- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.481
Cocugum olduktan sonra gitmem heralde ama bilmiyorum :)) babamiz götürmez hem :))) simdi bana kiyamiyor da yediriyor. Tabi söylene söylene :))mc donalds da felan bnde hamburger yiyorum bazen ayda bi-iki kez ama sonra vicdan azabı cekiyorum bebişe zararlı hmde pis ortamlarda yapılıyo dienese ki az kaldı artık bebişlerle beraber gideriz heheh onlarda yer bizim gibi saglıksız seyleri :))
evet cnm ne kdr gec alışırsalar o kdr iyi fastfood yiceklere :))Cocugum olduktan sonra gitmem heralde ama bilmiyorum :)) babamiz götürmez hem :))) simdi bana kiyamiyor da yediriyor. Tabi söylene söylene :))
Aynen oyle canim. Biz kucukken cok gitmezdik yahu yaygin degildi o kadar. Annem 23 nisanda falan götürürdü. Lisede alistik hep.evet cnm ne kdr gec alışırsalar o kdr iyi fastfood yiceklere :))
hayatimda burger yedigim sayilidir toplasan 10 kez zor yemisimdir ama gecen resmen aserdm nasil hormonsa artik:))Dogrudur canim. Ben fastfooddan tiksinemedim keske tiksinebilsem. Avmlere gidince hemen gözüm mc donalds da burger da...
Kızlar doktorum bebeğe yediklerimizin yararlı olanları gider zararlı maddeler plasentadan süzülür dedi rahatlıkla yiyin bence ben şekerden dolayı yiyemiyorummc donalds da felan bnde hamburger yiyorum bazen ayda bi-iki kez ama sonra vicdan azabı cekiyorum bebişe zararlı hmde pis ortamlarda yapılıyo dienese ki az kaldı artık bebişlerle beraber gideriz heheh onlarda yer bizim gibi saglıksız seyleri :))
Kızlar doktorum bebeğe yediklerimizin yararlı olanları gider zararlı maddeler plasentadan süzülür dedi rahatlıkla yiyin bence ben şekerden dolayı yiyemiyorum
Kızlar catlaklarınız olusmaya basladımı acaba
Kızlar catlaklarınız olusmaya basladımı acabailk catlagı gördükmü annisler
Aminnn aminnn canimm insallah..Sagol canim benim. Allah herkesi sevdiklerine evladina kavustursun, bağıslasin insallah :)
Bendende bi iki hfta kadardır geliyorsanki bi sızıntı oldu gibi dün biliyor musun süt deyince aklıma geldi
Ceneniz dusmus yine bi doktora gideyim dedim 232 msj.dopler iyi cikti kilosu dusuk olan bebeklerin kan akimina bakilmasi gerekiyor oksijen falan gidiyor mu beynine.1300 gr kizi m daha minik.Ama bu hafta lar kritikmis doktor yolunda gitmese kanaakışı hemen hastaneye yatirip dogum planlayacaktik dedi.Yalniz haftada iki kez nst ye gireceğim bebis minik oldugundan strese girmemesi lazim sanci olursa hemen alcaklar.Kil8su dusuk olanlar vardi doktorun soyledigi gunde 2 kez hareketi takip edin, nst ye girin bebisin strese girmemesi lazim sancidan.Simdilik bu kadar ama biyle devam etse bile 37 ci haftada alacagiz dedi, dusuk kilolu bebek lerde riske girip sanci gelmesini beklemiyorlar .Yani 6 haftam var en iyi ihtimalle kizimin ismi bile yok
Evet cok guzel oranin giyimleri biraz pahali ama, sana site vereyim markaminimoda ords indirimleri var takip et.Bu arada bugun seninki bana dopler yapti, benim doktor sehir disi oldigu icin.[/QUOTE]QUOTE="derinsuuu, post: 40492359, member: 492338"]aynen erkekler anneye düşkün kızlar babaya düşkün oluyor. bende çok isterim kızım olmasını şuan 29 yaşımdayım, çok arayı açmam heralde belkı bi kızm olur bidakine
kızlar carters diye amerikan markası var her ilde varmıdır bilemem ama istanbulda hemen her yerde var. inanılmaz güzel ve çok zavkli şeyleri var. kızlar için nasıl güzel elbiseleri var.. erkekler içinde heryerde görmediğim çok farklı şeyler var. bakın derim gezmeklik eşyalarınızı alabilirsiniz..
Demek yok sende canım olsa anlarsın merak etme,ben karnımda olmadı diye sevinirken her iki bacağımın üst arka kısmı bayağı çatlak.Geç farkettim. Sağlık olsun,sizlerde olmaz inşallahbişe dicem ama gülme ben var mı yok mu anlamıyorum nasıl bişe ki bu çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?