2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Canım benim allah yardımcın olur inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir bebişin

Eki Görüntüle 1518944 uzun bir araştırmadan sonra ana kucağınıda bunu aldım inşallah doğru bir tercih olmuştur.
bende bunu çok begendim fakat şu an aldıklarım iş görür bu lüks kaçıyor gb geldi daha almadım. iç kısmını ölçüp bilgi verirsen sevinirim. çok merak ediyorum.

Kızlar lütfen acil cevap 34+5 gunluk hamileyim 2 gündür ölüyorum belimin sırtımın ağrısına neredeyse aglicam uzaninca da gecmio aynı durumda olan var mı napiosun lütfen Cvp
ben iş yapınca duş alıp dinleniyorum. hala işe gidip geliyor veya hareketliysen normal.

Kızlar bi açıklıga kavuşturalım mesane pedi mi hasta bezi mi orkid uzun ped mi bide göğüs kremini ne zaman kullanmaya başlicaz

bnde bi hasta bezi eksik
emziren kdr hametan aldım sürüyorum. hastane çantasına lashinol koydum.

Ben de bundan aldım rengi de kırmızı

Bana da hametan yazdı doktor o zaman bende başliim kullanmaya dediģin gibi hastane çantama da diğerinden koyarım teşekkürleer güzel anne:):)

Günaydın biz erkenciyiz bugün babamızı işe yolladık birazdan anneanneye gidecez kahvaltıya aslında annem çağırmadı ben zorla kendimi davet ettirdim ayy midem bulanıyo bu aralar yine başladı bu illet 6 ay çektim yine ogünleri yaşamak istemiyorum

Bizim anneanne su aralar kendinde degil garip davranislar sergiliyor. Azicik rahatsiz. Dun dedi ki kayinvaliden gelmiyor mu zaten -20sinde gelecek- dogum olursa o arar beni nasil olsa dedi bana. Neymis zaten onun goreviymis nasil gorevse anlamadim. Hala buyudugumu birey oldugumu anlayamadigi icin ona yalvarip yakarmami bekliyor nolur gel anne diye.

Gunaydin kizlar, sabah sabah yaziyorum ama merakima yenik dustum. 2-3haftadir sadece 300 gram felan almistim esim hastanede die sanirim yiyememekten oldu die dusunmustum ama bugun tekrar tartildigimda kilo verdigimi farkettim 1-1.5kilo felan ve sok oldum. bebegin kilo alisini engel bi durum mu acaba ondan korktum gerci son haftalarda anneler kilo verebilir diodu ama kilo vermenin sirasi degilki almam lazim bebek icin nie bole olduki esimde cok kizdi yemiyosun demekki dedi az oncede netten okudum doguma yakin anneler kilo verir dio hayirlisiyla gelsin ama suan dogmasini istemiyorum cunku en son 2400gramdi cok kucuk daha

yemediğin içindir canım benim.. güzel güzel yemekleri ye bebeğinin hergün fazladan 300-400 kaloriye ihtiyacı var unutma.

herkese günaydın güzel annişlr. yeni annemiz yok di mi bugün:) suyun gelmesi olayı konuşulmuş salı günü dr kontrolünde sordum ilnde suyum filan gelmediği için anlayamıyorum ara ara çamaşırım ıslak gibi oluo dedim. merak etme suyun gelse bardaktan boşalır gbi bir anda olur öyle olmadığı sürece sıkıntı yok dedi. buarada son aylarda bebek kg alsada anne verebilior sıkıntı yok tabi dr sorun yok dediği sürece:)

Canım belki üzüntüden vermissindir ama ben gerçekten doğumdan önce 2 buçuk kilo vermiştim, Doğum yapmadan önce ayni yazıları bende okumuştum hatta tartidayken eşime saka yapıp gulmustum bak kilo verdim ben kesin yakında dogurcam diye,sonrasında da biliyorsunuz zaten Musabım geldi...Belki öyle bir kilo verme değildir ben sadece başıma geldi doğumdan önce kilo veriliyor diye yazayım dedim...

Kizlar benimde kilo wermem lazim, basladim ekmek, tuz, seker, hamur isini yememeye. Iki haftada 2.5 kilo almisim. Banada hep zayifsin diye diye bende ne bulduysam yedim hic ayirt etmeden. Normalde tatli tuzlu hanur isi hic yemem. Hamileyim bisey olmaz dedim simdi telas sardi. Ben kilo aliyorum, proteii kalsiyumlu gidalarda aliyorum ama bebeim zayifmis. Buyuzden cok zorlamamam lazim bebeim akabildigi kadar aliyo. Ben ne yersem yiyim

canım moralini bozma, eşin hasta ya, ya çok hareket etmişsindir, ya doğru düzgün beslenememişsindir. zaten yarın kontrolün vardı değilmi, inşallah bi sorun yoktur...

Dün dr erken gelebilir bebeğim dedikten sonra iyice kendimi dinler oldum Dün bi annemiz doğumdan kısa süre önce bağırsaklardan gurultular geldiğini söylemişti. Ben de uyandığından beri karnımda ishal olmuşum gibi ağrı ve guruldama var. Kahvaltımı yarıda bıraktım midem de bulandı ilk kez.

Kizla4 az once suyum geldii esim iste oldugundan babam ve annemle hastaneye gidiyoruz yoldayiz doktorumu aradik hemen gel dedi. Sabahtan beri hafif sancim vardi ama yorgunluktan sanmistim temizlik faln. Dua edin nolursunuz yoldayiz smdi

Hayırlı olsun canım bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim kilosu da iyimiş erken olmasına rağmen

Canim 31 de gittigimde de 34 de gittigimde de 13 kilo almis gozukuyordum ama bebegim 740 g aLmis. Sanirim mideme baski yapiyor ve mide yanmasi yasiyorum. Bundan dolayi cok fazla yiyemiyorjm. Bebegin kilo almaya devam ediyordur, uzulme

Tabi geldiğinde ve kullandığımda bilgi veririm canım.en kullanışlısı buydu.hem biryere giderkende yanımda taşırım dedim beşik niyetine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…