2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben ilk doğumumda erken doğum yaptığım için çatı muayenesine sıra bile gelmemişti.

Ama doğumda sık sık açıklık kontrol ettikleri gibiyse korkulacak bir durum değil canım.

Korku bir yana, dusuncesi bile bni utandiriyor ilk hamilelik, ilk dogum acemilik insani korkutn. Erken mi girdim depresyona naptim :)

bende bi 4 ay kadar önce babymall de uygun fiyatlılarını görmüştüm. bu ara e bebekte indirim var gerçi .
evet indirimden faydalandım valla canım bebek bakım çantamı aldım sonunda. tam istediğim model yoktu ama yine de güzel en azından istediğim renk oldu. şimdi ev tipi ana kucağı beşik ve oto koltuğu derdine düştüm

kesinlikle haklısın canım ama içimde kalacak ben biliyom eşim de kızıyo ama karşı gelemiyor iki gün sonra başının etini yicem çünkü almadın diye

malesef canım kisenin yok etrafta. ben de aldıktan sonra artk naparım nasıl kaldrrm bilmiyom ama olsun napim ilk heves[/QUOTE]
Canim kesinlikle icinde kalacaksa al bence de. Ben oda yapmak istiyordum, aldim da cok sukur, o yuzden almazdim dedim. Bana da cok kiyafet almissin diyorlar ama ne yapayim ilk hevesim dedigin gibi.

Teşekkür ederiz teyzesi
Daha ıslak mendillere bezlere gecmedim henüz tekstillerdeyim.utuden sonra cantamiza yerleştirelim dedik.daha çok eksiği var yoksa...

Cnm saglikla kullansin guzel kuzun besigini...
Cok mutlu oldum...
Bizde ilk kurduk gelip gidip salladik sevdik...
Her gece yine salliyorum yatagima gecerken mincikliyorum yatagi bebis var gibi :)
Bizde sizi optuk cnm Taha ile :)

Çok sağol canım benim.

Dualarınızda sağlıkla ilerliyoruz işte şükür.

Senden son haberler ne 37 ye kadar uzatılmıştı en son.
Cnm 15 de bi gel dedi zaten anca 15 gune randevu alabiliyorum cok dolu...
Bu ayin 30 unda nasipse...
Bakalim yapisma yok diye uzamisti...
Herhalde değişmez artik...
Ama bana tam mirac gunu 15 mayis dogacakmis gibi geliyor...
15 mayis diyordum hep kendi kendime gecen hafta mirac kandili gunu oldugunu ogrendim daha bi heyecan yaptim...
Planli sezeryan gerçi ama tam gun verilmedi daha...
Onceden kanama yaparsa ki totalis yapabiliyormus
Bebek agirlastikca pladentaya yuk biniyor...
ALLAH bilir yinede hayırlısı bakalim...

Kızlar kullanmak isteyene doktor günde 1 kere hametanı önerdi göğüs uçlarına.
Gebelik kitabi yazicam ben bu gidisle

Hehehh
Ilk hamile olfugumu ogrendik edimle bayan dr arastirmaya başladık...

Sonra plasenta durumlari degistirdi
Prof devlette ve dogumumu ozeller kabul etmiyor...
Prof da erkek
Birde tasikardi var...

Anlayacagin elinde tip diploması olan ne kadar doktorluk bransi var benim sezeryanda

Amiin canim benim. Yarin bende kontrole gidicem bakalim bebisin durumu nasil. Insallah bebeklerimiz iyidir
Ya tatlım kusura bakma ara sura geç yazıyorum çünkü uyuyorum kızım var 8 yaşında onunla uğrŞıyoeun ev işi hiç bitmiyor bende cok merak ediyorum senin gibi tatlım haber alınca bana da haber ver bende gidince haber veririm kuzum öpüldün

Genetikten kasti minyonluk mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…