2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayirli olsun canim, gule gule kullanin. Lazim olunca hicbiyerde indirim bulunnmuyo malesef Altlatida buyuyunce giyer annesi

Kızlar bende anlamıyorum bu sancı işinden bazen midem mi ağrıyo kasıklarımda sancı mı oluyo gaz sancısı mı anlamıyorum bi ağrı oluyo ama ne ben galiba bu gidişle doğururken bile anlamicam :)

Ben genelde internetten butikbebe unnado aldım eşyaları.ebebek bana çok ucuz gibi gelmiyor biberon yenidoğan set filan hep nternetten aldım.

Kızlar lütfen acil cevap 34+5 gunluk hamileyim 2 gündür ölüyorum belimin sırtımın ağrısına neredeyse aglicam uzaninca da gecmio aynı durumda olan var mı napiosun lütfen Cvp

Benimde var ağrım ama fazla değil sadece yatıp yada oturup kalkarken.ama normal bu ağrılar dayanmamız gerekiyor canım sabırlı ol az kaldı hepsi geçecek.çok dayanılmaz olduğunda ağrı kesici içmeyi dene işe yarar belki biraz.

Hahah yarın pijamaları yıkayıp çantaya koyucam en azından onlar hazır olsun kocayı da ikna edebilirsem ebebeğe goturup son eksikleri de alırım emzik,biberon, gogus pedi vs. Bi de burun aspiratörü :)
canim anneler gunune ozel indirim olacak tum emzik,stelizator,emzirme urunlerinde ve s.7-11 mayisa kadar,eksiklerin varsa tamamla

Merhaba hanımlar bebeği ters olup suyuda azalan var mı moralim çook bozuk

Kızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz

Kızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz
Gogus kremini doguma 3 hafta once kullanmaya baslicam ben. Ablam orkidin ultra gece mi ne warmis ondan kullandi cok rahatti dedi. Bende kararsizim ne alicagim konusunda

Gogus kremini doguma 3 hafta once kullanmaya baslicam ben. Ablam orkidin ultra gece mi ne warmis ondan kullandi cok rahatti dedi. Bende kararsizim ne alicagim konusunda
ben çantaya hepsinden koydum duruma şartlara göre kullanırım diye orkid gece aldım , depend mesane pedi, ayrıca depend emici kilot aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…