- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.321
Tamam canim tesekkurler. Tum subelerinde gecerlidir muhtemelen dimi. Cantada bakim bi tane sirt cantasi diyorum bebek icinevt yarindan basliyor tum anne urunlerinde indirim olacak
Mantikli, bende hazirlayinca oyle yapimevet canım hep yıkayıp ütüleyince yazıp poşetledim etrafımdaki insanlar sormasın diye ne nerede denmesin diye.Çekmeceleri de o şekilde yerleştirdim.
Canim cok gec oldu pardon. Cok sik giremiyorum buraya. Malum hazirliklar tam gaz devam ediyor. Benim kontrolum cok iyi gecti. 2,5 kilo 48 cm olmus minik kizim. 8 gun onde gozukuyordu. Tasinma, evin eksikleri, bebek odasi, bebegin eksikleri cok yorucu oluyor. Onun disinda cok sikintim yokcanım bugün kontrolün varmış, nasıl geçti? nasılsın?
Ben de bundan aldım rengi de kırmızıEki Görüntüle 1518944 uzun bir araştırmadan sonra ana kucağınıda bunu aldım inşallah doğru bir tercih olmuştur.
Benim de ellerim ayaklarım şişti yüZüğüme elveda dedim artık doğum sonrasına ancak takarım herhalde..Bebeğim dün 2475 gr olmuş, 1 hafta geriden geliyor 3 aydır ama olsun, sorun yok çok şükür.
El ve ayaklarımdaki çok fena şişti, doktorum şişlik için yapacak bişey yok dedi. Siz ne durumdasınız, nolcak bu kocaman el ayaklar
Hangi kremi kullanıyorsun? Ben de alayım da kullanayım artık o zaman.. :)Canım ben gögüs kremini kullanmya basladım erken kullannca yararlu oluyormuş tabi gögüsleri uyarmadan kullanmak lazımç
Bebeğim dün 2475 gr olmuş, 1 hafta geriden geliyor 3 aydır ama olsun, sorun yok çok şükür.
El ve ayaklarımdaki çok fena şişti, doktorum şişlik için yapacak bişey yok dedi. Siz ne durumdasınız, nolcak bu kocaman el ayaklar
Güçlü tekme attığı yer yada ittirdigi yer ayakları tam karşısıda kafası oluyo haliyle:):)yan döndüğüm zaman genelde sağ tarafta ayakları oluyo ordan güćlü ittiriyo aynı anda diğer tarafta kafasıyla ittiriyo geçen tam ayağıyla ittirirken yakaladım cok tatlıydı baktım ondan sonra vurup geri çekmeye başladı :):)
Merhaba hanımlar bebeği ters olup suyuda azalan var mı moralim çook bozuk
Mesane pedi kullanıcam ben , en aklıma yatanı oKızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz
ayaklarımı böyle sürekli soğuk yerlere basmak istiyorum gece yatakta sığınamıyorum bende. Gece olacak yatacağımmm midem yanmaya başlayacak belim ağrıyacak kalçalarım ağrıyacak diye uyumak işkence.Tam dalıyorum sabah işe gidiyorum.Bakalım cuma son günüm evde iken nasıl olacak.
ben odayı tam yerleştirmedim halı perde filan açmadım daha dolapları yerleşik ama
Şuan bile ayaklarımı taşta tutuyorum bende sadece yanma oluyor şişme olmuyor ama bende anlamadımCanım ben buraya yazacaktım ki sen yazmışsın , benim de gece yatağa yattığımda ayaklarım çok fena yanıyor neden böyle oluyor acaba ya
Canım ben gögüs kremini kullanmya basladım erken kullannca yararlu oluyormuş tabi gögüsleri uyarmadan kullanmak lazımç
Lansinol csnım baya yararlı yengem yeni dogum yaptı hiç yara olmadı bide emzirrkn karbonatlı suyla sil inş hiç birşey olmazHangi kremi kullanıyorsun? Ben de alayım da kullanayım artık o zaman.. :)
Kızlar rüyanızda hiç gördünüz mü?Ben çok merak ediyorum nasıl olacak kime benzeyecek.
rüyamdan iki ayrı zamanda iki ayrı bebek gördüm biri sarı bir siyah saçlı beyaz tenli çok sabırsızlanıyorum artık.Birde suyum geldiğimi anlamaz isem diye korkuyorum.Çünkü benim hamilelik çok ilginç geçti.Ne midem bulandı ne aşerdim ne kilo aldım , ne ellerim ayaklarım şişiyor.Sizler kramp filan diyorsunuz bende çok hafif ağrı var kasıklarımda.Bunu da anlamaz isem diye tereddütteyim.
Kızlar rüyanızda hiç gördünüz mü?Ben çok merak ediyorum nasıl olacak kime benzeyecek.
rüyamdan iki ayrı zamanda iki ayrı bebek gördüm biri sarı bir siyah saçlı beyaz tenli çok sabırsızlanıyorum artık.Birde suyum geldiğimi anlamaz isem diye korkuyorum.Çünkü benim hamilelik çok ilginç geçti.Ne midem bulandı ne aşerdim ne kilo aldım , ne ellerim ayaklarım şişiyor.Sizler kramp filan diyorsunuz bende çok hafif ağrı var kasıklarımda.Bunu da anlamaz isem diye tereddütteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?