2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım bugün kontrolün varmış, nasıl geçti? nasılsın?
Canim cok gec oldu pardon. Cok sik giremiyorum buraya. Malum hazirliklar tam gaz devam ediyor. Benim kontrolum cok iyi gecti. 2,5 kilo 48 cm olmus minik kizim. 8 gun onde gozukuyordu. Tasinma, evin eksikleri, bebek odasi, bebegin eksikleri cok yorucu oluyor. Onun disinda cok sikintim yok

Bebeğim dün 2475 gr olmuş, 1 hafta geriden geliyor 3 aydır ama olsun, sorun yok çok şükür.

El ve ayaklarımdaki çok fena şişti, doktorum şişlik için yapacak bişey yok dedi. Siz ne durumdasınız, nolcak bu kocaman el ayaklar

Benim de ellerim ayaklarım şişti yüZüğüme elveda dedim artık doğum sonrasına ancak takarım herhalde..

Benim de eller ayaklar kocaman oldu. Tuzu azalttim habire su iciyorum...

ayaklarımı böyle sürekli soğuk yerlere basmak istiyorum gece yatakta sığınamıyorum bende. Gece olacak yatacağımmm midem yanmaya başlayacak belim ağrıyacak kalçalarım ağrıyacak diye uyumak işkence.Tam dalıyorum sabah işe gidiyorum.Bakalım cuma son günüm evde iken nasıl olacak.
ben odayı tam yerleştirmedim halı perde filan açmadım daha dolapları yerleşik ama

Oyy yerim o minik ayakları ben bizim ki alt tarafa doğru en çok ittiriyor o zaman hala dönmemiş ters duruyor kuzummm

Kızlar rüyanızda hiç gördünüz mü?Ben çok merak ediyorum nasıl olacak kime benzeyecek.
rüyamdan iki ayrı zamanda iki ayrı bebek gördüm biri sarı bir siyah saçlı beyaz tenli çok sabırsızlanıyorum artık.Birde suyum geldiğimi anlamaz isem diye korkuyorum.Çünkü benim hamilelik çok ilginç geçti.Ne midem bulandı ne aşerdim ne kilo aldım , ne ellerim ayaklarım şişiyor.Sizler kramp filan diyorsunuz bende çok hafif ağrı var kasıklarımda.Bunu da anlamaz isem diye tereddütteyim.

Canım ben buraya yazacaktım ki sen yazmışsın , benim de gece yatağa yattığımda ayaklarım çok fena yanıyor neden böyle oluyor acaba ya

Ben de bir iki kere ruyamda gordum. Birinde o kadar kucuktu ki nasil bakarim ben ona cok ufak dedim kucagima bile alamadim

Bende ćok merak ediyorum 4d ultrasona girmek istiuorum ama bi yandan sürpriz olsjn diuorum genelde benim oğlani kime benziceği nasıl olacagı konusunsa hep aynı fikirler var esim arnavut ve kendisi de dahil tüm sülalesi sarışın mavi gözlü esim yesil gözlü o yüzden hep sarışın renkli gözlü olur diyolar bende açık tenliyim bakalım nasıl bise çıkacak ortaya:)bence suyu dert etme anlarsın birden geliyo sürekli akıyomussss bide biri dedi burdan çisin geliyo gibi oluyomuş tutacakmışın eğer geliuosa akıyosa suyun gelmiş oluyo bide baya ıslanıyomuş altın işte onu anlarsında ben sancıyı falan anlamıyorum bazen bi ağrı oluyo midem ağrıyo diye ilac iciyom bakıyom sanki kasıklarıma sancı giriyo gaz sancısı mı acaba diyorum bazen adet sancısı gibi bise oluyo ama gerçekten oyle bise olsa anlarız ya bişekilde şiddeti artıyosa geçmiyosa doğum sancısıdır ayy tırstımmm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…