- 27 Eylül 2014
- 1.005
- 797
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.881
doktorum kilo konusunda hiç bişey demiyor zaten istediğini ye diyor herşey serbest bana9 kilo normal onemli olan toplamda 15'I gecmemek.senin kiz mi erkek mi cnm
Oy ya bütün anneler aynı demek...Cnm saglikla kullansin guzel kuzun besigini...
Cok mutlu oldum...
Bizde ilk kurduk gelip gidip salladik sevdik...
Her gece yine salliyorum yatagima gecerken mincikliyorum yatagi bebis var gibi :)
Bizde sizi optuk cnm Taha ile :)
Cnm 15 de bi gel dedi zaten anca 15 gune randevu alabiliyorum cok dolu...
Bu ayin 30 unda nasipse...
Bakalim yapisma yok diye uzamisti...
Herhalde değişmez artik...
Ama bana tam mirac gunu 15 mayis dogacakmis gibi geliyor...
15 mayis diyordum hep kendi kendime gecen hafta mirac kandili gunu oldugunu ogrendim daha bi heyecan yaptim...
Planli sezeryan gerçi ama tam gun verilmedi daha...
Onceden kanama yaparsa ki totalis yapabiliyormus
Bebek agirlastikca pladentaya yuk biniyor...
ALLAH bilir yinede hayırlısı bakalim...
Gebelik kitabi yazicam ben bu gidisle
Hehehh
Ilk hamile olfugumu ogrendik edimle bayan dr arastirmaya başladık...
Sonra plasenta durumlari degistirdi
Prof devlette ve dogumumu ozeller kabul etmiyor...
Prof da erkek
Birde tasikardi var...
Anlayacagin elinde tip diploması olan ne kadar doktorluk bransi var benim sezeryanda
Kuzum yaaa gönderir miyiiizzz...Benimki de geriden geliyor temmuzda gozukuyor dogum beni de temmuz?annelerine gondermee
Aynen aynen...buranın soğuğu da bi tuhaf. doğu illeri gibi. haziran temmuz da bile hırka giymeden dışarı çıkılmıyor akşamları.
canım maraldan haber var mı bu aralar pek göremedim onun mesajlarını da merak ettimKuzum yaaa gönderir miyiiizzz...
Hepimiz haziran annesiyiz mayısta da dogursak temmuzda da
Hatta maral annemiz de bizim annemiz..
Ne olmuş erken doğmuşsaaa:)
Aynen aynen...buranın soğuğu da bi tuhaf. doğu illeri gibi. haziran temmuz da bile hırka giymeden dışarı çıkılmıyor akşamları.
Bende merak ettim..canım maraldan haber var mı bu aralar pek göremedim onun mesajlarını da merak ettim
Cook ilginç.. elektrik çarpması deyince bilemedim canim..kızlar bişey sorcam bende bu aralar mesanemde yada kalçamda elektrik çarpması gibi bi his oluyor böyle bişey yaşayan var mı aranızdabenim bebişin şu anda ayakları aşağıda sanırım yada yan yatıyor tekme mi atıyor acaba canım yanıyor bikaç gündür olmaya başladı bu durum
Saka yapiyorum canimmm zaten sezeryan olacagi icin yine de haziran annesi olacam ins erken falan dogurmazsamKuzum yaaa gönderir miyiiizzz...
Hepimiz haziran annesiyiz mayısta da dogursak temmuzda da
Hatta maral annemiz de bizim annemiz..
Ne olmuş erken doğmuşsaaa:)
Aynen canim ya mayis geldi hala mont giymeden cikilmiyor burda bnm adanam yaniyordur simdiburanın soğuğu da bi tuhaf. doğu illeri gibi. haziran temmuz da bile hırka giymeden dışarı çıkılmıyor akşamları.
Maşallah nazlı oğluna kocaman olmuş.
İnş. tahlilinde güzel çıkar canım.
Saolun teyzeleriOy maaşAllah büyümüş tosbik Hehe :)
Sonucun guzel çıkar inşaAllah canimm:)
Inanmiyorum cok sey kacirmidim. Dogum yapan var aramizda yanicanım maraldan haber var mı bu aralar pek göremedim onun mesajlarını da merak ettim
ben genetik olduğunu pek düşünmüyorum. benim ilk bebeğim 2900 doğdu, ama annem 3500 az doğurmazmışaslında doğru söylüyor anneler tabi sütümüz gelirde yararsa :) genetik olabilir benim annemde hep az kilolu doğurmuş hiç 3 kilo yok hepsi 2500-2800
benimde 29+4 iken gittiğimde 28+4 gözüküyordu 1300gramdı doktor böyle giderse 3200 falan olur normal dedi.
Evet canımInanmiyorum cok sey kacirmidim. Dogum yapan var aramizda yaniKorkmaya basladim
merhaba ben de mayıs annesiyim iyice ağırlaştım.:)soğuk hava da boğuyo iyice.
Ben de buralı değilim. 5 yıldır burada çalışıyorum. Park hastanesine gidiyorum doktorum Hasan Şahiner çok memnunum çok ilgilimerhaba ben de mayıs annesiyim iyice ağırlaştım.:)soğuk hava da boğuyo iyice.
ben de afyon da yaşıyorum. doktorunuzdan hastanenizden memnun musunuz.ben buralı değil,m o yüzden çok tanımıyorum.ama doktorumean memnunum diyebilirim.sizin de tecrübelerinizi duymak isterim.
doğalgaz faturasına çalışıyoruzGüzel yağıyordu
Aynen canim ya mayis geldi hala mont giymeden cikilmiyor burda bnm adanam yaniyordur simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?