- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.801
benim de bebek arabası salonumda duruyorEki Görüntüle 1503179 annisleer bakin besigimize, tam kurdurmadik, biraz daha zamanimiz war diye. Simdiden oynuyorum. Odasina goturmedim salonun ortasinda
Tam yeni girdim ki siteye senin mesajınla karsilastim..:)Selam arkadaşlar biz geldik doktordan.
Maşallah kızım yine bir hafta önde, 2,230 gram 43 cm olmuş.
Nst ye girdik şükür iyiymiş.
Bundan sonra kontrollerim hafta bir olacakmış, 28 nisan, 6 mayıs ve 15 mayısa gün verdi.
Buda muhtemelen çok erken doğmasa da erken doğar dedi.
Ama zaten 2,230 gram olmuş 35-36 lara kadar 2,500 geçer bizim için önmeli olan da 2,500 ü geçmesi dedi.
Karnımdaki sertliği söyledim sancı yoksa önemli değil çok normal artık rahmin çok büyüdü dedi.
Aspirin içiyordum onu bıraktırdı.
Kan ilacına ve vitamine devam.
Toplamda 33+1 de 10 kilo aldım ve çok dedi.
En fazla 2-3 kilo daha almak hakkım varmış.
Saç boyatmama izin vermedi, kına yaktır dedi.
Göğüs ucu için günde bir kere hametan şimdilik yeterli dedi.
Doğum yapınca göğüs ucuna kullanmam için Garmastan önerdi.
Bizden haberler bunlar.
ben önceden 6 lıyı almıştım aklım yeşilde kalmıştı bi tane de yeşil sipariş ettim. ay çok tatlı onlar inş. kullanabilirimAnneler,yıkanabilir bez almayı düşünenler varsa butik bebe de charlie banana bezlerinde indirim var haberiniz olsun.
Cok şükür cnm... dun yazmistin girdim baktim geldin mi diye tam cikiyordum mesajin geldi...Selam arkadaşlar biz geldik doktordan.
Maşallah kızım yine bir hafta önde, 2,230 gram 43 cm olmuş.
Nst ye girdik şükür iyiymiş.
Bundan sonra kontrollerim hafta bir olacakmış, 28 nisan, 6 mayıs ve 15 mayısa gün verdi.
Buda muhtemelen çok erken doğmasa da erken doğar dedi.
Ama zaten 2,230 gram olmuş 35-36 lara kadar 2,500 geçer bizim için önmeli olan da 2,500 ü geçmesi dedi.
Karnımdaki sertliği söyledim sancı yoksa önemli değil çok normal artık rahmin çok büyüdü dedi.
Aspirin içiyordum onu bıraktırdı.
Kan ilacına ve vitamine devam.
Toplamda 33+1 de 10 kilo aldım ve çok dedi.
En fazla 2-3 kilo daha almak hakkım varmış.
Saç boyatmama izin vermedi, kına yaktır dedi.
Göğüs ucu için günde bir kere hametan şimdilik yeterli dedi.
Doğum yapınca göğüs ucuna kullanmam için Garmastan önerdi.
Bizden haberler bunlar.
Tam yeni girdim ki siteye senin mesajınla karsilastim..:)
MaasAllah ne guzel haberler bunlar...
Kızına MaasAllaahhh...
Erken geleceği kanısına nerden vardı doktorun , bide 10 kiloya neden fazla dedi?
Boyun kaçti ki?
Kuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?
Cok şükür cnm... dun yazmistin girdim baktim geldin mi diye tam cikiyordum mesajin geldi...
Cok güzel haberlerle gelmissin annesi masaallah topis kizimiza...
Cok cok sevindim cnm...
Kızlar bizim de e bebekten son ihtiyaçlarimiz geldi..dün beşik geldi kurduk...
Eşimle başına geçtik gülüp sariliyoruz..
Sallayip duruyoruz boş beşiği...
Resmen boş beşik bile mutlu ediyor insanı..
İçi dolu olunca sürekli ağlarım ben mutluluktann artık :))
Oy oy duygusallığım tavan yapti resmen bu günlerde..
mirac75 Caniiim mesajını gerçekten yeni gordum..çok sağ ol önerilerin için.. bir daha yaşarsam yapacağım..
Rabbim razı olsun senden :)
Kizimla opuyoruz çok
Anladim Caniim...Selam canım.
Şükür güzel haberler valla bence birşey hissetti ama bana söylemedi telaşlı olduğumu bildiği için yoksa önceki ayda kendisi taa 15 mayısa randevu vermişti şimdi haftada 1 e ndirdi.
İlk kızımda 35+6 da doğmuştu.
Toplamda 11 kilo ile tamamlanmasını istiyorum dedi.
Boyum 1,62 canım.
Normal doğum yaptığım için çatı muayenesi vs. de yok bana yırttım.
Gercek kasilmami yoook kiz daha erken degil mi
Resim telefondan girdiğim için şu an atamıyorum...Resim isteriz.
Boşta olsa. Dolunca da isteriz ama resim ona göre.
Sağlıkla dolu dolu kullanın inş.
Ne guzel bir gobus ve ne tatli, fiziki yerinde bir annnneee :))Merhabalar hepinize canlar , 30+3 ' den selam olsun sizekızımla öperiz sizleri
Eki Görüntüle 1503447
Anladim Caniim...
Belkide sana söylemedi..Amaan sağlıklı şükür, kilosu yerinde 2500 u de geçecek Allahın izniyle :) gelsin yavrukus :)
Hmm belki de ondan , adamcagizin takıntısı 11 kilo Hehe :)
Hayırlısı Rabbimden...
Ya bisey soracağım...şimdi benim karnimda sert oluyor, özellikle akşamlari.. bir gergin bir sert...normalmis ama , kasilmayi ayırt edmem hareketlerinden diye korkuyorum ben, o kadar okuyorum yine de hareket ve kasilma farkını anlayamıyorum :/
dört gündür sancılı geçiyor. üç haftaya yakın önden gidiyor. randevumuz pazartesi ama perşembe ya cuma gitsem iyi olacak sanırım.BEBEGIN NASILLL BEN DUN GITTIM DKTRAA
Ondan değiştir diyorum ya..benim üç haftaya yakın önden gidiyor takvimim doğru değil o yüzden.
Resim telefondan girdiğim için şu an atamıyorum...
bir mor aşığı olarak prego wonderland lila aldim :))
Renk tonuna aşık oldum , kumaşı ve yapısı da çok sağlam gerçekten..
beyaz yatak odama çok yakıştı Hehe :))
Dolu halini atarım canim atmam mi hiç prensesimiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?