2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım aynısı bana oldu geçen ay. rüyamda sabaha kadar donurma yedim, canımız çekti demekkı ertesi gün hemen aldım yedim bebeişim istemiştir diye

affedersiniz gece rüyamda dondurma almaya gidiyormuşum tam o sırada yiyemeden uyandım sonra eşşeğin aklına karpuz kabugu girdi bi kere hiçte sevmem

canım aynısı bana oldu geçen ay. rüyamda sabaha kadar donurma yedim, canımız çekti demekkı ertesi gün hemen aldım yedim bebeişim istemiştir diye
benim de canım deli gibi çikolatalı dondurma çekiyo ama babacık izin vermiyo soğukta hasta oluruz diye
çikolatanın kendisini yediriyo onun yerine daha varmış dondurma zamanına yenmezmiş böyle havada
çok bilmiş

@denizkizi_esra
Bende ruyalarda yemek yemege basladim.
Bu zamana kadar hic asermedim ruyamda gorunce dedim noluyo boyle bana yiyelim kizlar yiyelim bebisler istiyo yarasin yavruslara:)))

hayırlı olsun canım güle güle otur çocuğunu sağlıcakla büyüt inşallah

cnm ağzında eritirsen bişi olmaz ya yavaş yavaş yiyebilirsin. dün gece de kızarmış ekmek kokusu geldi burnuma sankı odamda ekmek kızartmışlar gibi böyle şeylerin söylenmemsı lazım ama hepimizin ulaşabıldığı bişey ekmek diye söyledim umarım kımsenın aklında kalmaz

Mis kokulu kıyafetlerini de yerleştirdin mi tmm dır..eksikler hallolur bi şekilde..
Bende her birinden birer takim aldım.

Valla benim canim hep cekiyor dondurma disari cikarsam alicam bi kutu yicem hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…