2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım biz aldık daha doğrusu kayınvalidem çok beğeniyorum dedi aldı...güzel 8 aya kadar kullanabilir küçük değil bebek kendi başına oturuncaya kadar kullanılabilir bence... uzun ömürlü bir kullanılışı yokk diğer büyük beşikler gibi

Eki Görüntüle 1503179 annisleer bakin besigimize, tam kurdurmadik, biraz daha zamanimiz war diye. Simdiden oynuyorum. Odasina goturmedim salonun ortasinda
Bayıldım çok güzelmiş minik bey uyusun büyüsün bunda bu tarz beşik kayınvalidem alıcak banada biz de odasını aldık biranönce gelse bende bakıp bakıp dururum salonda tutman çok normal çok heycanlıyaa

benımkı de 1 aydır doğum pozisyonunda kaburgalarım batuyor o yuzden çok baskı yapıyor yaramaz.. hele mideme mideme vuruşları mide ağrısı yapıyor bande

Aynen canım yaa bende mideden yana şikayetçiyim baskı yapıyor mideme , midem agrıyor benim de rennie duo kurtarıcım oluyor ama allah razı olsun diyorum bu ilacı yapandan

Ewet canim Rabb im herkese nasip etsin. Cok kullanisli, hem istedigin odaya goturyosun tekerlekli, sallanabiliyo, asansorlu anne yatagina yanasiyo. Daha ne yapsin

Aynen canım yaa bende mideden yana şikayetçiyim baskı yapıyor mideme , midem agrıyor benim de rennie duo kurtarıcım oluyor ama allah razı olsun diyorum bu ilacı yapandan

ya sorma bende sabah aç karnına lansor alıyorum gaviscon da gun içinde kafama dıkıyorum.. ben mıdemden dolayı feci faranjit oldum gecen ay ( aksatmadan içiyorum şimdi

BEBEGIN NASILLL BEN DUN GITTIM DKTRAA

canım o parça içindeyken de toplanabilenler var, mesela casual cadillaclar, bende içinde o varken toplanabilmesine dikkat ettim.. Bastonu 2 yaştan önce kullanması hiç sağlıklı deilmiş zaten

hadi ya cok sagol valla ben oyle bi model bilmiyodum dur bide onu arastirayim iyi bisey almak istiyorum cunku.

Tatlım hastaneden beri gelmiyorum zaten yarın kontrol var bakalım ne olacak bende cok merak ediyorum bide iç çamaşırım biraz ıslaklık vardı acaba altıma kaçırdım mı dedim ama olmadıgından da eminim yarını bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı güzelim biraz sorunlu hamilelik ama yapacak bşrşey yok Allah daha kötüsünden esirgesin inşallah

Amiin canim benim. Yarin bende kontrole gidicem bakalim bebisin durumu nasil. Insallah bebeklerimiz iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…