- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.041
benim gebe oldugumdan beri cok degil ama atesim surekli oluyor. hamilelik belirtisi diye dusundum hep cunku cok cayir cayir yanmiyorumKızlar 2 gündür ateşim 38 i buluyo. İshal ve kusmam var. Acile gittim dün gece ama bi serum verip gönderdiler. Bugün yine ateşim var.
Acaba enfeksiyon mu var? Yarın sabah doktora gidicem ama aranızda bu tür şikayeti olan varmı merak ettim?
İlkini sezaryen olupta, ikinciyi normal doğum isteyenler var mı aramızda?
Ben bu aralar böyle bi doktor arayışındayım, belki erken ama yine de şimdiden bunu destekleyen doktor bulmak, karar verip, öyle yoluma devam etmek istiyorum. Facebook'da SSVD grubundayım, doktor listesine göz attım, kendime en yakın bir kaç hastaneden doktor seçtim, inşallah iyice araştırıp birini tercih edeceyim.
Çocuğun damak tadına etki ediyormuş diyenlerin yalancısıyımKızlar canım sürekli tatlı bişiler istiyo, jelibon, çikolata, vs acaba zaralımıdır bebeğime??
Bende ilk hamileliğimde lazere gidicem gün aldım ama işkilleniyorum ya hamileysem diye sonra bir erkek bebek gördüm senin diyorlar. Sonra iyice işkillenip test Yaptım ve hamileydim ve bir oğlum oldu çok şükür :) rüyalara inanırım ben hamileye ayan olur derlerHayir olsun ins.ne kadar guzel bir ruya.genelde hamilenin ruyasinda gördüğü çıkar diyorlar ama allah yinede gonlunuze gore versin.bende ogluma hamileyken beyaz saten Fırfırlı beşik gormustum ama bebek mavisi bantlari vardi.cinsiyeti öğrenince ruyamin çıktığını anladim.
Geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallahKizlar 5.5 saattir hastanedeydik şimdi girdik eve...
Cok guzel ilgilendiler...
Kan idrar tahlillerimi yaptilar...
Ordan kadin doguma yolladilar...
Alttan muayene ve ultrason cektiler...
Ordan KBB ye gonderdiler...
Agumentin parol ve nasal burun spreyi yazdi dr...
Bebek maasallah cok iyi kese etrafında kanama vs yok dedi cok şükür. ..
dr kalp atislarini izledi ekran bana donuk degil tabi burasi devlet ama cok guzel inceledi dr sagolsun...
2 ultrason resmi cikardi ama vermedi bana...
Izin istedim az sevdim bidigimi resimlerinden :)
Bu arada Crl 25.2 mm buna baktim şükür...
43 gunlukken ilk gittigimde utrasonda ozel doktorum 3 gun gec dollenme 40 gunluk demisti...
Bugünkü dr ise sat a tam uyuyor dedi...
Megerse 9 haftalikken dogum tarihi degisebiliyormus tam zamani veriyormus haberiniz olsun...
Rinit alerjimde var bakalim kullancam ilaçları ama kronik faranjitim tutmadan iice antibiyotigi icmicem dedim KBB doktoruna o sartla yazdirdim antibiyotigi...
Dualariniz icin ALLAH razi olsun kizlar...
Rabbime emanetiz cok şükür...
Bende ilk hamileliğimde lazere gidicem gün aldım ama işkilleniyorum ya hamileysem diye sonra bir erkek bebek gördüm senin diyorlar. Sonra iyice işkillenip test Yaptım ve hamileydim ve bir oğlum oldu çok şükür :) rüyalara inanırım ben hamileye ayan olur derler
Benim ilk çocuğum kız, inan hiç bulantım olmadı, baş dönmesi olmadı. O kadar rahat ve hafiftimki. O yüzden bu belirtilere de güvenmiyorumCinsiyet 12 ve 16 haftada ultrasonda kesin gozukuyor.bir yerde okudum kiz bebisler de bulanti kusma daha cok oluyomus erkej bebekte hamilelik daha rahat geciyomus
Valla cnm ben oglumdada rahattim simdide rahatim allaha şükürler olsun kismet gorcez bakalim belirtiler ayni Eltilerim yeni dogurdu ikisininde kizi oldu cok kustular hep hastanelerdi cok zorlandilar.bisey kalmadı herkesin gonlundekini verdin rabbimBen ilk çocuğum kız, inan hiç bulantım olmadı, baş dönmesi olmadı. O kadar rahat ve hafiftimki. O yüzden bu belirtilere de güvenmiyorum
Arkadaşımın ilk hamileliği özellikle çok sıkıntılıydı, bu hamileliği de öyle. İlki de erkek, şimdi ki de erkek. Bu belirtiler anneyle alakalı diye düşünüyorumCinsiyet 12 ve 16 haftada ultrasonda kesin gozukuyor.bir yerde okudum kiz bebisler de bulanti kusma daha cok oluyomus erkej bebekte hamilelik daha rahat geciyomus
Girecek olduğumuz hafta gözüküyor. Ben birkaç sitede daha böyle gördüm. Mesela senin 6. haftan dolduğu 7. haftadan gün almaya başladığın için sende 7. hafta yazıyor.bu gebelik haftasi nasil hesaplaniyor kizlar. ben 6.haftamdayim imzamda 7.yaziyor. yarin 7ye gircem 8 yazacak. sata gore 6+6 bugun.
benim esim gibi yas hesapliyorlar demekkiGirecek olduğumuz hafta gözüküyor. Ben birkaç sitede daha böyle gördüm. Mesela senin 6. haftan dolduğu 7. haftadan gün almaya başladığın için sende 7. hafta yazıyor.
Olabilir iste herkes bisey diyor .:):) :) saglikli olsunlarda farketmezArkadaşımın ilk hamileliği özellikle çok sıkıntılıydı, bu hamileliği de öyle. İlki de erkek, şimdi ki de erkek. Bu belirtiler anneyle alakalı diye düşünüyorum
Kesinlikle canım önce sağlık. Zaten benim ilk bebeğim olacak inşallahOlabilir iste herkes bisey diyor .:):) :) saglikli olsunlarda farketmez
Açıkçası benim içinde güzel oluyor. Bir an önce büyüsün istiyorum bebeğimbenim esim gibi yas hesapliyorlar demekkioda hep girecegi yasi soyler kac yasindasin diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?