- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.901
Aynen aynen...
İspartada okudum universiteyi 4 yıl havasına alisamadim..
Bir günde 4 mevsim yaşanıyor..
Üstüne birde rüzgar çıktı mi donuyorsun...:)
merhaba ben de mayıs annesiyim iyice ağırlaştım.:)soğuk hava da boğuyo iyice.
ben de afyon da yaşıyorum. doktorunuzdan hastanenizden memnun musunuz.ben buralı değil,m o yüzden çok tanımıyorum.ama doktorumean memnunum diyebilirim.sizin de tecrübelerinizi duymak isterim.
sanırım öyle bişey valla tam da tarif edemedim ama anlık bişey oluyor ve canımı çok acıtıyor yaramazCook ilginç.. elektrik çarpması deyince bilemedim canim..
Benim kız baş aşağı...gerilince kasiklarimda çok feci baski oluyor anlık canımı yakıyor...acaba onun gibi mi ki:)
evet canımInanmiyorum cok sey kacirmidim. Dogum yapan var aramizda yaniKorkmaya basladim
canım ben prima premium care aldım kaç kilo doğacağını bilemediğim için 1 tane 1 beden 1 de 2 beden aldım ama o kadar çok yok içinde 50 li sanırım stok yapmayı da düşünmüyorum çünkü her bebeğe farklı bez iyi gelebiliyormuşKizlarr bez olarak ne aldiniz. Ben huggies aldim geçen hafta ama primayi kullanan da çok. Ne dersiniz. Aylik paket aldim bir de 144 lu. Kullanip pişman olan var mi aranizda
Sen yeni misin afyonda.:))hiç yazlık getirmedim gibi bişey
Çok aciyor evet , sanırım aynı şey bahsettiğimiz :))sanırım öyle bişey valla tam da tarif edemedim ama anlık bişey oluyor ve canımı çok acıtıyor yaramaz
Insallah bir an once alir bebegini kucagina. Cok kucukmus daha...Evet canımmaral26 annemiz doğum yaptı.Musab Hamza oğlumuz doğdu,şuanlık hala hastanede,gün geçtikçe bir ileri bir geri toparlıyor kendisini inşallah.1 ayı dolmak üzere,hepimiz dua ediyoruz canımıza,inşallah tez zaman da annesinin kucağında ki yerini alacak..
Canim ben prima premium care aldim. 1 beden 2 paket 54 lu sanirim, 2 beden 2 paket 90 li, 3 beden aldim birde. Daha fazla almam canim. Gerisi dogduktan sonraKizlarr bez olarak ne aldiniz. Ben huggies aldim geçen hafta ama primayi kullanan da çok. Ne dersiniz. Aylik paket aldim bir de 144 lu. Kullanip pişman olan var mi aranizda
Amin canim benimm insallahhh. Cumlemizin:) yarin kontorlden sonra yazicam..onei deik tatlim islerimiz oluyorOy onun beşiğini de kendini de yesinler maşalah Rabbim sizinle beraber mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirir inşallah :)
Bende bi paket 1 numara molfix yenidogan gobekbagi oyuntulu, bi tane 1 numara prima aldimCanim ben prima premium care aldim. 1 beden 2 paket 54 lu sanirim, 2 beden 2 paket 90 li, 3 beden aldim birde. Daha fazla almam canim. Gerisi dogduktan sonra
Saolun teyzeleriönümüzdeki hafta izne ayrılıyorum daha güzel beslenirim inş daha da toparlar.. Bu arada kendime de iyi bakmışım 11 kiloya ulaşmışım, ama hayırlısı paşam iyi olsun da ben veririm sonra inş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?