2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

iki saate yakın sürüyor sanırım doğum süreci başladı diyorsun öyle bir şey ama sancıların arası sıklaşmıyor ve pozisyon değiştirerek dinlerek vs. hafifliyor. bi süre sonra da geçiyor zaten.

Karnin bi yerde toplaniyo sertlesyo hafif kalp carpintin oluyo gibi yani benim oyle oluyo canim

canım işin uzmanı değilim ama seninki normal kasılma sanki. yalancı kasılma dedikleri doğum sancısının benzeri. hazırlık süreci gibi düşün. karın sertleşmesi gibi pek hafif dozda olmuyor işin açığı.

[QUmhtapmhtp88, post: 40608279, member: 646562"]Bende cok seviyorum ama ayni dusunceler bendedee var... e bebekteki modellere baksana cok suslu puslu guzel seyler var:)

Du bakayim hemen o zaman [/QUOTE]

bende bi 4 ay kadar önce babymall de uygun fiyatlılarını görmüştüm. bu ara e bebekte indirim var gerçi .

Bende cok begenmistim ama kısa bi süre kullanacagim icin almadim bide onu toplayıp saklamasi var park yatak aldim ben ama bu modele hala bayiliyorum

Canim benimde cok hosuma gidiyor. Bir arkadasinkini aldim. Boyle bir imkanin varsa ve kuĺlanirim diyorsan al ama bende gerekli olmadigini dusunenlerdenim. Almazdim diye dusunuyorum

Du bakayim hemen o zaman

bende bi 4 ay kadar önce babymall de uygun fiyatlılarını görmüştüm. bu ara e bebekte indirim var gerçi .[/QUOTE]
evet indirimden faydalandım valla canım bebek bakım çantamı aldım sonunda. tam istediğim model yoktu ama yine de güzel en azından istediğim renk oldu. şimdi ev tipi ana kucağı beşik ve oto koltuğu derdine düştüm

Bende cok begenmistim ama kısa bi süre kullanacagim icin almadim bide onu toplayıp saklamasi var park yatak aldim ben ama bu modele hala bayiliyorum
kesinlikle haklısın canım ama içimde kalacak ben biliyom eşim de kızıyo ama karşı gelemiyor iki gün sonra başının etini yicem çünkü almadın diye

Canim benimde cok hosuma gidiyor. Bir arkadasinkini aldim. Boyle bir imkanin varsa ve kuĺlanirim diyorsan al ama bende gerekli olmadigini dusunenlerdenim. Almazdim diye dusunuyorum
malesef canım kisenin yok etrafta. ben de aldıktan sonra artk naparım nasıl kaldrrm bilmiyom ama olsun napim ilk heves

Dikkat: Braxton-Hicks kasılmaları (hazırlayıcı kasılmalar) bu haftadan itibaren biraz sıklaşabilir.

Bu kasılmalar gerçek doğum sancılarının aksine kısa sürerler, düzensizdirler ve genellikle sizde büyük bir rahatsızlığa neden olmazlar. Rahim kasları bu şekilde antrenman yapmakta ve bebeğiniz miyadına geldiğinde 10 dakikada üç kez gelen ve yaklaşık 50 saniye süren gerçek doğum kasılmalarına dönüşmektedirler.

gebelik.orgdan aldım aklımızda bulunsun dedim.

Benim sancılar devam ediyor bele kadar indi bebeğim şu 2 hafta dursa birşey istemiyorum şimdilik durumlar böyle tatlım.:
Ay canim benim, neden oluyomus saatte kac kere saydin mi? Cok hafife almamak lazim kasilmayi ben 26 haftalikken karnimda kasilma sanciyla acile gitim, 1 cm acilmam olmus, cok uzuldum tabi bende oldu diye sendede olcak diye bsy yokta yinede tedbiri birakma elden

bende bi 4 ay kadar önce babymall de uygun fiyatlılarını görmüştüm. bu ara e bebekte indirim var gerçi .
evet indirimden faydalandım valla canım bebek bakım çantamı aldım sonunda. tam istediğim model yoktu ama yine de güzel en azından istediğim renk oldu. şimdi ev tipi ana kucağı beşik ve oto koltuğu derdine düştüm

kesinlikle haklısın canım ama içimde kalacak ben biliyom eşim de kızıyo ama karşı gelemiyor iki gün sonra başının etini yicem çünkü almadın diye

malesef canım kisenin yok etrafta. ben de aldıktan sonra artk naparım nasıl kaldrrm bilmiyom ama olsun napim ilk heves[/QUOTE]

karıştırmıyorsam sende casual travel sistem almıştın değil mi onun puset kısmı oto koltuğu olarak da kullanılıyordu.
ben park yatak aldım joie. onun dışında bi de hamağımız var. benim parçalar biraz birbirinden alakasız oldu ama. evimize geçince odasını almak istiyoruz. o yüzden parça parça beğendik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…