2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bayanlar afyonlu anneler ve anne adayları başlığımıza da uğrayın arada. bi grup oluşturmaya çalışıyoruz. ben de afyonlu değilim ama işte maksat toplaşmak.

Kizlarr bez olarak ne aldiniz. Ben huggies aldim geçen hafta ama primayi kullanan da çok. Ne dersiniz. Aylik paket aldim bir de 144 lu. Kullanip pişman olan var mi aranizda

Cook ilginç.. elektrik çarpması deyince bilemedim canim..
Benim kız baş aşağı...gerilince kasiklarimda çok feci baski oluyor anlık canımı yakıyor...acaba onun gibi mi ki:)
sanırım öyle bişey valla tam da tarif edemedim ama anlık bişey oluyor ve canımı çok acıtıyor yaramaz

Kizlarr bez olarak ne aldiniz. Ben huggies aldim geçen hafta ama primayi kullanan da çok. Ne dersiniz. Aylik paket aldim bir de 144 lu. Kullanip pişman olan var mi aranizda
canım ben prima premium care aldım kaç kilo doğacağını bilemediğim için 1 tane 1 beden 1 de 2 beden aldım ama o kadar çok yok içinde 50 li sanırım stok yapmayı da düşünmüyorum çünkü her bebeğe farklı bez iyi gelebiliyormuşsadece indirimde denk geldiği için ıslak mendilde stok yaptım

Benimde sol alt vajinal kemiğim acıyor.birde kızım en çok sağ tarafa toplanıyor ve Buda canımı yakıyor.33 haftamız şuan az kaldı heyecan dorukta.:)

Insallah bir an once alir bebegini kucagina. Cok kucukmus daha...

Canim ben prima premium care aldim. 1 beden 2 paket 54 lu sanirim, 2 beden 2 paket 90 li, 3 beden aldim birde. Daha fazla almam canim. Gerisi dogduktan sonra

Gunaydin annisler. Yazamazamda gozum ustunuzde ona goreee:) SirriEyvan cim cuzlerimiz nooldu . baslayalim yenisine tatlim.

herkese buz gibi tokattan gunaydınlarrr...
yaz gelmiyo bı turlu hatunlar ısınamdı bı havalar..
ee sizler nasılsınız????

kızlar ANKARA da gittiği doktoru bana önerebilecek olan var mı? doktor hastane seçemedim özelde olur fiyatı çok ucuk olmazsa

32 . haftada mı ayrılıyosun ben çok kararsızım yaaa

Cnm 15 de bi gel dedi zaten anca 15 gune randevu alabiliyorum cok dolu...
Bu ayin 30 unda nasipse...
Bakalim yapisma yok diye uzamisti...
Herhalde değişmez artik...
Ama bana tam mirac gunu 15 mayis dogacakmis gibi geliyor...
15 mayis diyordum hep kendi kendime gecen hafta mirac kandili gunu oldugunu ogrendim daha bi heyecan yaptim...
Planli sezeryan gerçi ama tam gun verilmedi daha...
Onceden kanama yaparsa ki totalis yapabiliyormus
Bebek agirlastikca pladentaya yuk biniyor...
ALLAH bilir yinede hayırlısı bakalim...

merhaba canım, benimde plasenta previa totalis problemim vardı, geçen hafta plasentamın yukarı çıkmış olduğunu söyledi doktorum Allaha şükür, yani 34. haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali olabiliyor üstelik yüksek yüzdeli bir oranda..
İnşalah seninde yukarı çıkar.
tabi benim bebeğin boynundaki kistten dolayı doğumum yine sezeryan olacakmış :/

İzmirden günaydın minnaklar ve anneleriiiii Nasılız bakalımmm? Biz kahvaltı yapıcaz simdikkk. Öpüyorum o minik minik elleri ayacıklarıı oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…