- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.761
Teşekkürler canımCanim livela diye bir site var. Orada cok guzel bebek lokumlari gordum. Lokum dusunursen aklinda olsun
takı yastığım benim de yok.kendim yapsam diyorum ama aklımda belli bişey de yok.emzirme önlüğü kullanmadım ilk kızımda yine kullanacağımı sanmıyorum.çocuk rahat edemez gibi geliyor o örtünün altında.
kasılma mı bilmiyorum ama arada karnım taş gibi oluyor.geriliyor...ilk doğumumda hiç sancı yaşamadım bilmiyorum ki nasıl bişey
Bende pazar günü vardı yine rahat olmaya çalış ben öyle yapmaya çalışıyorum.. bizim hamilelik de böyle geçicek demek ki
Karnin bi yerde toplaniyo sertlesyo hafif kalp carpintin oluyo gibi yani benim oyle oluyo canim
[QUmhtapmhtp88, post: 40608279, member: 646562"]Bende cok seviyorum ama ayni dusunceler bendedee var... e bebekteki modellere baksana cok suslu puslu guzel seyler var:)
dinlenemiyorum 4 yaşımdaki oğlum yüzünden bide magnezyum almam gerekiyor mu ?kasılmalar mg almadığımdan mı acaba ?
Bende cok begenmistim ama kısa bi süre kullanacagim icin almadim bide onu toplayıp saklamasi var park yatak aldim ben ama bu modele hala bayiliyorumKuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?
Canim ben gecen gece doguruyorum diye gittim hastaneye. Megersem yalanci dogum sancisiymisyalancı kasılmalar yaşayan var mı? artık doğum çantamı kapının yanına koyacağım bu gidişle
Canim benimde cok hosuma gidiyor. Bir arkadasinkini aldim. Boyle bir imkanin varsa ve kuĺlanirim diyorsan al ama bende gerekli olmadigini dusunenlerdenim. Almazdim diye dusunuyorumKuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?
başladığında saate bakmak en iyisi sanıırm. sıklığını görmek lazım. ayy heyecan heyecanCanim ben gecen gece doguruyorum diye gittim hastaneye. Megersem yalanci dogum sancisiymis
Du bakayim hemen o zaman
kesinlikle haklısın canım ama içimde kalacak ben biliyom eşim de kızıyo ama karşı gelemiyor iki gün sonra başının etini yicem çünkü almadın diyeBende cok begenmistim ama kısa bi süre kullanacagim icin almadim bide onu toplayıp saklamasi var park yatak aldim ben ama bu modele hala bayiliyorum
malesef canım kisenin yok etrafta. ben de aldıktan sonra artk naparım nasıl kaldrrm bilmiyom ama olsun napim ilk hevesCanim benimde cok hosuma gidiyor. Bir arkadasinkini aldim. Boyle bir imkanin varsa ve kuĺlanirim diyorsan al ama bende gerekli olmadigini dusunenlerdenim. Almazdim diye dusunuyorum
çok hoşmuş canım fiyonklu miyonklu :) siz mi yaptrdınız hazır mı aldınız yatağını cibinliğini filanEki Görüntüle 1503179 annisleer bakin besigimize, tam kurdurmadik, biraz daha zamanimiz war diye. Simdiden oynuyorum. Odasina goturmedim salonun ortasinda
Ay canim benim, neden oluyomus saatte kac kere saydin mi? Cok hafife almamak lazim kasilmayi ben 26 haftalikken karnimda kasilma sanciyla acile gitim, 1 cm acilmam olmus, cok uzuldumBenim sancılar devam ediyor bele kadar indi bebeğim şu 2 hafta dursa birşey istemiyorum şimdilik durumlar böyle tatlım.:
Çok güzelmiş,güle güle kullanın.Sağlıklı uyusun minişinEki Görüntüle 1503179 annisleer bakin besigimize, tam kurdurmadik, biraz daha zamanimiz war diye. Simdiden oynuyorum. Odasina goturmedim salonun ortasinda
Hazir canim hepsini gittik gorduk, oyle begendik. Yanida asansorlu, anne yatagina yanasiyoçok hoşmuş canım fiyonklu miyonklu :) siz mi yaptrdınız hazır mı aldınız yatağını cibinliğini filan
evet indirimden faydalandım valla canım bebek bakım çantamı aldım sonunda. tam istediğim model yoktu ama yine de güzel en azından istediğim renk oldu. şimdi ev tipi ana kucağı beşik ve oto koltuğu derdine düştümbende bi 4 ay kadar önce babymall de uygun fiyatlılarını görmüştüm. bu ara e bebekte indirim var gerçi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?