- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.821
sbh gittim baya yığılmıştı insanlar. benimde normalde vertigom var ortakulaktan dolayı baş dönmesi. gebelikte mecbur hapı kestim. o kalabalıkta bakamadım tansiyonum oynar gb oldu. sade netten baktığımı görünce aldım çıktım. aklım kaldı amaAynen herşeyi almak istiyoruz kuvvetimizi önceden almıştık ihtiyacın varsa alsaydın bide pikenin yeri güzel kızlar icin pembişide vardıbende yorganda kararsız kaldım annem pamuktan yapacak elyaf hasta edermi gerek olurmu diye almadım
Tombicik olmus bebegin canimm masallah ne guzel bol bol isirirsin popisini:))Merhaba canlar
Yeni geldik kontrolden ultrasona girdik masallahoglum tombis olmus 2050 gr olmus
Ve onden gidiyor 33 haftalikmis
Cok sevindim en son 2 ay once gormustum ama yuzunu gostermedi foto alamadik
Bi de suyum azalmis bir az dr normal dedi bazen arta da bilir azala da bilir
Dr doppler de yapti normal dedi cok sukur Rabbime
Saglikla hepimiz kucagimiza alalim insallah bebislerimizi
bn kuveti,kovasi,filesi e bebek indiriminden almistim canm.kuvet uzun sure kullaniliyor yegenimden biliyrm.genelimiz a101 e uğramış
banyo malzemesi olarak ne aldınız? böyle giderse ben kucağıma alıp yıkayacağım
hayırlı ugurlu olsun agız tadıyla oturmayı nasip etsin Allah..günaydınnnn çok güzel bir gün olsun inşş bebeğim kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık sonunda:)))bu ay taşınıcam bi sonraki ay bebiş gelecek endişeliyimde aslında bu kadar işi ben nasıl yapıcam taşınırken bişey elletmezler bana ama evin eksikleriyle benim ilgilenmem gerek ya bebekte erken gelirse Allah kayırmıştır bizide diyorum gönlümü ferah tutuyorum bebişime oda yapmak hayalimdi ama bu saatten sonra yetiştiremem zamanla çocuk odası yaparım inş.:))
bi tek uyku setinin yorganı vardı bende yedek olarak aldım..Aynen herşeyi almak istiyoruz kuvvetimizi önceden almıştık ihtiyacın varsa alsaydın bide pikenin yeri güzel kızlar icin pembişide vardıbende yorganda kararsız kaldım annem pamuktan yapacak elyaf hasta edermi gerek olurmu diye almadım
Cok sag ol canimTombicik olmus bebegin canimm masallah ne guzel bol bol isirirsin popisini:))
maşallah. +10 güne kdr normalmiş fark. benim ki 3 hafta ileri. takvime göre mi ultrasona göre mi doğuyor diye stes yaptım. ama takvime göreymiş. daha vaktim varMerhaba canlar
Yeni geldik kontrolden ultrasona girdik masallahoglum tombis olmus 2050 gr olmus
masallah yawrunaMerhaba canlar
Merhaba canlar
Ohh ne guzel canim alsinlar benimde annem ve kayinvalidem sagolsun birsuru sey aldilar.annem evelsi gün geldi dün gitti. ona ne alcaz nasıl fln dedim aile seferber olmuş. çocuk doğacak diye. kardeşim yurtdışında aradı son güne bırakma seç ekle sepetlere ben alıcam diye dünden beri oturmuş ihtiyaç seçiyorum
başkasına hediye ihtiyaç almak güzelde. seç beğen ben alcam yok ben alacağım lafları da o kadar tatlı geliyor ki
küvet karar veremedim. katlananlar falan var, pahalı gereksiz mi düşünüyorum
masallah bebısıne kız ne yedın ıctın oyleMerhaba canlar
anneme de dedim başta olmaz 40 ı çıksın kucağına veririz yıkarsın geri alır biz giydiririz dedi. bide şu silikon şapkalardan alırız dedimbn kuveti,kovasi,filesi e bebek indiriminden almistim canm.kuvet uzun sure kullaniliyor yegenimden biliyrm.
dusundumde ne guzel olur kucakta yikamak
Amin canim saglikla kucaklarimizi doldursun bebislerimiz insallahCok sag ol canimevet isiricam popisini tombisim benim o Rabbim onlari bize bagislasin saglikla kavusalim insallah
Oyyyy sevsinler gobusunu senin...
çok pahalıysa katlanabilirler gerek yok cnm ama yerin küçükse iyi olur tabisbh gittim baya yığılmıştı insanlar. benimde normalde vertigom var ortakulaktan dolayı baş dönmesi. gebelikte mecbur hapı kestim. o kalabalıkta bakamadım tansiyonum oynar gb oldu. sade netten baktığımı görünce aldım çıktım. aklım kaldı ama
nasıl küvet alacağım onda da karar veremedim. ev ufak. katlananlarda gereksiz mi pahalı
yorgan da uygun diye aldım güzeli alınırsa yedek olur :)
legen mi alsam eski usulOhh ne guzel canim alsinlar benimde annem ve kayinvalidem sagolsun birsuru sey aldilar.
Ben katlanir almadim canim banyom musait.
Ama banyosu musat olmayanlar icin uygundur kullanilmasi
Kimi arkadasimda ben kuvet cok az kullandim gereksiz dedi de dogdugunda minicik olcaklar illa kullanilir diye dusunuyorum
ben 73 kg yum senden iri duruyorum seninki kg dan sayılmaz
80 tl ye gördüm bakayım başka ditelerde fiyat ne ölçüsü ne. çok genişse terasta bebe havuzu niyetine de kullanırımçok pahalıysa katlanabilirler gerek yok cnm ama yerin küçükse iyi olur tabi
sev tabi maralım :) ben seviyorum valla ne göbeğimle ne kilomla derdim yok sağlık sıhhat olsun herşey olur :)Oyyyy sevsinler gobusunu senin...
agırlıgı taşıyorum ama görselliği gectim zaten :))ben 73 kg yum senden iri duruyorum seninki kg dan sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?