- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #3.821
Cildim cok kurudu ya elim yuzume atiyom pul pul kalkiyo...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzz duydummm tabiki kalbini. 7 haftalikken gittim 1 ay sonra gel dedi :)
Ama 11 haftaya denk geliyor ben 12 yi bekliyim diyorum ikili test yada cinsiyet ilgili bilgi verir.
hala bulantım yok fakat annemle konuştuğumda kendi bulantılarının 2 aydan sonra başlayıp 15 gün kadar sürdüğünü söylemişti. ben de öyle olma ihtimali büyük sanırım. Şu anda tek derdim gaz, hazımsızlık ve kabızlık. Tam anlamıyla kabızlık sayılmaz fakat hergün 1 defa ve biraz zorlayarak tuvalete çıkıyorum.
bende sancı olmuyor fakat çok geğirme şeklinde çıkıyorherkeste aynı sorunlar var gaz sancısı beni öldürecek bir çözüm bulmak lazım![]()
bende sancı olmuyor fakat çok geğirme şeklinde çıkıyoreskisi gibi sindiremiyor midem
![]()
Canim ne kadar zamandir kahverengi akintin oluyodu benim carsamba aksam ustu oldu cok korktum hemen alttan progstan koydum o gunden beri Kullaniyorum ama korkuyorum insallah bsey olmaz bulantilarim de gecmis giBİ psikolojik mi artik düşünemiyorum 3 kayiptan sonra bunu da kaybetmek istemiyorum ama Allah karsimiza ne cikarirsa kabulum elden gelen bisey yokBaya olmuş iki günde hepsini okudum, neye cevap vereyim yazayım bilemedim. Rahatsızlıkları sıkıntıları olan arkadaşlara Allah şifa versin. Bende öğretmenim sınav haftası olduğu için ders yoktu kahverengi akıntılarım neredeyse kesildi. Yorgunluktan oluyor mutemelen, doktor yarın yinede çağırmıştı bakalım. Ben folik asitten başka birşey kullanmadım, yeşil mercimekli bulgur pilavı yiyince onu da almıyorum zaten. Geçen hamileliğimde hep elevit kullandım düşündükçe deliriyorum valla. Bu sefer vitamin kullanmıycam oğlum hep önden gitti 1 hafta kadar 1.5 hafta da önden doğdu o yüzden. Hayırlısı bakalım bu da 3 gün geri fakat ilk haftalar ultrasonda çıkan tarih yumurtlamaya ve adet döngüsüne bağlı olarak erken veya geç döllenmeye bağlı 3-4 gün değişebiliyormuş. Bebeklerin gelişimleri 3. aydan sonra daha net bir şekilde ultrason tarihini oynatıyor öğrendiğim kadarıyla.
Eltim tiroid hastasıydı hamileyken ilaç kullandı, sorun olmadı bebekte de kendisinde de. Hormonal problemler hamileliği ve direkt olarak bebeği etkiler demişti dahiliye doktoru birlikte gitmiştik. Devamlı kontrol altındaydı.
Cinsiyet tahminleri yapılmış çin takviminde erkek, kesenin sağında resmen yapışık o da kız çıkıyor :)
Insallah rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsinherkese merhaba
Allah nasip eder, her şey yolunda giderse ben de Haziran annesi olacağım...
tebriklerrrherkese merhaba
Allah nasip eder, her şey yolunda giderse ben de Haziran annesi olacağım...
Fasulyelerimizin kalp atislarini saglik ocaginda 20. Hafta civarinda ancak duyabiliyoruz cnm.saglik ocaklarindaki alet pek gelismis degilmiribaa annişlerrrbana da doktorum 1 ay sonra gitmemi söyledi ama ben 12-13. haftalarda gitmek istiyorum. ikili test + belki de cinsiyet öğrenmek için. sık sık doktora gitmek istemiyorum nedense.. sağlık ocağında fasülyelerimizin kalp atışını duyabiliriz nasılsa. Çok acil bir durum olmadıkça gitmek istemiyorum
![]()
Fasulyelerimizin kalp atislarini saglik ocaginda 20. Hafta civarinda ancak duyabiliyoruz cnm.saglik ocaklarindaki alet pek gelismis degil
Evet evet biliyorum annecikFasulyelerimizin kalp atislarini saglik ocaginda 20. Hafta civarinda ancak duyabiliyoruz cnm.saglik ocaklarindaki alet pek gelismis degil
sağlık ocağında ebe hemşire var canımBen bilmiyordun saglik ocaklarinda kalp atisini duydugumuzu..ebe var mi acaba..yoksa hemsireler mi ilgileniyor
Evet canim ya bende de kabizlik sorunu var..acaba attigimiz ilaclardanmihala bulantım yok fakat annemle konuştuğumda kendi bulantılarının 2 aydan sonra başlayıp 15 gün kadar sürdüğünü söylemişti. ben de öyle olma ihtimali büyük sanırım. Şu anda tek derdim gaz, hazımsızlık ve kabızlık. Tam anlamıyla kabızlık sayılmaz fakat hergün 1 defa ve biraz zorlayarak tuvalete çıkıyorum.
Gunaydin canim...bende bulanti yokGünaydınnnn hamişlerr... Bugün nasıl hissediyorsunuz kendınızı ben aşırı bi bulantıyla başladım güne ama şükür rabbime dayanma gücünü veriyor :)
hormonlar yüzündenmiş canım yaEvet canim ya bende de kabizlik sorunu var..acaba attigimiz ilaclardanmi
hala bulantım yok fakat annemle konuştuğumda kendi bulantılarının 2 aydan sonra başlayıp 15 gün kadar sürdüğünü söylemişti. ben de öyle olma ihtimali büyük sanırım. Şu anda tek derdim gaz, hazımsızlık ve kabızlık. Tam anlamıyla kabızlık sayılmaz fakat hergün 1 defa ve biraz zorlayarak tuvalete çıkıyorum.
Gazzzzzzz evet tek sorunum.
Bulantim cok sukur 10.haftaya girdik hala yok.