- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.441
yazdığımı kopyalıyorumm.cnm bana da yazarmısın aynı tarifi
benim ailede var bende de insülin direnci var e hamilelikten de kilo alınca mecburen. zaten ben pek şerbetli tatlı sevmem. neyse yeni bi tatlı ismi yazarım yanlışlıkla falanarada kaçamak yapıyorum ben valla. şekerim yok ama dikkat ediyorum ne bileyim. 15günde bir falan bi kase tatlı benim de hakkım
eveet ben yürüyüşe gidiyorum ama o kadar eriniyorum ki keşke benim yerime yüricek biri olsa
koptum yaaa
canlar ben decimcimesevilay gibi yürüyüşe çıkam en iyisi. akşam yiyeceğim tatlıyı haketmem lazım öpüyorum sizi, görüşürüs
TabiiCanım tarifini alabilir miyim canım çekti ilk defa yapıcam :)
Allah iyiliğini versin senin güldürdün beni.
O uyurken eşi yapmıştır ne biliyorsun.
Cimcimesevilay kızmıyorsun demi. Takılıyoruz sana.
Ah ahhh anne yakında olunca böyle oluyor tabi,birini canıma çektirip yaptırayım ne kız.Bazen canım hiç bir şey istemiyor,eşim ne yemek istiyorsun diyor.Bende anne eli değmiş şu,anne eli değmiş bu diyorum.Şimdiden afiyet olsun canım.Öğlen uğradım buraya, yazdınız yazdınız sonrasında yemek yemek için mutfakta buldum kendimi,uyumuşum üstüne
Şimdi tekrar bakayım dedim, bu seferde tatlılar havalarda uçuşuyor
Neysekiiiiiii annemdeyim, hemen bitanesini canıma cektirttip yaptırayım yaşasıııınnnn
sizi kınıyorum bu arada, sizin yüzünüzden kadının basına iş açıcam
Canim ne guzel annen yaninda biz napalim kendi kendimize tislaya tislayaÖğlen uğradım buraya, yazdınız yazdınız sonrasında yemek yemek için mutfakta buldum kendimi,uyumuşum üstüne
Şimdi tekrar bakayım dedim, bu seferde tatlılar havalarda uçuşuyor
Neysekiiiiiii annemdeyim, hemen bitanesini canıma cektirttip yaptırayım yaşasıııınnnn
sizi kınıyorum bu arada, sizin yüzünüzden kadının basına iş açıcam
Ahh o nefes darligi canimm.Yürüyüş banada iyi geliyor ama yinede geceleri rahat uyuyamiyorum en az 4 defa uyanıyorum nefes darlığı oluyo sürekli bir sağ sol yapıyorum eşim söyledi gece rüyamda konuşmaya başlamışim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?