2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim gebe oldugumdan beri cok degil ama atesim surekli oluyor. hamilelik belirtisi diye dusundum hep cunku cok cayir cayir yanmiyorum

Tr de normali destekleyen bulmak bile zorlaşmış inşallah bulursun arkadaşım çünkü ben böyle sezeryan sonrası normal yapanların hikayelerini okumuştum. Neden olmasın?

Yarın bende hala olucam ilk defa gelinimizin Sancısı yok bugün itibariyle 40. Haftası doldu Dr da bebek kilolu sancında yok ister suni Sancı verelim ama senin için zor olur demiş sezeryan yapalım . Dedim kaç kilo olmuş da bebek zor doğar diyor 4 e yaklaşmışmış. Gelin bişey denmiyor doğuracak olan o da ben 3980 normal Yaptım. Kendimi geçtim. Bir arkadaşım Almanya'da ilk kızı 5 kilo doğuyor normal Dr ikincisi içinde diğerinden biraz daha kilolu diyor. O da 5,5 kilo aman sezeryana alalım doğuramazsın diyen yok...

Inşallah özellikle ilk hamileler iyi doktorlar bulursunuz inşallah

Bende ilk hamileliğimde lazere gidicem gün aldım ama işkilleniyorum ya hamileysem diye sonra bir erkek bebek gördüm senin diyorlar. Sonra iyice işkillenip test Yaptım ve hamileydim ve bir oğlum oldu çok şükür :) rüyalara inanırım ben hamileye ayan olur derler

Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah

Ay ben de dün gece rüyamda hep erkek bebek gördüm, beyazlı mavili battaniyeye sarılı, kucağımdan yere bırakmıyorum. Siyah kocaman da bebek arabası almışım ona. Ayy, inan uyanmak istemiyordum rüyamdan, hep uyumak istiyordum kalkınca bile gözlerimi kapattım tekrar gerisini görürüm diye.
Şimdi de özlüyorum onu, kucağıma istiyorum, boş kaldı gibi kucağım

Cinsiyet 12 ve 16 haftada ultrasonda kesin gozukuyor.bir yerde okudum kiz bebisler de bulanti kusma daha cok oluyomus erkej bebekte hamilelik daha rahat geciyomus

Cinsiyet 12 ve 16 haftada ultrasonda kesin gozukuyor.bir yerde okudum kiz bebisler de bulanti kusma daha cok oluyomus erkej bebekte hamilelik daha rahat geciyomus
Benim ilk çocuğum kız, inan hiç bulantım olmadı, baş dönmesi olmadı. O kadar rahat ve hafiftimki. O yüzden bu belirtilere de güvenmiyorum

Ben ilk çocuğum kız, inan hiç bulantım olmadı, baş dönmesi olmadı. O kadar rahat ve hafiftimki. O yüzden bu belirtilere de güvenmiyorum
Valla cnm ben oglumdada rahattim simdide rahatim allaha şükürler olsun kismet gorcez bakalim belirtiler ayni Eltilerim yeni dogurdu ikisininde kizi oldu cok kustular hep hastanelerdi cok zorlandilar.bisey kalmadı herkesin gonlundekini verdin rabbim

Arkadaşımın ilk hamileliği özellikle çok sıkıntılıydı, bu hamileliği de öyle. İlki de erkek, şimdi ki de erkek. Bu belirtiler anneyle alakalı diye düşünüyorum

bu gebelik haftasi nasil hesaplaniyor kizlar. ben 6.haftamdayim imzamda 7.yaziyor. yarin 7ye gircem 8 yazacak. sata gore 6+6 bugun.

bu gebelik haftasi nasil hesaplaniyor kizlar. ben 6.haftamdayim imzamda 7.yaziyor. yarin 7ye gircem 8 yazacak. sata gore 6+6 bugun.
Girecek olduğumuz hafta gözüküyor. Ben birkaç sitede daha böyle gördüm. Mesela senin 6. haftan dolduğu 7. haftadan gün almaya başladığın için sende 7. hafta yazıyor.

Arkadaşımın ilk hamileliği özellikle çok sıkıntılıydı, bu hamileliği de öyle. İlki de erkek, şimdi ki de erkek. Bu belirtiler anneyle alakalı diye düşünüyorum
Olabilir iste herkes bisey diyor .:):) :) saglikli olsunlarda farketmez

Ben az yemek yiyebiliyorum ve yedigim yemekten yaklasik 4-5saat sonra cikariyorum. Gunde 2-3 kere felan kusuyorum. Cok degil dimi?ogurmekten bogazim tahriş oluyor zor yutkunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacım var. Sizce ciddi bi kusma mi?

2 hafta sonra doktora gidecegiz. acaba cinsiyeti belli olur mu? :) 9 hafta 6 günlük olacak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…