2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ay Allah razı olsun. ben de hafta sonu düşünmüştüm yapsam mı diye ilk kez yapıcaktım tabi cesaret edemiyodum kimseye soramadım da en kolay tatlı ne var onda diye beni ayıplarlar sandım gerçi anneme sorardım ama o da yapıp getirirdi hemen hiç kıyamıyo hamileyim diye ama uğraştırmıyım onu diye söylemedim kalmıştı öyle anlıycağın tarife ihtiyacım vardı. hoş oldu akşama eve geçince yapayım baaaari
ben yazdıklarınızı sadece takip ediyorum yorum yazmıyorum pek dahil olamıyorum muhabbetlerinize çünkü çalışıyorum
hepiniz iyi olun. öperim muah muah

Aynen öyle canim. Ana gibi yar olmuyor. Anneme desem anne şunu canim cekti hemen yapar. Baba şu lazim desem nerde olsa bulur getirir. Uzakta da olsalar iyi ki varlar. Var olduklarini bilmek bile yetiyor. Annecigimin gelmesine de 1 aydan az kaldi şükür.

Afiyet bal seker olsun canimm:)

Yürüyüş banada iyi geliyor ama yinede geceleri rahat uyuyamiyorum en az 4 defa uyanıyorum nefes darlığı oluyo sürekli bir sağ sol yapıyorum eşim söyledi gece rüyamda konuşmaya başlamışim
ben çocukluğumdan beri konuşurum uykumda bazen kendi sesime bile uyandığım oluyo

Herkes tatli tatli dedi, bende kaldirdim totisi kalktim yaptim. Yazmayayim simdi ama tabi benim ki kolay bi tatli :) hem aksama jest olur bizimkiler gelecek ya özel yemek yapmadim ama tatli yaptim mutfak alışverişi zamanimiz da gelmişti tam zamaninda geliyorlar heheheh

Ne
Ne zaman gelcek annen canim benimki 1 ay var daha erken gelsin istiyodum halbuki

Evet canım iyi ki varlar,Allah yokluklarını göstermesin.Benim ki de gelecek ama evde 1 öğrenci,2 çalışan,birde koca var.Doğum tarihinde bir sıkıntı çıkmazsa haziran 15 gibi gelecek inşallah,biraz kalacak yanımda.

Ne

Ne zaman gelcek annen canim benimki 1 ay var daha erken gelsin istiyodum halbuki
11 mayista gelecek canim inşallah. Bileti falan hazır günler gececek birtek.

Epey gec geliyormuş tüh. Ama o kadar ev halkiyla ancak tabi...

ben annemde kalsam, yine kalkıp iş yapmak zorunda kalırım bizimki ilaç kullanıyo antidepresan, uyuklar halde sürekli benden iş bekler vaziyette kıyamam

Canm sırt ve bel agrısı bende de oluyor gece cok zor uyuyorum , sırtıma ve bacagımın arasına yastık koyuyorum destek olsun diye az da olsa rahat hissedersin belki böyle , bazen hic gecmior kalkıp yürüorum odada

bnde tavuk cok sevmiyrm,guvenemiyrm market tavuklarina

İyi aksamlar kizlar bende enfeksiyonla bogusuyirum nstde sancimda cikti ara ara dr gyno lomexin diye bi fitil verdi tereddutteyim kullanan oldumu acaba aranizda

Gecmis olsun bende de enfeksiyon vardı baska fitil kullanıyordum gecmedi , bi daha gittigimde doktora gyno lomexin'i verdi güçlü bi ilac onu kullandıgımda gecmisti enfeksiyonum

bnde tavuk cok sevmiyrm,guvenemiyrm market tavuklarina
Ben tavuktan bi tiksindim hamileliğimin basında 7 bucuk aydır hala tiksiniyorum yemiyorum hatta gormeye duymaya bile tahammul edemiyorum. yani kısaca tiksinmek kelimesinin hakkını tavukla veriyorum hele avm lerde artık kırk defa kullanmaktan pisleşen yaglarda pişen tavuklar varya öldürüyor beni yaşam hevesim kaçıo resmen ölesim geliyor o tavuk kızartılan kokudan

İkizler burcu bebekleri; ister ikizler burcu erkek, isterse ikizler burcu kız bebek olsun zekalarını küçük yaşlarda ortaya koyarlar. Parlak gözleriyle kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. Çok hareketli ve meraklılardır. Dikkatini çeken yerlere, yükseklere bir şekilde ulaşıp, dokunmaktan çok hoşlanırlar. Daha bebekken beşiğinin kenarına tırmanıp dışarıya atlamayı deneybilir, aman dikkat…Genelde az uyurlar. Konuşmayı erken yaşta öğrenirler.
Onların çift karakterli olduğu söylenir bu nedenle ebeveynleri onları anlamakta, tanımakta zorlanırlar.
İkizler burcunda doğan çocuk küçük yaşlarda resim, dans veya müzik kabiliyetini de ortaya koyar. Okulda da zekası sayesinde öğretmenlerini memnun eder. Hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir. Onu sevgi ve şefkatle yatıştırmak gerekir. Bu arada ikizler çocuğu, geniş hayali yüzünden abartıyı sever ve zaman zaman da yalan da söyleyebilir. Ona yalanın iyi bir şey olmadığını tatlılıkla anlatmalısınız.
Ayrıca o her şeyden çabucak sıkılıp bıkacaktır. Fazla zeki olması diğer çocuklar gibi bir konuyu uzun uzun incelemesini engeller. Ona dikkatli olmasını öğretmeli ve sevdiği bir konuya ilgisini çekerek, yavaş yavaş sabretmesini de öğretmelisiniz.
Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Yeni kelimeleri büyük bir hızla hafızalarına yerleştirirler. Ikizler çocukları zeki ve kıskançtırlar. Hiç durmadan sorular
sorarlar. Kendilerine bilgisayarya da boyama gibi türlü uğraşlar edinirler. Genellikle sevgi dolu ve iyi huyludurlar ama disiplin gerektiği zaman bunun neden uygulandığını bilmeye ihtiyaçları vardır.

Dogrudur canim. Ben fastfooddan tiksinemedim keske tiksinebilsem. Avmlere gidince hemen gözüm mc donalds da burger da...

Dogrudur canim. Ben fastfooddan tiksinemedim keske tiksinebilsem. Avmlere gidince hemen gözüm mc donalds da burger da...
mc donalds da felan bnde hamburger yiyorum bazen ayda bi-iki kez ama sonra vicdan azabı cekiyorum bebişe zararlı hmde pis ortamlarda yapılıyo die nese ki az kaldı artık bebişlerle beraber gideriz heheh onlarda yer bizim gibi saglıksız seyleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…