• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah

A101e bi ben gitmedim sanirim :KK70:
çok güzel bir duyguymus bu annelik, bazen kendimi begenmedigimde ya da eşimin beğenmediğini düşündüğümde kizimla konuşuyorum sen sakın alınma sen iyi ki varsin diye icimden konusuyorum onunla. Sanki icimden konustuklarimi duyuyor gibi geliyor bana. Icimden dusundugum zaman onu hemen kipirdamaya başlıyor oy bebeğim benim :KK46::anneadayı:
gitmedin mi kız :))
çok uygundu herkes kaçırmak istemedi anlaşılan :))

aynen öyle kuzum aynen öyle..içimden konuştuğumda daha bir farklı algılıyormuş gibi geliyor..
annelik böyle bir şeymiş zaten, egomuz tatmin oluyor binevi.. kendimizden çok düşündüğümüz bir can..
Allahım yokluklarını göstermesiiin...kucaklarımıza alalımmm :)
ama canımı çok yakıyor bazen tekmeleri , şimdiden ah kızım vah kızım oy kızım diye diye dolanıyorum ortalıkta :D

Ne kadar güzelsiniz kızınla :) kaç yaşındaydın canım çok genç gösteriyorsun maşallah :))
24 kuzum.. evet genç gösteriyorum , geçen gün hastanede teyzenin biri sen hamile misiiin dedi , evet dedim , ama sen daha 15 16 yaşındasın dedi :KK45: yok teyzem 24 dedim :KK53:

Günaydın bayanlar nasılsınız arkadaşlarım ben dün ve bugün doktordaydım tansiyon yine tavan yaptı iki gündür hastanelerdeyiz oğlum iyi ama şükür oldun 2.200 gram olmuş 33 haftalık olmuşuz 35 kadar beklersek oğlumu biraz erken alıcam ama doktor amcamız bi sorun olmadan inşallah alırsın dedi bakalım hayırlısı inşallah
geçmiş olsun canım ya...
anladığım kadarıyla erken mi alınacak oğlun , tansiyondan dolayı mı canım ?
sağlıklı olsun da fark etmez artık..

Yaaa çok şaşkınimmm...
Dün gece uyumadan burda kimler gobus atmıştı diye dusunuyordum..gözümun önüne getiriyordum...sen gelmedin gözümun önüne...atmadı mi ki hiç dedim.. atar aslında dedim.. düşündüm düşündum gelmedi gözümun önüne...
Ve şimdi açtım karşımda sen ve göbusunnn:))))
Şu hamilelikte hep değişik şeyler yaşıyorum ya hayr olsun :)
Gobusun ve sen çok tatlisiiiiniiiizzz :)))
teşekkür ederiz teyzesiiii :KK74: foto attım canım, bu 4. göbüş fotomuz :KK49: aslında 2 gün önce atıcaktım ama nedense bu sabaha kaldı :KK51:

teşekkür ederiz teyzesiiii :KK74: foto attım canım, bu 4. göbüş fotomuz :KK49: aslında 2 gün önce atıcaktım ama nedense bu sabaha kaldı :KK51:
4 hemde :KK57:
birini bile hatırlayamadım... kız arada mı kaynattın ne yaptın :KK48:
az buçuk hatırlıyorum göbüşleri çünkü :KK68:

olsun geç olsun güç olmasın bende bugün atabildim :KK36:

bu da 30+5 de kızımla biiizz :KK19::KK68:
masallah canm gobekler buyudukce daha bi tatli olmaya basladilar:))
cok kilo almamis gibisin masallah
A101e bi ben gitmedim sanirim :KK70:
çok güzel bir duyguymus bu annelik, bazen kendimi begenmedigimde ya da eşimin beğenmediğini düşündüğümde kizimla konuşuyorum sen sakın alınma sen iyi ki varsin diye icimden konusuyorum onunla. Sanki icimden konustuklarimi duyuyor gibi geliyor bana. Icimden dusundugum zaman onu hemen kipirdamaya başlıyor oy bebeğim benim :KK46::anneadayı:
bnde gitmedim pofudukcum:))
bu icimden konusmalarda bnde bazen soruyrm kendi kendime hissetmiyordur demi diye
Allahim nasil bir duygudur,butun dunyam bebegim oldu.Allah saglikla kucakladigimiz gunlerinide gostersin ins.su an biri ciksa dese dile benden ne dilersen bebegimden baska bir sey dusunemiyrm...

35ten snr hic korkma canm zaten kilosuda iyi masallah
bnm kuzenimde de tansiyon problemi vardi ama hep 37 den snr aldi dr.ins.saglikla kucaklarsin canm yawrunu...

masallah canm gobekler buyudukce daha bi tatli olmaya basladilar:))
cok kilo almamis gibisin masallah

bnde gitmedim pofudukcum:))
bu icimden konusmalarda bnde bazen soruyrm kendi kendime hissetmiyordur demi diye
Allahim nasil bir duygudur,butun dunyam bebegim oldu.Allah saglikla kucakladigimiz gunlerinide gostersin ins.su an biri ciksa dese dile benden ne dilersen bebegimden baska bir sey dusunemiyrm...

35ten snr hic korkma canm zaten kilosuda iyi masallah
bnm kuzenimde de tansiyon problemi vardi ama hep 37 den snr aldi dr.ins.saglikla kucaklarsin canm yawrunu...
evet büyüdükçe çok şirin oluyoruz :KK22:
8 kilo aldım canım 53 den 61 e çıktım :KK19:
ama belli olmuyor ne hikmetse.. her gören hiç almamışsın diyor.. gögsüme ve basenlerime azcık yağ depoladım herhalde :KK48:

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!! :KK46::KK46::KK46:

Hatm-i Şerif başlattık 5.ayımızdayız... Süremiz 8 Nisana kadardı ama cüzlerimizi dağıtamadık... süreyi uzatıyorum kimler cüz alır ???
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri :KK15::KK15::KK15:

Cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazsınlar lütfen...:anneadayı::anneadayı:
Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : PaytiPo PaytiPo
2.Cüz: PaytiPo PaytiPo
3.Cüz: zynpzynpzynp zynpzynpzynp
4.Cüz: zynpzynpzynp zynpzynpzynp
5.Cüz: Y yigitali2015
6.Cüz:
7.Cüz:
8.Cüz:
9.Cüz:
10.cüz:
11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz: seyitbebek seyitbebek okundu
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz: mirac75 mirac75 okundu
21.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan okundu
22.Cüz: SirriEyvan SirriEyvan okundu
23.Cüz: mirac75 mirac75 okundu
24.Cüz: mirac75 mirac75 okundu
25.Cüz: mirac75 mirac75 okundu
26.Cüz: mirac75 mirac75 okundu

27.Cüz: S suveyde
28.Cüz: damlasssss damlasssss okundu
29.Cüz:
30.Cüz: @denizkizi_esra

ElaBilge16 ElaBilge16 ikizlere hamile annemiz , kendisi evinde bir hatim başlamış , fakat durumundan dolayı artık okuyamiyormuş maalesef , bizlerde nasipse hatmi tamamlayalım dedik...
bu hatmin süresi doğumumuza kadardır ama eminim en kısa zamanda cüzlerimiz sahiplerine kavuşacaktır :KK66:
Rabbim kabul etsin...

10.cüz: SirriEyvan SirriEyvan

11.Cüz:
12.cüz:
13.Cüz:
14.Cüz:
15.cüz:
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: okundu
22.Cüz: okundu
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz:
30.Cüz:

Güzel annelerim...
bu ayın bereketinden feyizlenmek isteyen yok muuuu ??? :))

geçmiş olsun canım ilaç vermedimi doktorun?inşallah sağlıkla alcaksın kucağına

Back
X