- 25 Şubat 2013
- 1.158
- 298
- 113
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.861
Ben ilk doğumumda erken doğum yaptığım için çatı muayenesine sıra bile gelmemişti.
Ama doğumda sık sık açıklık kontrol ettikleri gibiyse korkulacak bir durum değil canım.
evet indirimden faydalandım valla canım bebek bakım çantamı aldım sonunda. tam istediğim model yoktu ama yine de güzel en azından istediğim renk oldu. şimdi ev tipi ana kucağı beşik ve oto koltuğu derdine düştümbende bi 4 ay kadar önce babymall de uygun fiyatlılarını görmüştüm. bu ara e bebekte indirim var gerçi .
Ellerine sağlık canım cicileriniz çok güzel.
Koydukların bence yeterli canım.
Ama benim fikrim alt açmaya gerek yok, gerek te olmuyor canım, boşuna kendine yük etme derim.
Tabi sen bana bakma içinden geleni yap. :)
Bende 10 lu hastane çıkışı, 1 adet 5 li takım.
1 de kalın battaniye koydum.
Çorap, ıslak mendil, pişik kremi, bir paket bez.
Cnm saglikla kullansin guzel kuzun besigini...Kızlar bizim de e bebekten son ihtiyaçlarimiz geldi..dün beşik geldi kurduk...
Eşimle başına geçtik gülüp sariliyoruz..
Sallayip duruyoruz boş beşiği...
Resmen boş beşik bile mutlu ediyor insanı..
İçi dolu olunca sürekli ağlarım ben mutluluktann artık :))
Oy oy duygusallığım tavan yapti resmen bu günlerde..
mirac75 Caniiim mesajını gerçekten yeni gordum..çok sağ ol önerilerin için.. bir daha yaşarsam yapacağım..
Rabbim razı olsun senden :)
Kizimla opuyoruz çok
Cnm 15 de bi gel dedi zaten anca 15 gune randevu alabiliyorum cok dolu...Çok sağol canım benim.
Dualarınızda sağlıkla ilerliyoruz işte şükür.
Senden son haberler ne 37 ye kadar uzatılmıştı en son.
Gebelik kitabi yazicam ben bu gidisleKızlar kullanmak isteyene doktor günde 1 kere hametanı önerdi göğüs uçlarına.
HehehhAnnem bir hemşire emeklisi olarak insanın diş doktoru ve kadın doğum doktoru erkek olmalı der.
Ama ben cııııık.
Erkek istemiyorum.
Onun içinde ilk doğumumda da aynı doktoru ve aynı hastaneyi tercih ettim.
Ben bayana bile göstermezken erkeklere açamam.
Devleti tercih etmeme sebeplerimden biri doktoruma güvenmem, diğeri de erkek olmayacağını bilmem.
Doğumhanenin hasta bakıcıları bile bayan özellikle tercih ettim canım.
Sırt ağrısı bende de oluyor canım, iş yapmaya, duruş pozisyonuna da bağlı olabilir.
Tecrübeli olsan da fark eden bir durum yok, şekil A ben.
:)
Aman aman ne güzel anneler,ne güzel göbekler.Maşallah canım çok güzelsiniz.
Oy onun beşiğini de kendini de yesinler maşalah Rabbim sizinle beraber mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirir inşallah :)Eki Görüntüle 1503179 annisleer bakin besigimize, tam kurdurmadik, biraz daha zamanimiz war diye. Simdiden oynuyorum. Odasina goturmedim salonun ortasinda
Ya tatlım kusura bakma ara sura geç yazıyorum çünkü uyuyorum kızım var 8 yaşında onunla uğrŞıyoeun ev işi hiç bitmiyor bende cok merak ediyorum senin gibi tatlım haber alınca bana da haber ver bende gidince haber veririm kuzum öpüldünAmiin canim benim. Yarin bende kontrole gidicem bakalim bebisin durumu nasil. Insallah bebeklerimiz iyidir
Neredesin canim?Kar yağıyoooor
AfyonNeredesin canim?
Benimki de geriden geliyor temmuzda gozukuyor dogum beni de temmuz?annelerine gondermeeOndan değiştir diyorum ya..
Seni mayis annelerine gondermeyiz sen bizimsin zaten merak etme kuzuumm
Afyonda yagiyorsa konyaya da gelmesi yakindir 23 nisani nasil kutlycaz bakalim
9 kilo normal onemli olan toplamda 15'I gecmemek.senin kiz mi erkek mi cnmİnsallah canim beni hic sorma 9 kilo aldim toplamda hizli bir sekilde almaya devam ediyorum
Kar yağıyoooor
Genetikten kasti minyonluk musımdı canım benımkının sadec gobegı gerıdeydı 2 hafta once doktorda bol proteın agırlıklı beslen kapanır bu bı hafalık acık dedı bu haftalarda bu eksıkler olabılırmıs genetıkte olabılırmıs
Afyonda yagiyorsa konyaya da gelmesi yakindir 23 nisani nasil kutlycaz bakalim
valla mınyonluk degıl sanırım canım cunku bnde babada dew gıbıyızGenetikten kasti minyonluk mu
olabilir aileden birine benzeyebilir :)valla mınyonluk degıl sanırım canım cunku bnde babada dew gıbıyızene boya
cocugun genetıgı heralde yada bızım bebek bıze cekmıycek
Güzel yağıyorduaa ben hiç farketmedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?