2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oy ya bütün anneler aynı demek...
Nasil guzel bir duygu bu böyle, zevkle hazırlanıyor her bir ayrıntısı...
Nevresimlerini utuledim içine koydum şimdi..
Oy Allahim bebisim mi yatacak bunun içinde..
Pembis bebis...oyyy Oyy Allahim herkse nasip etsin :)

kızlar bişey sorcam bende bu aralar mesanemde yada kalçamda elektrik çarpması gibi bi his oluyor böyle bişey yaşayan var mı aranızdabenim bebişin şu anda ayakları aşağıda sanırım yada yan yatıyor tekme mi atıyor acaba canım yanıyor bikaç gündür olmaya başladı bu durum

buranın soğuğu da bi tuhaf. doğu illeri gibi. haziran temmuz da bile hırka giymeden dışarı çıkılmıyor akşamları.
Aynen aynen...
İspartada okudum universiteyi 4 yıl havasına alisamadim..
Bir günde 4 mevsim yaşanıyor..
Üstüne birde rüzgar çıktı mi donuyorsun...:)

Cook ilginç.. elektrik çarpması deyince bilemedim canim..
Benim kız baş aşağı...gerilince kasiklarimda çok feci baski oluyor anlık canımı yakıyor...acaba onun gibi mi ki:)

Maşallah nazlı oğluna kocaman olmuş.

İnş. tahlilinde güzel çıkar canım.

Oy maaşAllah büyümüş tosbik Hehe :)
Sonucun guzel çıkar inşaAllah canimm:)
Saolun teyzeleri önümüzdeki hafta izne ayrılıyorum daha güzel beslenirim inş daha da toparlar.. Bu arada kendime de iyi bakmışım 11 kiloya ulaşmışım, ama hayırlısı paşam iyi olsun da ben veririm sonra inş )

ben genetik olduğunu pek düşünmüyorum. benim ilk bebeğim 2900 doğdu, ama annem 3500 az doğurmazmış

Inanmiyorum cok sey kacirmidim. Dogum yapan var aramizda yani Korkmaya basladim
Evet canım maral26 annemiz doğum yaptı.Musab Hamza oğlumuz doğdu,şuanlık hala hastanede,gün geçtikçe bir ileri bir geri toparlıyor kendisini inşallah.1 ayı dolmak üzere,hepimiz dua ediyoruz canımıza,inşallah tez zaman da annesinin kucağında ki yerini alacak..

Ben de buralı değilim. 5 yıldır burada çalışıyorum. Park hastanesine gidiyorum doktorum Hasan Şahiner çok memnunum çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…