- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.281
Hayirli olsun canim, gule gule kullanin. Lazim olunca hicbiyerde indirim bulunnmuyo malesefKizlar ebebek'e gittim. Hic bi indirim yok. Aksine daha pahali. Yine de aldık bisiler. Göğüs pedi, 2 tane emzik, bi tane biberon, tirnak seti, tarak seti, deterjan, burun aspiratoru, banyo sabunu. Sanirim bu kadardi. Lcwdan da 2 tane tshrt aldm iki tane alt iki tane de citcitli body Altlari yanlislikla 24-36ay almisim
Sagol canim :) kizimin eksigi kalmadi artik sanirim :) benimde emzirme sutyenim kaldi birtek bir de mesane pedi :)Hayirli olsun canim, gule gule kullanin. Lazim olunca hicbiyerde indirim bulunnmuyo malesefAltlatida buyuyunce giyer annesi
canim anneler gunune ozel indirim olacak tum emzik,stelizator,emzirme urunlerinde ve s.7-11 mayisa kadar,eksiklerin varsa tamamlaHahah yarın pijamaları yıkayıp çantaya koyucam en azından onlar hazır olsunkocayı da ikna edebilirsem ebebeğe goturup son eksikleri de alırım emzik,biberon, gogus pedi vs. Bi de burun aspiratörü :)
Benimde aski, burun aspiratoru kaldi. Tani bide arabaSagol canim :) kizimin eksigi kalmadi artik sanirim :) benimde emzirme sutyenim kaldi birtek bir de mesane pedi :)
Ben araba almayacagim canim :) o yüzden rahatim :)Benimde aski, burun aspiratoru kaldi. Tani bide araba
Gogus kremini doguma 3 hafta once kullanmaya baslicam ben. Ablam orkidin ultra gece mi ne warmis ondan kullandi cok rahatti dedi. Bende kararsizim ne alicagim konusundaKızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz
Aa araban war mi? Ikinci cocuk muydu seninBen araba almayacagim canim :) o yüzden rahatim :)
Yok canim ilk. Arabam da yok :) buralar cok yokuslu tek basima zaten zaptedemem. Yeni dogunca her yere babasiyla gideriz arabayla. Ilerde baktim ki lazim oluyor o zaman alirim :)Aa araban war mi? Ikinci cocuk muydu senin
ben çantaya hepsinden koydum duruma şartlara göre kullanırım diye orkid gece aldım , depend mesane pedi, ayrıca depend emici kilot aldım.Gogus kremini doguma 3 hafta once kullanmaya baslicam ben. Ablam orkidin ultra gece mi ne warmis ondan kullandi cok rahatti dedi. Bende kararsizim ne alicagim konusunda
Evet canim ikisi de erkekti :)Kuzum biri ikizdi yalniz ikisi de erkek miydi onlarin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?