kontrole gittiğim doktora gittim. çok pozitif bi kadın hiç olumsuzluktan bahsetmiyo 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. 8 haftalıkken kalp atışlarının olusması gec mi sizce??Günaydın canım ne güzel ilk bebek sanırım? maşallah bebişinede
günaydınnn canıımmmGünaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyydıııııın kızlarrrr
Olcaay inan ki çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Benimde düşük tehlikem devam ediyor.Kahverengi lekelenmelerim hiç kesilmiyor.Allah tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin İnşallah sana en yakın zamanda canım.Bende sık giremiyorum internete cevabım geç oldu kusura bakma.merhaba kızlar. Az önce hastaneden geldim. Kesem gelişmemiş. Doktor ilacını bırak dedi. Pazartesi günü küçük bir müdahale ile parça alacak galiba.Allah hayırlısını böyle nasip etmiş. Sizlere eksiksiz noksansız bir doğum sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum.
Günaydın.......Günaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyydıııııın kızlarrrr
Benim de ellerim kupkuru, hiç böyle bir şey yaşamadım. Hatta arabada gidiyordum, siyah pardesümün üzerinde beyaz tozlar gördüm, Elimle silmeye çırpmaya başladım üstümü, tozlar daha da artıp yayılmaya uçuşmaya başladı, bi elime baktım resmen yılan derisi gibi soyuluyordu.Benim ağzım değil ama ellerim kupkuru, bilemiyorum..
Düşükk olan arkadaşlara Allah sabır versin, hayırlısını nasip etsin tekrar. Benim de kahverengi lekelerim çok yoğundu geçen hafta haftasonu dinlendim geçti, bu haftada yorma kendini dedi doktor rapor verecekti zaten bu hafta yoğunluğum yok diye almadım, oturacağım inşallah hep. Benim gerçekten korkulacak kadar fazlalaşmıştı son zamanlarda ultrasonda kesede bebekte ve kalp atışında problem yoksa biraz dikkat ederek lekelenmeler azalıyormuş. Moralini yüksek tut, inş sağlıkla gelir melekler Allah'ın izniyle.Olcaay inan ki çok üzüldüm.Çok geçmiş olsun.Benimde düşük tehlikem devam ediyor.Kahverengi lekelenmelerim hiç kesilmiyor.Allah tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin İnşallah sana en yakın zamanda canım.Bende sık giremiyorum internete cevabım geç oldu kusura bakma.
ağız kuruluğu değil ama sürekli bir ekşilik ve metal tadı var ağzımda çok kötü nasıl geçiricem bilemiyorum bilen varmıbide kızlarr içinizde ağız kuruluğu sorunu yaşayan oldu mu? ara ara başladı bende konuşamıyorum resmen su içiyorum 2 dk sonra yine aynı doktora sormayıda unuttum
Benim de ellerim kupkuru, hiç böyle bir şey yaşamadım. Hatta arabada gidiyordum, siyah pardesümün üzerinde beyaz tozlar gördüm, Elimle silmeye çırpmaya başladım üstümü, tozlar daha da artıp yayılmaya uçuşmaya başladı, bi elime baktım resmen yılan derisi gibi soyuluyordu.
Netten el kurumasına bakmıştım, erkek çocuk belirtisiymişBekleyelim bakalım bizde tutacakmı
günaydınnn canımGünaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyydıııııın kızlarrrr
maşallah size canım bence geç değil daha net duyulmuş olur boşuna panik yapmışsın benim sata göre 6. haftadayım 5. haftada duyan arkadaşlar var doktor acele etmeye gerek yok geç döllenmede olabilir dedi.evet canım ilk bebeğim. mide bulantım yok çok şükür gerci yeni baslıycak gibi hissediyorum ama bakalım. önceki sayfalara bakınca biraz panikledim. sizlere doktorlarınız ne kadar ayrıntılı bilgi vermiş. ben d kontrol hapı kullanırken arada kontrole gittiğim doktora gittim. çok pozitif bi kadın hiç olumsuzluktan bahsetmiyo 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. 8 haftalıkken kalp atışlarının olusması gec mi sizce??
günaydınnn canıımmm
bende iştahta sorun yokta yedikten sonra başlıyor sıkıntım. oğlumda 12 kilo almıştım çok şükür verdim hepsini bu sefer daha az almak istiyorum çok zor gitti çünkü onlar 3-4 seneyi buldu. tam spora başladım 2 ay olmuştu hamile olduğumu öğrendim.İştahım çok kesildi, hiç yemek istemiyorum..Öyle bulantım çok yok, kusmuyorum ama. Normalde böyle olsa baya kilo verebilirdim diyetler sporlar hiçti valla boğazımı tutamıyordum. Şimdi ise az az yiyorum, hemen doyuyorum. Çok kilo almam diye seviniyorum aslında. Geçenkinde 13 kilo aldım 9 gitti 4 yapıştı resmen üstüme 3 yılda gidemedi.
bilmemki canım hayırlısı olsun inşallahh ağız kuruluğuda kız belirtisi olsa keşke:)Benim de ellerim kupkuru, hiç böyle bir şey yaşamadım. Hatta arabada gidiyordum, siyah pardesümün üzerinde beyaz tozlar gördüm, Elimle silmeye çırpmaya başladım üstümü, tozlar daha da artıp yayılmaya uçuşmaya başladı, bi elime baktım resmen yılan derisi gibi soyuluyordu.
Netten el kurumasına bakmıştım, erkek çocuk belirtisiymişBekleyelim bakalım bizde tutacakmı
oda var canımya hiç bilmiyorumağız kuruluğu değil ama sürekli bir ekşilik ve metal tadı var ağzımda çok kötü nasıl geçiricem bilemiyorum bilen varmı
ohh en güzeli anne bakımı :)
çok üzüldüm canım derdi veren Rabb'im dermanını da verir lütfen üzülme. yine olur bebeğin öncelikli olan senn sağlığıngünaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
sonlandırmak için bile tiroidlerimin seviyesinin düşmesi gerekiyor. düşük yapanlara bir teselli olmaz belki ama böylesi de çok zor. kimse hipertiroidi tedavi ettirmeden ya da kontrol ettirmeden hamile kalmasın diye yazıyorum ne kadar faydası olur bilmeden. hakkımız da hayırlısı herkese sağlık ve sabır diliyorum bu 9 ay boyunca Allah hepimizin yardımcısı olsun. sevgiler.
Kızlar bugün dr dan geldim...
Zaten bir haftadır kahverengi lekelenmelerim vardı, bebeğim muhtemelen sağlıksız olduğu için gelişmemiş... Kalp atışlsrınıda hiç görmemiştim, çok büyük olduğu için pazartesi yada salı günü kürtaj olacağım...
Kendimi sağlıksız olmasındansa olmasın daha iyi diye teselli ediyorum... Siz siz olun lekelenme yada kanamalarınızı hafife almayın dr a başvurun. Umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi sağlıkla dünyaya getirin...
Sirrieyvan arkadaşım beni listeden çıkarırsan sevinirim kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?