2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
mrb sincaph bende 8. haftaya giricem ama hala mide bulantım yok ara ara var sizlerde bulantı ne durumda. yoksa daha erken mi ?
Merhaba canım benimde bulansam mı bulanmasam mı diyen bir midem var ama arabayı binince kaçarı yok feci bulanıyor. Oğlumda da sabah bulantım olur safra çıkarır bütün gün gayet rahat gezerdim :) öyle daha iyiymiş hamilelik hamileliği tutmuyor

Maşallah Sağlıcakla gelsinler çok sevindim senin adına :) :)

Bebek burcu ikizler
25 mayis 21 haziran
İkizler burcu sabırsızdır ve herşeyi sorgular. Sürekli herşeyi sorması ve herşeyin nedenini öğrenmek istemesi yüzünden bir süre sonra ansiklopedi karıştırmak durumunda kalabilirsiniz. "Neden?" soruları bir başladı mı gerisi gelecektir. Bebeğiniz daha ufacıkken bile hayalgücü ve size uydurduğu masallarla sizi sürekli şaşırtacak ve eğlendirecektir.İkizler burcu çocuğu rutin olaylardan çok sıkılır ve sürekli olarak ilgisini çekecek başka şeyler peşinde koşturur. Kitaplar ve puzzle'lar (yapboz oyunları) onu çok eğlendirir. İkizler burcu çocuğu entellektüel açıdan yaşıtlarının hep önünde yeralır. Bazen onun temposuna yetişmek sizin için bile zor olabilir. Espri anlayışları ve olaylara heyecanla yaklaşmaları nedeniyle ikizler burcu çocuğu sürekli konuşan, gülen ve "başınıza ufak belalar" açacak olan bir çocuktur.

Yengec 22 hazirannnn

Yengeç burcundaki bir bebekle oynamak oldukça eğlencelidir, ancak yengeç bebeğinin ruh hali o kadar değişkendir ki, bu özelliiyle burçlar arasında en duygusal ve hassas olanıdır. Yengeç burcu çocukları kendilerini güvende hissetmek ihtiyacı duyarlar. Bunun için de anne babalarının "dizlerinin dibinden" ayrılmazlar. Onları anne ve babalarının herzaman yakınlarında biryerlerinde bulabilirsiniz ve evlerinin sıcak ortamlarından gerçekten çok hoşlanırlar. Değişiklikten hoşlanmazlar, odalarında yapılan en ufak bir değişiklik bile kendilerini güvende hissetme duygularını olumsuz yönde etkileyebilir. Yengeç bebeği gerçekten de çok hassastır, bu da kolaylıkla incineceği ve kırılacağı anlamına gelir.Ruh halindeki değişiklikler bazen o kadar belirgindir ki kahkahalarla gülerlerken bir anda ağlamaya başlayabilirler ve bunun tersi de sözkonusu olabilir. Yengeç burcu çocuğunuzun bir hata yaptığını düşündüğünüzde ona bunu yumuşak bir dille anlatmalısınız. Sizin heyecanlandığınızı ve kızdığınızı gördüğünde bir anda kendini affettirmek için gözyaşlarına boğulabilir. Çocukluklarında "sulu gözlü" olabilen bu çocuklar büyüdüklerinde diğerlerine duyarlı, sevilen ve merhametli bireyler haline gelirler.

Benimki ikizler olcak gibigeliyo oyleyse yandikkkk:))))))) oglum tam bir basak burcu özellikleri cogunu taşıyor

aa benimde aynıs oldu acil doktora gittik doktor korkma normal dedi kanama yoksa problem yapma dedi.

Cok sevindim canim hayirli olsunnn masallahh bebislerine bende ikiz bebek istiyordum ama nasibimde yokmus bunada sukur ikinciyide sonra yaparim artikinn, hayat mucizelerle dolu dedikleri sey bu olmali, rabbimin izniyle ikisinide sag salim kucagina alirsin insallah, kaybettigin 2 melegin belkide sana geri donmustur iyi bak onlara simdiden bebislerinin arkadaslari var cok sanslilar ilerde cok guzel olcak ikiz bebek buyultmek cok eglenceli olcak inan bana

İlkini sezaryen olupta, ikinciyi normal doğum isteyenler var mı aramızda?

Ben bu aralar böyle bi doktor arayışındayım, belki erken ama yine de şimdiden bunu destekleyen doktor bulmak, karar verip, öyle yoluma devam etmek istiyorum. Facebook'da SSVD grubundayım, doktor listesine göz attım, kendime en yakın bir kaç hastaneden doktor seçtim, inşallah iyice araştırıp birini tercih edeceyim.

Benimki ikizler olcak gibigeliyo oyleyse yandikkkk:))))))) oglum tam bir basak burcu özellikleri cogunu taşıyor
Canim kismetse benimkide ikizler olcak akilli oluyorlar kendilerini ezdirmiyorlar ama biraz huysuz bencil birileri olabiliyorlar bazen napalim her insanin iyi kotu yanlari vardir biz anneleriyiz her turlu bagrimiza basariz insallah vatana millete hayirli bir evlat olurlar

b

Amin cnm ezdirmesinler guzel tarafi:)

aaa maşallah kuzuya. benimilk çocuğumda aynı şeyleri söylediler ve illa kürtaja alalım dediler biz yaptırmadık. iki hafta sonra başka doktora gittik çok normal bi gebelik dedi

Kızlar canım sürekli tatlı bişiler istiyo, jelibon, çikolata, vs acaba zaralımıdır bebeğime??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…