- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.781
Amin canimm, insallahh. Hepimizin minislerini Rabb im korusunÇok güzelmiş,güle güle kullanın.Sağlıklı uyusun minişin
Tabi ya,o kadar güzeller ki.Birde dünya güzelleri,can parçaları kullanacak bunları insan hevesleniyor gerçekten.Ağız tadıyla,sağlıkla kullanın canım.Amin canimm, insallahh. Hepimizin minislerini Rabb im korusuninsan heyecanlaniyo baktikca
O anda saate bakmayi birak sutyensiz cikmisimbaşladığında saate bakmak en iyisi sanıırm. sıklığını görmek lazım. ayy heyecan heyecan
canım biz aldık daha doğrusu kayınvalidem çok beğeniyorum dedi aldı...güzel 8 aya kadar kullanabilir küçük değil bebek kendi başına oturuncaya kadar kullanılabilir bence... uzun ömürlü bir kullanılışı yokk diğer büyük beşikler gibiKuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?
Insallahh canim benimTabi ya,o kadar güzeller ki.Birde dünya güzelleri,can parçaları kullanacak bunları insan hevesleniyor gerçekten.Ağız tadıyla,sağlıkla kullanın canım.
Sira arabasinda , onuda alirsak geriye vi cantasini hazirlamak kaliyo . LaylaylommTabi ya,o kadar güzeller ki.Birde dünya güzelleri,can parçaları kullanacak bunları insan hevesleniyor gerçekten.Ağız tadıyla,sağlıkla kullanın canım.
aman dikkatO anda saate bakmayi birak sutyensiz cikmisim
Bayıldım çok güzelmiş minik bey uyusun büyüsün bundaEki Görüntüle 1503179 annisleer bakin besigimize, tam kurdurmadik, biraz daha zamanimiz war diye. Simdiden oynuyorum. Odasina goturmedim salonun ortasinda
benımkı de 1 aydır doğum pozisyonunda kaburgalarım batuyor o yuzden çok baskı yapıyor yaramaz.. hele mideme mideme vuruşları mide ağrısı yapıyor bande
Sagol teyzesi size de masallahbizim sipa biraz rahat galiba hala dogum pozisyonu almamis benimde kaburgamda baski var ama o kafasıymış
Artik normal canim zaman azaliyo :)yahu ozmn ben hep kasılıyorum
Gercek kasilmami yoook kiz daha erken degil micanım işin uzmanı değilim ama seninki normal kasılma sanki. yalancı kasılma dedikleri doğum sancısının benzeri. hazırlık süreci gibi düşün. karın sertleşmesi gibi pek hafif dozda olmuyor işin açığı.
Ewet canim Rabb im herkese nasip etsin. Cok kullanisli, hem istedigin odaya goturyosun tekerlekli, sallanabiliyo, asansorlu anne yatagina yanasiyo. Daha ne yapsinBayıldım çok güzelmiş minik bey uyusun büyüsün bundabu tarz beşik kayınvalidem alıcak banada biz de odasını aldık biranönce gelse bende bakıp bakıp dururum salonda tutman çok normal çok heycanlıyaa
Aynen canım yaa bende mideden yana şikayetçiyim baskı yapıyor mideme , midem agrıyor benim de rennie duo kurtarıcım oluyor amaallah razı olsun diyorum bu ilacı yapandan
NASL SNCLAR CNM BEBEK NASILMISSMerhaba arkadaşlar.
Bugün saat 2:15 te doktor kontrolüm var.
Kızımı servise bindirip kontrole gideceğim.
İnş. güzel haberlerle dönerim.
BEBEGIN NASILLL BEN DUN GITTIM DKTRAAkilolu bebek sağlıklı bebektir lafını kim uydurdu yahu! kendinize eziyet etmeyin. makineler de %100 kesin sonuç vermediği gibi bir aralık payı var. eğer bebeğinize sağlıklı denmişse, organ gelişimi, kemik vs yolunda gidiyorsa kilo da kilo diye kendinize ve bebişlerinize stres yaşatmayın. kesin mama kaşıklarını dahi aldınız şimdiden içeriye yemek sokuşturmaya çalışacaksınız diye korkuyorum
canım o parça içindeyken de toplanabilenler var, mesela casual cadillaclar, bende içinde o varken toplanabilmesine dikkat ettim.. Bastonu 2 yaştan önce kullanması hiç sağlıklı deilmiş zaten
Tatlım hastaneden beri gelmiyorum zaten yarın kontrol var bakalım ne olacak bende cok merak ediyorum bide iç çamaşırım biraz ıslaklık vardı acaba altıma kaçırdım mı dedim ama olmadıgından da eminim yarını bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı güzelim biraz sorunlu hamilelik ama yapacak bşrşey yok Allah daha kötüsünden esirgesin inşallahAy canim benim, neden oluyomus saatte kac kere saydin mi? Cok hafife almamak lazim kasilmayi ben 26 haftalikken karnimda kasilma sanciyla acile gitim, 1 cm acilmam olmus, cok uzuldumtabi bende oldu diye sendede olcak diye bsy yokta yinede tedbiri birakma elden
Amiin canim benim. Yarin bende kontrole gidicem bakalim bebisin durumu nasil. Insallah bebeklerimiz iyidirTatlım hastaneden beri gelmiyorum zaten yarın kontrol var bakalım ne olacak bende cok merak ediyorum bide iç çamaşırım biraz ıslaklık vardı acaba altıma kaçırdım mı dedim ama olmadıgından da eminim yarını bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı güzelim biraz sorunlu hamilelik ama yapacak bşrşey yok Allah daha kötüsünden esirgesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?