2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
arada kaçamak yapıyorum ben valla. şekerim yok ama dikkat ediyorum ne bileyim. 15günde bir falan bi kase tatlı benim de hakkım
benim ailede var bende de insülin direnci var e hamilelikten de kilo alınca mecburen. zaten ben pek şerbetli tatlı sevmem. neyse yeni bi tatlı ismi yazarım yanlışlıkla falan

canlar ben de cimcimesevilay gibi yürüyüşe çıkam en iyisi. akşam yiyeceğim tatlıyı haketmem lazım öpüyorum sizi, görüşürüs

Bu sayfalar 20 yıl dursa da melekler okusa.

Neler çektiğimizi anlasa.

:)))))))))))))

İyi yürüyüşler canım.

Bizde seni öptük.

br tatlımuhabbeti almış yürümüş ben ne yemeknyapsam diye düşünüyorum. kaç gündür halsizlikten gelip adam yapıyor. yakında isyan edecek

Benimde arkadaşım (aynı apartmandayız komşum) Dr. ye gitmiş gelirken birşeyler alıyım da çayla içelim dedi, çay demledim 5-10 dk. ye gelir.

Canım tarifini alabilir miyim canım çekti ilk defa yapıcam :)
Tabii
1litre soguk sut
1.5cay bardagi pirinc
1 litre su
2 yemek kasigi pirinc unu
2 su bardagi seker

Once pirincin uzerine suyu koy cekene kadar hasla
Sinra soguk sutu ikave et kaynasin
1 su bardagi suyla pirinc ununu erit tenceredekiker kaynayinca tencereden 2 kepce kadar al pirinc unuyla karistirip tencereye dok kaynasin 10 dk kadar sonrada sekeri ilave et birazda oyle kaynat afiyet olsun
benim kaseler kucuktu cok oldu istrsen yarim olcu yap canim

Öğlen uğradım buraya, yazdınız yazdınız sonrasında yemek yemek için mutfakta buldum kendimi,uyumuşum üstüne
Şimdi tekrar bakayım dedim, bu seferde tatlılar havalarda uçuşuyor

Neysekiiiiiii annemdeyim, hemen bitanesini canıma cektirttip yaptırayım yaşasıııınnnn

sizi kınıyorum bu arada, sizin yüzünüzden kadının basına iş açıcam

Yürüyüş banada iyi geliyor ama yinede geceleri rahat uyuyamiyorum en az 4 defa uyanıyorum nefes darlığı oluyo sürekli bir sağ sol yapıyorum eşim söyledi gece rüyamda konuşmaya başlamışim

Ah ahhh anne yakında olunca böyle oluyor tabi,birini canıma çektirip yaptırayım ne kız.Bazen canım hiç bir şey istemiyor,eşim ne yemek istiyorsun diyor.Bende anne eli değmiş şu,anne eli değmiş bu diyorum.Şimdiden afiyet olsun canım.

Canim ne guzel annen yaninda biz napalim kendi kendimize tislaya tislaya
(otobus gibi ) yapiyoz canimizin istediklerini

kızlar tatlı olarak bn kurabıye yaptım hem besın deposu hem enerjjı deneyın derım tadıda cok guzel
hamuru
  • 150 gr tereyağı veya margarin
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un (yaklaşık 3, 5-4 su bardağı)
İç malzemeleri;

• 5 adet kuru kayısı
  • 5 adet kuru incir
  • 1 çay bardağı kuru üzüm
  • 1 çay bardağı damla çikolata
  • 1 çay bardağı kırılmış ceviz

Öncelikle iç malzemesini hazırlayın. İncir ve kayısıyı küçük doğrayıp kırılmış ceviz. Damla çikolata ve kuru üzüm ekleyip bütün malzemeleri karıştırın.

Hamur için un ve kabartma tozu hariç diğer malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştırın. Kabartma tozu ve unu azar azar ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Limon sıkacağının tersini çevirip içini çok az sıvı yağ ile yağlayın ve streç film ile kaplayın. Hamurdan cevizden biraz büyük parçalar koparıp içli köfte oyar gibi hamurun içini oyun ve içine bir tatlı kaşığı yada göz kararı hazırladığınız iç malzemeden koyup kapatın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında altı pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpip servis yapın. Afiyet olsun.

bende bu tarıfe uyumlu yapıyorum hamılelık donemınde bırebır

Yürüyüş banada iyi geliyor ama yinede geceleri rahat uyuyamiyorum en az 4 defa uyanıyorum nefes darlığı oluyo sürekli bir sağ sol yapıyorum eşim söyledi gece rüyamda konuşmaya başlamışim
Ahh o nefes darligi canimm.
Bende uyuyamiyorum oyuzden sersem gibi dolasiyom sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…