• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar oğlumun kafası 3 hafta, kılosu 2 hafta boyu ise 1 hafta önde çıktı. tamamen genetikmiş. doktorum doğum hazıran başı olur belkı hazıranı bıle bulmaz iri kıyım oğlun olacak dedi :)) ahh ahh aldıım minnak şeyleri çok kullanamıcaz demekki, sağlıklı olsun da :))
yavrumm el salladı bize resmen bide :nazar::cry::cry:

Yaaa çok şaşkınimmm...
Dün gece uyumadan burda kimler gobus atmıştı diye dusunuyordum..gözümun önüne getiriyordum...sen gelmedin gözümun önüne...atmadı mi ki hiç dedim.. atar aslında dedim.. düşündüm düşündum gelmedi gözümun önüne...
Ve şimdi açtım karşımda sen ve göbusunnn:))))
Şu hamilelikte hep değişik şeyler yaşıyorum ya hayr olsun :)
Gobusun ve sen çok tatlisiiiiniiiizzz :)))
Geçenlerde benim de aklima geldi gecenin gobus atmadigi, ilk atti galiba :))

herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
Babalar neden böyle olmak zorunda ki :(
Rabbim şifa versin canim benim...

kızlar oğlumun kafası 3 hafta, kılosu 2 hafta boyu ise 1 hafta önde çıktı. tamamen genetikmiş. doktorum doğum hazıran başı olur belkı hazıranı bıle bulmaz iri kıyım oğlun olacak dedi :)) ahh ahh aldıım minnak şeyleri çok kullanamıcaz demekki, sağlıklı olsun da :))
Ay bana dese keşke mayista dogurucan diye oy ne mutluluk olur. Kavusmak istiyorum kizima artik, sağlıkla tabiiki. Bizim doktor dogumla ilgili bile konusmuyor 38. Haftadan sonra dedi:KK51:

geçmiş olsun cnm bol bol nane limon iç

canım aydında güzel kaliteli lohusa geceliği alabileceğimiz bi yer var mı adres verebilir misin

Canım ben çarşıda yağcıların orada tesadüfen bir yer gördüm içeride tadilat vardı o yüzden yazlık ürünleri bedavaya satıyorlardı resmen iki ay önce. Hemen girdim sabahlıklı gecelik ve pijama takımı bir de emzirme atletiyle sütyenini 100 liraya aldım. Ama inan tarif edemem gezerken gördÜm yön hafızam yoktur hiç. Ama çarşıda öyle yerler çok hepsi de birbirine benziyor valla kumaşına bak beğen ve pazarlık yapmadan asla alma baya fiyat düşürüyorlar ben yarı fiyatına almama rağmen 130 tuttu 100 veriyorum dedim öyle aldım.

kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı

Canım tek marka düşünme öncelikle benim eşim elekrronik delisidir ve çok araştırır inceler davlumbazı kügerr marka aldı alman firması 5 kadameli sadece 4 ve 5 de sesi duyuluyor ama onları açmaya gerek duymuyorum bile o kadar sessiz ki ve emişmgücü piyasadaki en iyi ürün fiyat performans olarak da çok iyi. Sadece davlumbaz firması bu. Fırın finlux vestelin finlandiys için ürettiği bir ürün bu zaman kadar pişirdiğim her şey hem çok erken pişiyor hem de yanma tek tarfı yakma gibi klasik fırın sorunu yaşatmıyor. Buz çözme özelliği var ama hiç kullanmadım. Bir de tavuk grill ve şiş çevirme yapıyor sms onları da daha kullanmadım ben hep turbo kullanıyorum.

Ocağım da döküm cam istiyordum eşim araştırdı yok patlıyormuş çatlıyormuş diye almadık komşum var sabahtan kahvaltıya bile uyanınca çorba pişiriyorlar çaydanlıkları hep ocakta ve o ocak vallahi hiç sönmüyor onlarda ama ne çatladı ne bir şey oldu ben cam almadığıma pişmanım hem çok şık duruyor hem daha zarif benim döküm ankastre ocağı.m istediğim kadar sileyim kirli duruyor.

Kullanmadim ama gecen gun vestelde gordum nostaljik bi model hayran oldum aklimdan cikmiyor. Kendi evime gecersem nasip olursa o tarz birsey almak isterim. Dur resmini de koyayim.
20217185r1-859.png

20217169r1-856.png

Ayy rustik bayılırım

image.webp
image.webp

Eşim öğlen yemeğine eve geliyor yeni yemek ısıttım ve çok sakarım yok efendim tomrisin ocağı da pismiş ayy kirliymiş diyenin alnını karışlarım :KK47:
image.webp

herkese günaydın annişler. babam grip oldu hastaneye yatış verdiler vücudu enfeksiyona açık olduğu için çok dikkatli davranmamız gerekiyo. hepimiz hayatımızı onun sağlığı iyi olack sekilde düzenledik ama bi tek babam dikkat etmiyo söz de dinletemiyoruz. doktor gelip yatmanız gerekiyo diyo hayır gelmiycem diyo doktor artık telefona direkt beni istemeye basladı babamı ikna edemiyo çünkü.çok üzülüyorum bişey olucak diye. bugünleri atlatsak babamı sağlığına kavusmus görsem artık çok ihtiyacım var
cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin ins.

Aşağı tekme atıyo ama beni sarsıyor resmen. oturduğum yerde alt kısmı sallıyo tekmeleyince.
al bndende o kadar soluma yatinca oturdugum yeri sarsiyor dun yanimda oturan arkadsim o ne die soruyor dedim bnm kiz costu spor yapiyor icerde diyrm:KK70:

Günaydın annişler Ben geçen sene bu zamanlar askılılarla grziyordum şu an hırkamı patiğimi giydim hem de Aydın da ve bademciklerim şişmiş yutkunamıyorum ne yapmam lazım fikriniz var mı?
sanirim en iyisi bal canm.cok gecmis olsun

Oyy maaşAllah oglusuna seniiinn...
Genetiklik daha anne karnında belli oluyor şaşkınim :)
Bizim bebis tam günü gününe...kafası bir tek 5 gün ileride ki ben ona şaşırıyorum çünkü benim de eşimin de kafası küçük :))))

Ay bana dese keşke mayista dogurucan diye oy ne mutluluk olur. Kavusmak istiyorum kizima artik, sağlıkla tabiiki. Bizim doktor dogumla ilgili bile konusmuyor 38. Haftadan sonra dedi:KK51:

cnm senın gunun benden once, sende mayısın son haftasından ıtıbaren beklersin artık :)

Oyy maaşAllah oglusuna seniiinn...
Genetiklik daha anne karnında belli oluyor şaşkınim :)
Bizim bebis tam günü gününe...kafası bir tek 5 gün ileride ki ben ona şaşırıyorum çünkü benim de eşimin de kafası küçük :))))

benım eşim koca kafadır :)) dayamış bide kafasını aşağıya.. doğum pozisyonunu almış bekliyor :)

kızlar konumuz bu değil ama burda birbirimizi tanıdığımız için soruyorum yeni evime ankastre set almam gerek kullandığınız memnun olduğunuz bi marka var mı

Eki Görüntüle 1488479 Eki Görüntüle 1488484

Eşim öğlen yemeğine eve geliyor yeni yemek ısıttım ve çok sakarım yok efendim tomrisin ocağı da pismiş ayy kirliymiş diyenin alnını karışlarım :KK47:Eki Görüntüle 1488487

canım ben arçelik kullanıyorum siyah cam şık duruyo ama temziliği zor bi tane tuz bile düşse ben burdayım diye bağırıyo cam olduğu için bez izi de belli oluyo temizledikten sonra cambeziyle silmen sart. sağlamlığı açısından üstüne bişey düşerse cam bu ocak kırılır diye düşünme bi çok kez denedim bişey olmadı çizik bile olmuyo.
ayrıca alıcaksan tomrisinki gibi al üstündeki tel kısmını (tel denmiyorudur ona muhtemelen de adını bilmiyorum üstüne tencere koydoğumuz demir aparat) bnmki ocakların etrafında yuvarlak yuvarlak 4 parça. yemek karıstırırken kayabiliyo. ilk evlendiğim zamanlar tencere devirmişliğim var üstünden aklında olsun.
öğlen eve gitmiycem ama aksam senn için resim eklemeye calısırım

Yahu benim kizim hic tepismiyor. Icerde geziyor oynuyor cook nadir tepiyor o da yanlislikla sanirim :KK48:

canım benımkı de artık eskisi gibi tepmiyor. sadece haraketlerini hissediyorum ufak tefek kıpraşmalar şeklinde..
artık buyuduler çunku yerleri dar eskisi gibi rahat diiler sanrım o yuzden.

cnm senın gunun benden once, sende mayısın son haftasından ıtıbaren beklersin artık :)
15inde gelsin istiyorum ben, aslında 11de olurdu ama annem o gün gelecek hehe ben 15 15 diye diye o gün dogurucam heralde :D ay saka maka kizlar 1-1.5 ay kaldi neredeyse cok heyecanlı...:KK17::KK73:

15inde gelsin istiyorum ben, aslında 11de olurdu ama annem o gün gelecek hehe ben 15 15 diye diye o gün dogurucam heralde :KK70: ay saka maka kizlar 1-1.5 ay kaldi neredeyse cok heyecanlı...:KK17::KK73:
gerçekten öyle pofudukcum ...
az kaldı az...
minnoşlarımız kucaklarımıza gelecek elhamdülillaaahhh...

dün bebek kozmetiklerini aldım ya yatak odamda şifonyerin üstüne bir köşeye koydum...
odaya giriyorum oda bebek kokuyooor.. ayyy öyle duygulanıyorum kiiii :)

gerçekten öyle pofudukcum ...
az kaldı az...
minnoşlarımız kucaklarımıza gelecek elhamdülillaaahhh...

dün bebek kozmetiklerini aldım ya yatak odamda şifonyerin üstüne bir köşeye koydum...
odaya giriyorum oda bebek kokuyooor.. ayyy öyle duygulanıyorum kiiii :)
A101e bi ben gitmedim sanirim :D
çok güzel bir duyguymus bu annelik, bazen kendimi begenmedigimde ya da eşimin beğenmediğini düşündüğümde kizimla konuşuyorum sen sakın alınma sen iyi ki varsin diye icimden konusuyorum onunla. Sanki icimden konustuklarimi duyuyor gibi geliyor bana. Icimden dusundugum zaman onu hemen kipirdamaya başlıyor oy bebeğim benim :KK46::anneadayı:

Back
X