- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.341
Hehehe içine doğan doğrudur genelde kuzum... önce gelenler genelde erkek oluyormuş ama göreceğiz bakalım canımmaasallahhbizim ufaklık (bizim kız dicektim az kala allah mı söyletti nedir ) biraz tembel 3-4 gün geriden geliyor annesine çekmiş tembelliği
wealeykümselam :)Bugün aşure günü En az 10 kişiyle selamlaşmak bütün müslüman alemiyle selamlaşmış gibi olur.
Selamun Aleyküm...
Canım benim sana 8.cüzü verdim , türkçesinden okuyabilirsin , internette bulabilirsin :)
Ekledim seni , cüzünü de verdim... 9.cüz , Rabbim kabul etsin :) okuduğun zaman bildirirsen sevinirim :)
tabiki haber veririm, Allah razı olsun.:)
kuzum mağzur gör lütfen kaçıncı sayfalara tekabül ediyor yanlış yapmak istemiyorum en azından düzgün yapayım[/QUOTE]10.cüz ü yazdım sana tatlım :) Allahım kabul etsin..
Selamun Aleyküm Herkese,
daha hiç bişey canım istememişti ama şimdi aşure canım istedi birileri yapsada hemen yesem :):)
cumartesi günü benimde kontrolüm var çok merak ediyorum nasıllar büyümüşlermi bir sürü şey
çok belirtim yok korkarak söylüyorum bulantımda yok denicek kadar az kabızlık var onada çözüm yok sanırım şurup verdi doktor ama pek işe yaramadı kahverengi akıntımda devam ediyor ve beni de tedirgin ediyor umarım herkesin herşey yolunda gider haziranda hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Wealeykümselam canım , bebişini görürsün inşaAllah sağlıkla...:)Selamun Aleyküm Herkese,
daha hiç bişey canım istememişti ama şimdi aşure canım istedi birileri yapsada hemen yesem :):)
cumartesi günü benimde kontrolüm var çok merak ediyorum nasıllar büyümüşlermi bir sürü şey
çok belirtim yok korkarak söylüyorum bulantımda yok denicek kadar az kabızlık var onada çözüm yok sanırım şurup verdi doktor ama pek işe yaramadı kahverengi akıntımda devam ediyor ve beni de tedirgin ediyor umarım herkesin herşey yolunda gider haziranda hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Wealeykümselam canım , bebişini görürsün inşaAllah sağlıkla...:)
progeston kullanıyorsundur inşaAllah akıntın için ?
Canım bulantilar geçer inş 1-2haftaya..minik zeytinlerimi gördüm güp güp sesleriyle..bu günümüze çok şükür. O stres yapmamamiz için rahatlatiyor..inş sağlıkla kucaklarimiza alalım
ne uyandırması yatakta resmen kavga ettım durdum yastıgı kafasının altından cekmeler burnunu sıkmalar muzık dınlemeler yok adam guzellık uykusuna yatmıs sankı banamısın demedı canımseninki daha kötüymüş canımya ben dayanamaz uyandırırdım eşimi:)
Sıradaki cüz :)Ayda bir cüz canım :)
ne uyandırması yatakta resmen kavga ettım durdum yastıgı kafasının altından cekmeler burnunu sıkmalar muzık dınlemeler yok adam guzellık uykusuna yatmıs sankı banamısın demedı canım
oy maşaalh annesi... ne güzel mutluluk ya... ALLAH bağışlasın bebelerimizi aminnn..Tamam bir daha ki ay bekleriiiiz :)
İnan bir bilgim yok maalesef... Devlete gidiyorum doktorum çok iyi ama malum devlet kalabalık o kadar ayrıntıya girmiyor... sadece dediği ufaklık gününden 3 gün büyükmüş... her şey yolundaymış... kalp atışlarını gördük tekrar..
Onun harici hiç bir bilgim yok... bende sabırla bekliyorum :)
Amiiin amin , sağlıklı sihhatli olsun yavrularımız inşaAllah...
İnşaAllah uğramaz dediğin gibi , az kaldı bu dönemleri atlatmamıza inşaAllah :)
vealeykümselam cnmBugün aşure günü En az 10 kişiyle selamlaşmak bütün müslüman alemiyle selamlaşmış gibi olur.
Selamun Aleyküm...
İstanbul'daysan eğer, açtığım şu konuya bir göz at derim canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-hisar-hast-op-dr-filiz-candan-topuz.582978/
canım benim tebrik ederim. inan çokk sevindim. sağlıkla kucağına al inşallahhhbende oyleyim bi de bulantı ve kokulara hassaslaştım
bi tek ben miyim horultu seven yaaen dayanamadığım şey horultu ...asla uyuyamam yani uyuyamazdım çaresi kulaklık işletme kulaklığı takıyorum yatarken yada deniz için kulllanılanda olur asla ses duymuyorsunuz o kadar alıştım çantamda yedekle dolaşıyorum olaki farklı biyerde kaldık bişey olursa uyuyamazssam diye :)) tavsiye ederimmm
Amiiin canım benim amiiin... :)oy maşaalh annesi... ne güzel mutluluk ya... ALLAH bağışlasın bebelerimizi aminnn..
bu avidite yedi bitirdi beni hala bekleniyor sonucu hayırlısı ile bi çıksa...
bende iple cekiyorum tekrar görebilmek için bu sefer videoya alcam inşaallah teyzesi...
evet az kaldı 3 ayı tamamlayalım inşaallah 3-6 ay arası hafif geçiyormuş :)
cnm sen hangi şehirdeydin?
ben izmir...
vealeykümselam cnm
cnm bence 1 hafta daha bekle hatta istersen başka doktora git gec dollenme olabilir inşallah guzel haberler alırsın cnmSımdı sıze bı umut bısey sorcam cuma gunu bebegıme gelısmedıhını soyledıler ve ptesı tekrar gel bakalım alalım dedıler soyle bı sorum var adetımden bı hafta sonra kan testınde 135 cıkmıstı yanı ı daha yenı dedıler sonra bı hafta sonra 6+2 yken doktora gıttım 4+6 dedı doktorum usg ye gore. bı hafta sonra gıttım kalp atısını duymadı bı hafta sonra gel dedı bu cuma gıttım duyulmadı ve gelısmemıs dedı.gec dollenme olmus olabılır mı yanı zaten yaklasık ıkı hafta gerıden gelıodu bebebgım bu yuzden duyulmamıs olabılır mı ptesı ıcın umutlanıyorum belkı duyulur dıye olur mu kı bu ıkıncı ve ben buna cok uzuluyorum
istanbul avcılardayımKizlar hangi illerdensiniz ?
Ben Istanbul Cekmekoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?