2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay tobe tobe kiz dokuz ay surmesin gelecek ay kesilir insallah ya . ben hapsurdugimda cok korktum ama birsey olmustur diye neyse herkesepluyo normal demekki<3

aaa hayırlı olsun,daha önce gitmişmiydiniz doktora keseyi görmek için?

bayanlar ruyamda birisi bana hediye olarak bebek sekeri getiriyor bir kismi mavi bir kismi pembe renk. esime mavi olanlar bizim pembeler gorumcemin diyorum o da hamile hayirlara vesile olsun insallah
Hayir olsun ins.ne kadar guzel bir ruya.genelde hamilenin ruyasinda gördüğü çıkar diyorlar ama allah yinede gonlunuze gore versin.bende ogluma hamileyken beyaz saten Fırfırlı beşik gormustum ama bebek mavisi bantlari vardi.cinsiyeti öğrenince ruyamin çıktığını anladim.

bayanlar ruyamda birisi bana hediye olarak bebek sekeri getiriyor bir kismi mavi bir kismi pembe renk. esime mavi olanlar bizim pembeler gorumcemin diyorum o da hamile hayirlara vesile olsun insallah
Hayir olsun cnm bende ogluma hamile iken oglan bebek goruyodum oglum oldu hayirlisi senin icin ne ise o olsun

Kizlar günaydin...

Oglen oldu ama kac kere uyudum uyandim bilmiom sabaha kadar...

Burnum bogazim genzim cayir cayir yaniyor... vicksle bugumu yapmadim ilacla gargaralar vs vs vs...
Sari sumuk cikiyo...
Dunden belliydi ama alerjim sandim ...
Yuzlerce kez hapsirdim dun 2 rulo tvlt kagidi bitti...
Dayanamicam acile goturuyo esim...
Bakalim ne ilac verecekler...

aa benimde aynıs oldu acil doktora gittik doktor korkma normal dedi kanama yoksa problem yapma dedi.
banada aynisini dediler allaha emanetler. bana ilkte bos gbelikte demislerdi mucize oldu kurtaja diye gittim bebekle kalp atmini gorduk. bu haftalar bebegi hissetmeyince bos olduguna inanmistim

Cook gecmis olsun cnm, acil sifalar. Iyi yapmissin dr giderek yoksa surundururdu seni.ins ilaclar etkisini gosterirde cabuk toparlarsin

evet can onceki gittigimde gormstum. cuma gunude duydum. karnimda hissetmiyorum garip geliyor orda canli var ama anlamiyon sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
bilmiyorum ki nasıl gittiğini,göğüslerim baştan beri çok hassas değildi,şimdi iyice hamilelikten önceki gibi oldu sanki bir iki gündür bende korkmaya başladım acaba ikinci hamileliğin olduğu için hassas değiller diye düşünüp avutmaya çalışıyorum kendimi,bugün kasığımda çok değişik ama hafif bir ağrı var,anlıyacağın kalp atışlarını duyana kadar rahatlıyamıyacağım. Rabbim hayırlısıyla meleklerimizi kucağımıza almayı nasib etsin..

Kizlar merhaba biz dun bebeğimizin kalp atislarini duyduk (6+5 te karindan) 6+3te hicbir goremezken iki gün sonra herşey yolundaydi kahverengi akintim da geçti çok sukur bebegimiz bir haftada 6mm büyümüş kabus gibi gecen iki günün ardından Allahima çok şükür güzel haberler alabildik nacizane tavsiyem sabir ve dua panik hic biseye çare değil ve 8 hafta dolana kadar kalp atimi duyamadik bebeği goremedik diye sakin endişeye kapilmayin her hamilelik kendine özgü

Ohh şükürler olsuuun , şimdi telaşsız musmutlu büyüsün bebişimizz

Allahım acil şifalar versin canım ...
Hamileyken grip olmak da ayrı bir zor...
İlk zamanlar atlattım bende... tez zamanda iyileş inşaAllah :)

[QUOTEşifa versinmirac75, post: 37696552, member: 630785"]Kizlar günaydin...

Oglen oldu ama kac kere uyudum uyandim bilmiom sabaha kadar...

Burnum bogazim genzim cayir cayir yaniyor... vicksle bugumu yapmadim ilacla gargaralar vs vs vs...
Sari sumuk cikiyo...
Dunden belliydi ama alerjim sandim ...
Yuzlerce kez hapsirdim dun 2 rulo tvlt kagidi bitti...
Dayanamicam acile goturuyo esim...
Bakalim ne ilac verecekler...[/QUOTE]
Allah sifa versin cok gecmis olsun ...

Çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…