- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.341
Şuan bile ayaklarımı taşta tutuyorum bende sadece yanma oluyor şişme olmuyor ama bende anlamadım
Kızlar ben spinal anestezi ile bebeğimi dünyaya getirilen Rabb'inin izni ile inşallah cok korkuyorum ana doktor cok olumlu konuştu ne olur bana dua edin bebeğim 2.750 inşallah 14 kadar biraz daha alsa 3 kilo ike dogum yaparım duanızı hiç esirgemeyin okur mu
İnşallah canım Rabbim hepimize yardım etsin mübarek günlerdeCanım benim allah yardımcın olur inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir bebişin
bende bunu çok begendim fakat şu an aldıklarım iş görür bu lüks kaçıyor gb geldi daha almadım. iç kısmını ölçüp bilgi verirsen sevinirim. çok merak ediyorum.Eki Görüntüle 1518944 uzun bir araştırmadan sonra ana kucağınıda bunu aldım inşallah doğru bir tercih olmuştur.
ben iş yapınca duş alıp dinleniyorum. hala işe gidip geliyor veya hareketliysen normal.Kızlar lütfen acil cevap 34+5 gunluk hamileyim 2 gündür ölüyorum belimin sırtımın ağrısına neredeyse aglicam uzaninca da gecmio aynı durumda olan var mı napiosun lütfen Cvp
Kızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz
Ben de bundan aldım rengi de kırmızı
bende bunu çok begendim fakat şu an aldıklarım iş görür bu lüks kaçıyor gb geldi daha almadım. iç kısmını ölçüp bilgi verirsen sevinirim. çok merak ediyorum.
ben iş yapınca duş alıp dinleniyorum. hala işe gidip geliyor veya hareketliysen normal.
bnde bi hasta bezi eksik
emziren kdr hametan aldım sürüyorum. hastane çantasına lashinol koydum.
Günaydın biz erkenciyiz bugün babamızı işe yolladık birazdan anneanneye gidecez kahvaltıya aslında annem çağırmadı ben zorla kendimi davet ettirdimayy midem bulanıyo bu aralar yine başladı bu illet 6 ay çektim yine ogünleri yaşamak istemiyorum
Bnde ayni durumdayim ve merak ediyodum ayni sikayeti yasayan varmi die resmen buz koyma asamasina geldim ayaklarima icten yaniyor sanki ve topuklarim agriyor cok yurumusum gibiŞuan bile ayaklarımı taşta tutuyorum bende sadece yanma oluyor şişme olmuyor ama bende anlamadım
yemediğin içindir canım benim.. güzel güzel yemekleri ye bebeğinin hergün fazladan 300-400 kaloriye ihtiyacı var unutma.Gunaydin kizlar, sabah sabah yaziyorum ama merakima yenik dustum. 2-3haftadir sadece 300 gram felan almistim esim hastanede die sanirim yiyememekten oldu die dusunmustum ama bugun tekrar tartildigimda kilo verdigimi farkettim 1-1.5kilo felan ve sok oldum. bebegin kilo alisini engel bi durum mu acaba ondan korktum gerci son haftalarda anneler kilo verebilir diodu ama kilo vermenin sirasi degilki almam lazim bebek icin nie bole olduki esimde cok kizdi yemiyosun demekki dediaz oncede netten okudum doguma yakin anneler kilo verir dio hayirlisiyla gelsin ama suan dogmasini istemiyorum cunku en son 2400gramdi cok kucuk daha
Gunaydin kizlar, sabah sabah yaziyorum ama merakima yenik dustum. 2-3haftadir sadece 300 gram felan almistim esim hastanede die sanirim yiyememekten oldu die dusunmustum ama bugun tekrar tartildigimda kilo verdigimi farkettim 1-1.5kilo felan ve sok oldum. bebegin kilo alisini engel bi durum mu acaba ondan korktum gerci son haftalarda anneler kilo verebilir diodu ama kilo vermenin sirasi degilki almam lazim bebek icin nie bole olduki esimde cok kizdi yemiyosun demekki dediaz oncede netten okudum doguma yakin anneler kilo verir dio hayirlisiyla gelsin ama suan dogmasini istemiyorum cunku en son 2400gramdi cok kucuk daha
canım moralini bozma, eşin hasta ya, ya çok hareket etmişsindir, ya doğru düzgün beslenememişsindir. zaten yarın kontrolün vardı değilmi, inşallah bi sorun yoktur...Gunaydin kizlar, sabah sabah yaziyorum ama merakima yenik dustum. 2-3haftadir sadece 300 gram felan almistim esim hastanede die sanirim yiyememekten oldu die dusunmustum ama bugun tekrar tartildigimda kilo verdigimi farkettim 1-1.5kilo felan ve sok oldum. bebegin kilo alisini engel bi durum mu acaba ondan korktum gerci son haftalarda anneler kilo verebilir diodu ama kilo vermenin sirasi degilki almam lazim bebek icin nie bole olduki esimde cok kizdi yemiyosun demekki dediaz oncede netten okudum doguma yakin anneler kilo verir dio hayirlisiyla gelsin ama suan dogmasini istemiyorum cunku en son 2400gramdi cok kucuk daha
Bebeğin hareketleride az oluyor mu peki?Cnm ayni anlattigin sey bndede var gece kalktığımda wcye karnin tassssss. Hatta gun icindede cok oluyo.
Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi
Hayırlı olsun canım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim kilosu da iyimiş erken olmasına rağmenBen dogum yaptim kizlar hemde hic anlamadan sancisiz ruyamda gorsem inanmazdim boyle biseyi. Bebegimde iyi cok sukur kuveze alinacak diye cok agladim ama geldi emzirdim simdi tahliller icin kan almaya goturduler. 36+1 de 3150 gram 51 cm. Merak etmeyin diye kisaca gectim daha sonra uzun uzun anlaticam. Darisi hepinize
Canim 31 de gittigimde de 34 de gittigimde de 13 kilo almis gozukuyordum ama bebegim 740 g aLmis. Sanirim mideme baski yapiyor ve mide yanmasi yasiyorum. Bundan dolayi cok fazla yiyemiyorjm. Bebegin kilo almaya devam ediyordur, uzulmeGunaydin kizlar, sabah sabah yaziyorum ama merakima yenik dustum. 2-3haftadir sadece 300 gram felan almistim esim hastanede die sanirim yiyememekten oldu die dusunmustum ama bugun tekrar tartildigimda kilo verdigimi farkettim 1-1.5kilo felan ve sok oldum. bebegin kilo alisini engel bi durum mu acaba ondan korktum gerci son haftalarda anneler kilo verebilir diodu ama kilo vermenin sirasi degilki almam lazim bebek icin nie bole olduki esimde cok kizdi yemiyosun demekki dediaz oncede netten okudum doguma yakin anneler kilo verir dio hayirlisiyla gelsin ama suan dogmasini istemiyorum cunku en son 2400gramdi cok kucuk daha
Tabi geldiğinde ve kullandığımda bilgi veririm canım.en kullanışlısı buydu.hem biryere giderkende yanımda taşırım dedim beşik niyetine.bende bunu çok begendim fakat şu an aldıklarım iş görür bu lüks kaçıyor gb geldi daha almadım. iç kısmını ölçüp bilgi verirsen sevinirim. çok merak ediyorum.
ben iş yapınca duş alıp dinleniyorum. hala işe gidip geliyor veya hareketliysen normal.
bnde bi hasta bezi eksik
emziren kdr hametan aldım sürüyorum. hastane çantasına lashinol koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?