2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
maasallahh bizim ufaklık (bizim kız dicektim az kala allah mı söyletti nedir ) biraz tembel 3-4 gün geriden geliyor annesine çekmiş tembelliği
Hehehe içine doğan doğrudur genelde kuzum... önce gelenler genelde erkek oluyormuş ama göreceğiz bakalım canım
Nasıl gidiyor hamileliğin canım ?

10.cüz ü yazdım sana tatlım :) Allahım kabul etsin..[/QUOTE]
kuzum mağzur gör lütfen kaçıncı sayfalara tekabül ediyor yanlış yapmak istemiyorum en azından düzgün yapayım

Selamun Aleyküm Herkese,
daha hiç bişey canım istememişti ama şimdi aşure canım istedi birileri yapsada hemen yesem :):)
cumartesi günü benimde kontrolüm var çok merak ediyorum nasıllar büyümüşlermi bir sürü şey
çok belirtim yok korkarak söylüyorum bulantımda yok denicek kadar az kabızlık var onada çözüm yok sanırım şurup verdi doktor ama pek işe yaramadı kahverengi akıntımda devam ediyor ve beni de tedirgin ediyor umarım herkesin herşey yolunda gider haziranda hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız..

10.cüz ü yazdım sana tatlım :) Allahım kabul etsin..
kuzum mağzur gör lütfen kaçıncı sayfalara tekabül ediyor yanlış yapmak istemiyorum en azından düzgün yapayım[/QUOTE]
Canım bazen bir iki sayfa oyayabiliyor ama genelde 181-200 de dahil olmak üzere 20 sayfa canım okuyacağın yer :)

Aleykum selam insallah amin canimmm

Wealeykümselam canım , bebişini görürsün inşaAllah sağlıkla...:)
progeston kullanıyorsundur inşaAllah akıntın için ?

Wealeykümselam canım , bebişini görürsün inşaAllah sağlıkla...:)
progeston kullanıyorsundur inşaAllah akıntın için ?

Teşekkür ederim inşallah ,proluton depot iğne kullanıyorum haftalık o azalttı ama yine de dvm ediyo işte
bu arada benide eklermisiniz haziran listesine...

Canım bulantilar geçer inş 1-2haftaya..minik zeytinlerimi gördüm güp güp sesleriyle..bu günümüze çok şükür. O stres yapmamamiz için rahatlatiyor..inş sağlıkla kucaklarimiza alalım

Canım kuzucuklarını görmüşssün çok sevindim herşey hep böyle dvm eder sağlıklı olurlar
bizde bu hafta görücez kısmetse çok merak ediyorum nasıllar ....

Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Tefriciye, tüncina hatimleri okunur.

*********Alıntıdır*********

ne uyandırması yatakta resmen kavga ettım durdum yastıgı kafasının altından cekmeler burnunu sıkmalar muzık dınlemeler yok adam guzellık uykusuna yatmıs sankı banamısın demedı canım

en dayanamadığım şey horultu ...asla uyuyamam yani uyuyamazdım çaresi kulaklık işletme kulaklığı takıyorum yatarken yada deniz için kulllanılanda olur asla ses duymuyorsunuz o kadar alıştım çantamda yedekle dolaşıyorum olaki farklı biyerde kaldık bişey olursa uyuyamazssam diye :)) tavsiye ederimmm

oy maşaalh annesi... ne güzel mutluluk ya... ALLAH bağışlasın bebelerimizi aminnn..
bu avidite yedi bitirdi beni hala bekleniyor sonucu hayırlısı ile bi çıksa...
bende iple cekiyorum tekrar görebilmek için bu sefer videoya alcam inşaallah teyzesi...
evet az kaldı 3 ayı tamamlayalım inşaallah 3-6 ay arası hafif geçiyormuş :)
cnm sen hangi şehirdeydin?
ben izmir...

Bugün aşure günü En az 10 kişiyle selamlaşmak bütün müslüman alemiyle selamlaşmış gibi olur.
Selamun Aleyküm...
vealeykümselam cnm

bi tek ben miyim horultu seven yaa çok rahat uyuyorum. eşime gece horladın dersem cevabı hazır 'erkek aslan arada kükrer'

Amiiin canım benim amiiin... :)

İnşaAllah çıkacak sonucun , telaş yapma güzel anne Rabbim büyük güzel çıkacak inşaAllah...
Bende sözde videoya alacaktım unutmuşum resmen
merak etme gelecek minnoşu göreceğin gün hemencecik..benim bir ay var daha randevuma... nasil sabredilir bilmem

Ben Edirnedeyim canım... ama izmirle geçmişim var...
Eşim orda ilahiyat okudu... ilk zaman oraya evlendim , yaşadığımız yer gerçekten hayat standartları sıfır bır yerdi , ben şaşırıyordum izmir olmasına :) 7 ay yaşadık orda, sonra memlekete çıktı tayinimiz şükürler olsun... ama severim izmiri.. elbette mahrumiyet bölgesi hariç olan yerleri...
Bende ıspartada ilahiyat okudum zamanında az gidip gelmedim izmire eşimi görmek için
hey gidi günler...

sen ne yapıyorsun, ev hanımı mısın

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

cnm bence 1 hafta daha bekle hatta istersen başka doktora git gec dollenme olabilir inşallah guzel haberler alırsın cnm
Kizlar hangi illerdensiniz ?
Ben Istanbul Cekmekoy
istanbul avcılardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…