- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.301
Aslinda doru. Annemde oyle soyluyo el kadar cocukla tek basina bi yere cikmazsin babasiyla cikarsin gerek yok simdi acele etme diyo ama bilemiyorum simdiYok canim ilk. Arabam da yok :) buralar cok yokuslu tek basima zaten zaptedemem. Yeni dogunca her yere babasiyla gideriz arabayla. Ilerde baktim ki lazim oluyor o zaman alirim :)
Canım ben gögüs kremini kullanmya basladım erken kullannca yararlu oluyormuş tabi gögüsleri uyarmadan kullanmak lazımçKızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz
Hastanede ne veriyolar acaba, daha bugun gittim hicbsy sormuyorum ya hep unutuyorumben çantaya hepsinden koydum duruma şartlara göre kullanırım diye orkid gece aldım , depend mesane pedi, ayrıca depend emici kilot aldım.
ben de hiç konuşmadım ama ben liste yaptım olanları ekledimHastanede ne veriyolar acaba, daha bugun gittim hicbsy sormuyorum ya hep unutuyorum
Ohh mis gibi olmus annesii, uzerkerine yazdin galiba iyi fikirçantalarımızı paylaşayım
Ebebek temi indirim canimcanim anneler gunune ozel indirim olacak tum emzik,stelizator,emzirme urunlerinde ve s.7-11 mayisa kadar,eksiklerin varsa tamamla
Oy maasallah o zaman :) cinsiyetleri ogrendigimizde de ilk erkekler cikmisti meydana simdi yine onlar once geliyor :))Evet canim ikisi de erkekti :)
Cok sirinmis canim, gule gule giysin bebisiinEki Görüntüle 1518975 Eki Görüntüle 1518975 kızlat bende bunları aldıö bugun
Yani canim cikacagin zaman sararsin battaniyesine koyarsin pusetine :)Aslinda doru. Annemde oyle soyluyo el kadar cocukla tek basina bi yere cikmazsin babasiyla cikarsin gerek yok simdi acele etme diyo ama bilemiyorum simdi
Amin canım inş hepimizn bebişleri inşCok sirinmis canim, gule gule giysin bebisiin
biz de almadık henüz biraz zaman geçsin zaten yaz sıcak ne zaman dışarı çıkmaya başlayacağız belli olmadığından şimdilik bekliyoruz.Aslinda doru. Annemde oyle soyluyo el kadar cocukla tek basina bi yere cikmazsin babasiyla cikarsin gerek yok simdi acele etme diyo ama bilemiyorum simdi
Ayni durumdayiz canim. Benimde bir doktorum yok su an. Nerede yapacagim belli değil...Hala kesin bir hastanem yok.. dr um yok... cok uzuluyoru guvenmek istiyorum dr uma .
ozel hastanr olmasin dedim ama devley hastanelerini de halini goruyorum cok kararsizim aglicam.
evt yarindan basliyor tum anne urunlerinde indirim olacakEbebek temi indirim canim
evet canım hep yıkayıp ütüleyince yazıp poşetledim etrafımdaki insanlar sormasın diye ne nerede denmesin diye.Çekmeceleri de o şekilde yerleştirdim.Ohh mis gibi olmus annesii, uzerkerine yazdin galiba iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?