- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.981
Merhaba canım benimde bulansam mı bulanmasam mı diyen bir midem var ama arabayı binince kaçarı yok feci bulanıyor. Oğlumda da sabah bulantım olur safra çıkarır bütün gün gayet rahat gezerdim :) öyle daha iyiymiş hamilelik hamileliği tutmuyormrb sincaph bende 8. haftaya giricem ama hala mide bulantım yok ara ara var sizlerde bulantı ne durumda. yoksa daha erken mi ?
Maşallah Sağlıcakla gelsinler çok sevindim senin adına :) :)ızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
aa benimde aynıs oldu acil doktora gittik doktor korkma normal dedi kanama yoksa problem yapma dedi.kizlaaaar benim 4.5.haftamda kahve lekelerim geliyodu 6.hafta gecti. bu hafta iki kere ultrasona girdim kalp atimini duyduk hersey gayet normal ama bazen akinti pedimde afedersiniz ama sumuksu akinti oluyorya ondan minik bi et renginde parca olmus oluyor bu neyki bilen varmi. doktor kirmizi kan gelmedikce korkma dedi.
Cok sevindim canim hayirli olsunnn masallahh bebislerine bende ikiz bebek istiyordum ama nasibimde yokmus bunada sukur ikinciyide sonra yaparim artikinn, hayat mucizelerle dolu dedikleri sey bu olmali, rabbimin izniyle ikisinide sag salim kucagina alirsin insallah, kaybettigin 2 melegin belkide sana geri donmustur iyi bak onlara simdiden bebislerinin arkadaslari var cok sanslilar ilerde cok guzel olcak ikiz bebek buyultmek cok eglenceli olcak inan banaızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
Canim kismetse benimkide ikizler olcak akilli oluyorlar kendilerini ezdirmiyorlar ama biraz huysuz bencil birileri olabiliyorlar bazen napalim her insanin iyi kotu yanlari vardir biz anneleriyiz her turlu bagrimiza basariz insallah vatana millete hayirli bir evlat olurlarBenimki ikizler olcak gibigeliyo oyleyse yandikkkk:))))))) oglum tam bir basak burcu özellikleri cogunu taşıyor
oğlumda hiç bir belirti yaşamadım çok rahattım sadece yemek yaparken yağ kokusu rahatsız ediyordu o kadar ama bunda öyle değil midem bulanıyor ama hiç kusmadım sabah otobüse binmek bir işkence resmen birde utanıyorum millet bana bakacak tiskinicek diye sonra geçiyor bu seferde midem yanmaya başlıyor kussam rahatlayacakmışım gibi hissediyorum ama otobüstede kusamam ayıp ne yapacağımı şaşırdım valla birde göbek meselesi var konuşmuşsunuz artık hiç bir pantolonumun düğmesini kapatamıyorum sabah kalktığımda bir şey yok ama bir şey yediğim anda şişip kalıyorum hiç kilo almadım daha ama bu göbek neyin nesi anlam
bende sadece 800 gram aldım ama aksamları acayip şişiyorum. arkadasıma diyetsyeni ödem topluyorsunuz demiş
Amin cnm ezdirmesinler guzel tarafi:)Canim kismetse benimkide ikizler olcak akilli oluyorlar kendilerini ezdirmiyorlar ama biraz huysuz bencil birileri olabiliyorlar bazen napalim her insanin iyi kotu yanlari vardir biz anneleriyiz her turlu bagrimiza basariz insallah vatana millete hayirli bir evlat olurlar
Aynen cnm ben yengec burcuyum ama o kirilir o uzulur diye herseyi icime atip sonra icim icimi yiyorum gereksiz yere birazda dobra olmak lazim bu hayattaAmin cnm ezdirmesinler guzel tarafi:)
benimde ağzımda berbat bir tat var ne yesem oluyor cok kötu.sakız çiğniyorum bazenBende de bulanti yanma hazimsizlik var... Ağzımda birde kötü bir tat :) ama az kaldı kizlar 3.ayı da dolduracagiz nasipse
ben de yengec burcuyum offfAynen cnm ben yengec burcuyum ama o kirilir o uzulur diye herseyi icime atip sonra icim icimi yiyorum gereksiz yere birazda dobra olmak lazim bu hayatta
Aynen heleki bu acimadiz dunyada .Aynen cnm ben yengec burcuyum ama o kirilir o uzulur diye herseyi icime atip sonra icim icimi yiyorum gereksiz yere birazda dobra olmak lazim bu hayatta
aaa maşallah kuzuya. benimilk çocuğumda aynı şeyleri söylediler ve illa kürtaja alalım dediler biz yaptırmadık. iki hafta sonra başka doktora gittik çok normal bi gebelik dedimerhabalar kızlar...
geçen hafta kendi dr umözelde olduğu için başka bi dr a ilaç yazdırmam gerekiyordu.. ilaç yazan dr çok kötü şeyler söylemişti hatta yetmemiş detaylı ultrasona göndermiş birde orada tüm kötü olasılıkları sıralamışlardı kesenin şekli bozuk kanama alanı çok bebeğin her an kalbi durabilirdi
neyse ki bu hafta gittiğimde herkesi şoka soktu benim minik barbunyam :)
kesenin şekli tamamen düzelmiş kanama alanlaarı yok olmuş...
inşallah sonuna kadar böyle gider.. allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?