2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gözün aydın canım, için rahatlamıştır şimdi...

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin

mrb canim..bende de bi ikigundur sendeki sorun var..midem cok kotu...yanma var sanki..nasil gececek bilmiyorum

bulantı kusma yok ben de ama bu reflü beni mahvediyor cayır cayır yanıyo midem ve normalde çoğu kişide geç başlarmıi 7. aydan sonra benim hemen başladı daha 5-6 haftalıkken şuan 10 haftadayım ve tavan yaptı

vajinalde olsa gorursun pazartesi git istersen canim. belirtilere bakma sen bende kusmak bulanti yasamak istiyorum ama daha yok allaha emanetler sagliklica dogdugu gunude goruruz ins

himm ne guzel simdi ikinciye mi hamilesin canim ins. Allah gonlune gore verir. zaten bizim ilk olcak hic farketmez saglikla kucagimiza almak nasip olsun da

Kizlar 5.5 saattir hastanedeydik şimdi girdik eve...
Cok guzel ilgilendiler...
Kan idrar tahlillerimi yaptilar...
Ordan kadin doguma yolladilar...
Alttan muayene ve ultrason cektiler...
Ordan KBB ye gonderdiler...
Agumentin parol ve nasal burun spreyi yazdi dr...
Bebek maasallah cok iyi kese etrafında kanama vs yok dedi cok şükür. ..
dr kalp atislarini izledi ekran bana donuk degil tabi burasi devlet ama cok guzel inceledi dr sagolsun...
2 ultrason resmi cikardi ama vermedi bana...
Izin istedim az sevdim bidigimi resimlerinden :)
Bu arada Crl 25.2 mm buna baktim şükür...
43 gunlukken ilk gittigimde utrasonda ozel doktorum 3 gun gec dollenme 40 gunluk demisti...
Bugünkü dr ise sat a tam uyuyor dedi...
Megerse 9 haftalikken dogum tarihi degisebiliyormus tam zamani veriyormus haberiniz olsun...
Rinit alerjimde var bakalim kullancam ilaçları ama kronik faranjitim tutmadan iice antibiyotigi icmicem dedim KBB doktoruna o sartla yazdirdim antibiyotigi...
Dualariniz icin ALLAH razi olsun kizlar...
Rabbime emanetiz cok şükür...

Kızlar 2 gündür ateşim 38 i buluyo. İshal ve kusmam var. Acile gittim dün gece ama bi serum verip gönderdiler. Bugün yine ateşim var.
Acaba enfeksiyon mu var? Yarın sabah doktora gidicem ama aranızda bu tür şikayeti olan varmı merak ettim?

Kızlar dışardan yemek yiyomusunuz ev hanımıyım ama haftasonları dışarı çıkıyoruz hamburger felan yiyorum inş bişey olmaz

Geçmiş olsun canım korkutmak gibi olmasın ama ateş tehlikeli hamilelikte acile git yada ateşini düşürmeye çalış ılık duş al

Geçmiş olsun canım

Ne yapıp edip bağışıklık sistemimizi güçlendirmeliyiz, bunun da en güzel yolu bal yemek her gün 1 yemek kaşığı. Tabi saf, temiz bal, marketlerdekilerden, tv reklamlarındakilerden bahsetmiyorum.
Bu aralar salgın var, evde okula giden çocuk varsa durum daha da zor.
Allah şifa versin tüm hastalara.

Kızlar dışardan yemek yiyomusunuz ev hanımıyım ama haftasonları dışarı çıkıyoruz hamburger felan yiyorum inş bişey olmaz
Canım benim doktorum yumurtayı bile marketten alma dedi. Öğrendiğimden beri fast-food yemedim, canım da istemedi. Yalnız kola içtim iki kere. Canım isterse ilerleyen zamanlarda arada fazla olmamak kaydıyla yiyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…