- 17 Temmuz 2013
- 1.651
- 614
- 128
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.521
Bende acıbademde gırdım sıgortam karsıladı orda o kadar parayı verıcegıme acıbademde gırerım sonucu yollarım yazık gunah zaten bı dunya muayne parası verıyoruzok ben d orda girmedim centralda 40 tl mis haberin olsun,sigorta karsilamiyor bildigim kadariyla nst yi
@tomris hatun canim bebek yagi kullanıyorum ben o da yapar mi acaba.. Bu arada caylaklarin ne durumda daha erken mi çatlak için.benim simdilik yok ama bi haftaya okur sanirim
şükürler olsun 35 hafta ya girmiş bulunmaktmayız :)))
canim önceki gebeliğimde böyle bir sorunum vardı süt pompası kullandım onun sayesince göğüs ucum çıkmıştı.kızlar, benim gogus uclarımdan birisi çıktı ama diğerinin ucun bir tuhaf, çıkmadı ama sanki içeri doğru kaçmiş gibi. böyle bir şey yaşayan var mı? ne yapmam lazim acaba?
o gogsumdem emziremem diye korkuyorum valla...
cok sagol canım. bebeğin dogdugu ilk gün hemen pompa ile mi sağmalıyım?canim önceki gebeliğimde böyle bir sorunum vardı süt pompası kullandım onun sayesince göğüs ucum çıkmıştı.
Şülü
şükürler olsun 35 hafta ya girmiş bulunmaktmayız :)))
Maşallah canım az kalmış bayağıbizde 32. Haftaya girmiş bulunuyoruz bugün itibariyle bizde mutluyuz az kaldı Miniklerimize kavuşmaya
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
İnşallah rabbim en kısa zamanda ailenizi sağlıklı bir evlatla kavuşturur. Çok üzüldüm. Hiç kolay değildir yaşadıklarınız ama Allah yardımcınız olacaktır inşallah.Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
başınız sağolsun, rabbim sabır versin, şoka girdim şu anda.duanız içinde amin diyorum. rabbim yardımcınız olsun ......Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Allah sabır versin sizlere, cennette seni bekleyen bir meleğin var artık... biliyorum ne desek boş tesellisi yok bu acının. İnşallah tez zamanda toparlanırsın yeniden bebek sahibi olursun tüm acılarını unutursun. peki daha onceden yuksek tansiyon sorunun varmıydı yoksa bi andamı oldu merak ettim...Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
Çok ama çok üzüldüm.. Rabbim sizlere sabir versin...basıniz sağ olsun, Çok zor bir imtihan,biz ne desek boş kalir...... O'ndan geldik dönüş O'na..Dualarimiz seninle canim benim...Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize
biz sunny baby den çift yonlu travel sistem aldık canım 700 civarıydı eşimde baya araştırdı en son buna karar verdik ve bnm teyzemde bu marka kullanmıştı onun kızı kullandı sonra ablamın kızı şimdi ablamın 2.kızı kullanıyor yani biz 5-6 yıldır elden ele sapa saglam duruyorKizlarr, hangi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim
Günaydın herkese umarım iyisinizdir biz değiliz geçen hafta Pazartesi bebeğîmizi dekolman sebebiyle kaybettik cuma doğum sancıları başlamıştı durdurmaya çalıştılar durdu diye eve gittik Pazartesi sancılarım tekrar başladı melek kızımız ani tansiyon artışıma dayanamamış hastaneye girdiğimiz anda kalbi durmuş hala inanamıyorum bizim için dua edin en kısa zamanda Rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlat nasip etsin bize[/QUOTERabbim sabir versin cok cok zor ne desek bos rabbim tez zamanda saglikli bir bebek nasip etsin...
günaydın, iyiyiz şükür. sen nasılsın?gunaydin kizlar nasilsiniz
Internet sitesinden mi aldiniz canimbiz sunny baby den çift yonlu travel sistem aldık canım 700 civarıydı eşimde baya araştırdı en son buna karar verdik ve bnm teyzemde bu marka kullanmıştı onun kızı kullandı sonra ablamın kızı şimdi ablamın 2.kızı kullanıyor yani biz 5-6 yıldır elden ele sapa saglam duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?