- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #34.741
Tüm güzel anneler iyi geceler diliyoruz oğluşumla.Yalnız teyzeler hala ismi yok oğlumun,ne koyacağız hiç bilmiyoruz.Yarın yeni günde buluşuruz,tatlı,deliksiz uykular hepinize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bugün gidip bakacağım nevresimle yorgan fiyatına göre güzelmiş diye söyledi bir arkadaş.Eki Görüntüle 1486478 Eki Görüntüle 1486479
Yarın A101 markete bebiş ürünleri geliyor kızlar çok uygun fiyata. Haber veriim dedim.
Sanada günaydın. Iyi yaptın çıkmamakla boşver.Günaydın güzel anneler. Biz uyandık baktık tipi varKar lastiklerimizi de çıkarmıştık. Korktuk yola çıkamadık artık. Kendimize tatil verdik. Sevk alacağım
aman canım iyiki çıkmamışsın boşver eksik kalsın işleriGünaydın güzel anneler. Biz uyandık baktık tipi varKar lastiklerimizi de çıkarmıştık. Korktuk yola çıkamadık artık. Kendimize tatil verdik. Sevk alacağım
Canııııım okuyup rahatlayabileceğimiz zikirlerden,dualardan Allah'ın isimlerinden neler önerebilirsin??Magnorm cnm...
Burda cogumuz kullaniyoruz bunu![]()
Ben bitirdim sayılır. Yıkadım ütüledim. Sadece hastane çantamız kaldı hazırlanacakGünaydın kızlar neler aldınız bebekler için nezaman yıkayıp ütülüycez
Aynen canim ben bunu bi turlu doktora anlatamadim ki. İsrarla kullanma dedi. Netten baktim abuk subuk şeyler yaziyirdu. En azindan bi ampul daha vurunsaydim içim rahat olurdu. Benim d vit 11 di cunkuCanm çok teşkkrler. Her zamn brbrmze destek olacağz inşllh. Bnm gttğim dr prof. Bebeğim küçk dye devt3 de kullnmmı istedi. Cnkü besinlerin emilimini artırıyormş. Gnde 8 damla kullnıyrm. Zatn bebklre doğdktn snra da veryorlr. Bir de günş göremedk ki hamileliğimz boyunca.
oo maşallah allah güle güle oturmayı nasip etsin darısı bizlerin başına :))) şanslı bebekmiş hangi ildeydiniz canım siz :)) ama hazırlıkları dert etme rabbim bu zamana denk getirdiyse vardır bi bildiği kolaylığınıda verir. benim kuzenim nişanını atmıştı düğün salonu felanda tutulmuştu. düğüne 1 ay kala barıştılar 1 ayda evi yerleştirdiler gelinliğini eksiklerini felan aldı eşyalarını aldı herseyi yetişti çok şükür seninde öle olur merak etme :)))günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))
Aynen canim ben bunu bi turlu doktora anlatamadim ki. İsrarla kullanma dedi. Netten baktim abuk subuk şeyler yaziyirdu. En azindan bi ampul daha vurunsaydim içim rahat olurdu. Benim d vit 11 di cunku
Anladm cnm. Her doktorn stili cok farklı. Brbrlernn syledgni de begnmiyorlar:)Aynen canim ben bunu bi turlu doktora anlatamadim ki. İsrarla kullanma dedi. Netten baktim abuk subuk şeyler yaziyirdu. En azindan bi ampul daha vurunsaydim içim rahat olurdu. Benim d vit 11 di cunku
Canim hayirli uğurlu olsun inş halledilir ya bi şekilde sknti yapma. Yepisyeni eve gelecek bebis in. Biz de kasaba da oyuruyoruz seneye tasincaz ilçeye , bebeğim yeni evde olsun istiyordum ama nasip bu şekilde olacak bakalim.günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))
bugün a101 den yorgan nevresim ve alez aldım. ikea ya bakıyom çok tatlı şeyler var. banyo ürünlerim küvetim kaldı.Günaydın kızlar neler aldınız bebekler için nezaman yıkayıp ütülüycez