- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.001
Aynen heleki bu acimadiz dunyada .
Benim esim yengec cok sabırlı kimseyi kiramaz.damarina basarsan fenadir.tersi kötüdür. :)
Markalarina ve tazeligine guvendigin seyleri ye canim suanlik bisey olmaz sonraki yediklerimiz bebege geciyor :)Kızlar canım sürekli tatlı bişiler istiyo, jelibon, çikolata, vs acaba zaralımıdır bebeğime??
Bende de var canim o maalesef gecmiyor cok kotu midemi kaldiriyor bu tat...ben
benimde ağzımda berbat bir tat var ne yesem oluyor cok kötu.sakız çiğniyorum bazen
ay tobe tobe kiz dokuz ay surmesin gelecek ay kesilir insallah ya . ben hapsurdugimda cok korktum ama birsey olmustur diye neyse herkesepluyo normal demekki<3Maşallah canımbgn dediğinin aynısı bana da oldu, yatakta hapşurunca bıçaklandım sandım, ama anında geçti.. Bulantılarım çok fazla, kusmalarımda başladı.. İnş 3 ayda geçer, anneme çektiysem 9 ay sürer oyyy :)
aaa hayırlı olsun,daha önce gitmişmiydiniz doktora keseyi görmek için?ızlar selam bizde bugün kalp atışlarımızı dinlemeye gittik sabah çok endişeiydim daha önceden iki bebek kaybım vardı birinin 7 haftalıkken kalbi durmuştu ikincisi 5 haftalıkken düşük olmuştu o yüzden çok stressliydim dualar ede ede yattım muayene koltuğuna doktor baktı ve süprizzzzz ikiz bebiş var dedi eşimle şok olduk :) kalp atışlarını duyamadık sanırım doktorumun aleti eski ses vermiyormuş ama kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklılar iki kesede de bebek var kalp atışı var dedi o an çok rahatladık :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)))
Hayir olsun ins.ne kadar guzel bir ruya.genelde hamilenin ruyasinda gördüğü çıkar diyorlar ama allah yinede gonlunuze gore versin.bende ogluma hamileyken beyaz saten Fırfırlı beşik gormustum ama bebek mavisi bantlari vardi.cinsiyeti öğrenince ruyamin çıktığını anladim.bayanlar ruyamda birisi bana hediye olarak bebek sekeri getiriyor bir kismi mavi bir kismi pembe renk. esime mavi olanlar bizim pembeler gorumcemin diyorum o da hamile hayirlara vesile olsun insallah
Hayırdır inş, erkek bebek yolda görünüyor :)bayanlar ruyamda birisi bana hediye olarak bebek sekeri getiriyor bir kismi mavi bir kismi pembe renk. esime mavi olanlar bizim pembeler gorumcemin diyorum o da hamile hayirlara vesile olsun insallah
Hayir olsun cnm bende ogluma hamile iken oglan bebek goruyodum oglum oldu hayirlisi senin icin ne ise o olsunbayanlar ruyamda birisi bana hediye olarak bebek sekeri getiriyor bir kismi mavi bir kismi pembe renk. esime mavi olanlar bizim pembeler gorumcemin diyorum o da hamile hayirlara vesile olsun insallah
evet can onceki gittigimde gormstum. cuma gunude duydum. karnimda hissetmiyorum garip geliyor orda canli var ama anlamiyon sen nasilsin nasil gidiyor hamilelikmrb , günlerimiz çok yakınmış, dün kalp atışlarını duydunmu?
banada aynisini dediler allaha emanetler. bana ilkte bos gbelikte demislerdi mucize oldu kurtaja diye gittim bebekle kalp atmini gorduk. bu haftalar bebegi hissetmeyince bos olduguna inanmistimaa benimde aynıs oldu acil doktora gittik doktor korkma normal dedi kanama yoksa problem yapma dedi.
Cook gecmis olsun cnm, acil sifalar. Iyi yapmissin dr giderek yoksa surundururdu seni.ins ilaclar etkisini gosterirde cabuk toparlarsinKizlar günaydin...
Oglen oldu ama kac kere uyudum uyandim bilmiom sabaha kadar...
Burnum bogazim genzim cayir cayir yaniyor... vicksle bugumu yapmadim ilacla gargaralar vs vs vs...
Sari sumuk cikiyo...
Dunden belliydi ama alerjim sandim ...
Yuzlerce kez hapsirdim dun 2 rulo tvlt kagidi bitti...
Dayanamicam acile goturuyo esim...
Bakalim ne ilac verecekler...
bilmiyorum ki nasıl gittiğini,göğüslerim baştan beri çok hassas değildi,şimdi iyice hamilelikten önceki gibi oldu sanki bir iki gündür bende korkmaya başladımevet can onceki gittigimde gormstum. cuma gunude duydum. karnimda hissetmiyorum garip geliyor orda canli var ama anlamiyon sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik
Ohh şükürler olsuuun , şimdi telaşsız musmutlu büyüsün bebişimizzKizlar merhaba biz dun bebeğimizin kalp atislarini duyduk (6+5 te karindan) 6+3te hicbir goremezken iki gün sonra herşey yolundaydi kahverengi akintim da geçti çok sukur bebegimiz bir haftada 6mm büyümüş kabus gibi gecen iki günün ardından Allahima çok şükür güzel haberler alabildik nacizane tavsiyem sabir ve dua panik hic biseye çare değil ve 8 hafta dolana kadar kalp atimi duyamadik bebeği goremedik diye sakin endişeye kapilmayin her hamilelik kendine özgü
Allahım acil şifalar versin canım ...Kizlar günaydin...
Burnum bogazim genzim cayir cayir yaniyor... vicksle bugumu yapmadim ilacla gargaralar vs vs vs...
Sari sumuk cikiyo...
Çok geçmiş olsun canım...Kizlar günaydin...
Sari sumuk cikiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?