2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cocugum olduktan sonra gitmem heralde ama bilmiyorum :)) babamiz götürmez hem :))) simdi bana kiyamiyor da yediriyor. Tabi söylene söylene :))

QUOTE="derinsuuu, post: 40492359, member: 492338"]aynen erkekler anneye düşkün kızlar babaya düşkün oluyor. bende çok isterim kızım olmasını şuan 29 yaşımdayım, çok arayı açmam heralde belkı bi kızm olur bidakine

kızlar carters diye amerikan markası var her ilde varmıdır bilemem ama istanbulda hemen her yerde var. inanılmaz güzel ve çok zavkli şeyleri var. kızlar için nasıl güzel elbiseleri var.. erkekler içinde heryerde görmediğim çok farklı şeyler var. bakın derim gezmeklik eşyalarınızı alabilirsiniz..[/QUOTE]
Evet cok guzel oranin giyimleri biraz pahali ama, sana site vereyim markaminimoda ords indirimleri var takip et.Bu arada bugun seninki bana dopler yapti, benim doktor sehir disi oldigu icin.

Ohoo bu ne ya.
Birde moralimizi bozuyorlar diye millete kiziyorsunuz. Sizde yapmayin.
Bu ne surekli tatli yemek meyve paylasimlari. Olan var olmayan var. Alamayacak var. Biraz toparlanin kizlar.

Ceneniz dusmus yine bi doktora gideyim dedim 232 msj.dopler iyi cikti kilosu dusuk olan bebeklerin kan akimina bakilmasi gerekiyor oksijen falan gidiyor mu beynine.1300 gr kizi m daha minik.Ama bu hafta lar kritikmis doktor yolunda gitmese kanaakışı hemen hastaneye yatirip dogum planlayacaktik dedi.Yalniz haftada iki kez nst ye gireceğim bebis minik oldugundan strese girmemesi lazim sanci olursa hemen alcaklar.Kil8su dusuk olanlar vardi doktorun soyledigi gunde 2 kez hareketi takip edin, nst ye girin bebisin strese girmemesi lazim sancidan.Simdilik bu kadar ama biyle devam etse bile 37 ci haftada alacagiz dedi, dusuk kilolu bebek lerde riske girip sanci gelmesini beklemiyorlar .Yani 6 haftam var en iyi ihtimalle kizimin ismi bile yok

Kızlar doktorum bebeğe yediklerimizin yararlı olanları gider zararlı maddeler plasentadan süzülür dedi rahatlıkla yiyin bence ben şekerden dolayı yiyemiyorum

Cnm dolpler ii çıkmış çok sevındım.. 37. haftaya kadar kzıın 2.500 u geçer bile hiç canını sıkma sen

Evet cok guzel oranin giyimleri biraz pahali ama, sana site vereyim markaminimoda ords indirimleri var takip et.Bu arada bugun seninki bana dopler yapti, benim doktor sehir disi oldigu icin.[/QUOTE]

hadı ya arda bey yaptı demek .. :)) bide müzik açmıştır sana belki
senle orda karşılaşmılızdır belkii ben haftaya salı gidicem doğumu konuşucam artık arda beyle.. ne zaman olur en önemlisi nasıl olur falan diye :)

Çok sinirli stresli gergin bi insan oldum hiç bişey yatıştırmıyo beni..bide anlayışsız sevgisiz insanlar davranışlar hepten yıpratıyo..tavsiyesi olan var mı

Tabii
1litre soguk sut
1.5cay bardagi pirinc
1 litre su
2 yemek kasigi pirinc unu
2 su bardagi seker

Once pirincin uzerine suyu koy cekene kadar hasla
Sinra soguk sutu ikave et kaynasin
1 su bardagi suyla pirinc ununu erit tenceredekiker kaynayinca tencereden 2 kepce kadar al pirinc unuyla karistirip tencereye dok kaynasin 10 dk kadar sonrada sekeri ilave et birazda oyle kaynat afiyet olsun
benim kaseler kucuktu cok oldu istrsen yarim olcu yap canim[/QUOTE]

Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…