- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #4.061
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede geçer bulantıların, kolay değil. Benim başka belirtilerim var. İnanılmaz derecede şişkinlik var karnımda. 2 gündür sancı çekiyorumBen az yemek yiyebiliyorum ve yedigim yemekten yaklasik 4-5saat sonra cikariyorum. Gunde 2-3 kere felan kusuyorum. Cok degil dimi?ogurmekten bogazim tahriş oluyor zor yutkunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacım var. Sizce ciddi bi kusma mi?
Cinsiyetini öğrenmek için erken sanırım. Gerçi arkadaşıma 11 haftalıkken %90 erkek demiş. Belki sana da söyler doktorun2 hafta sonra doktora gidecegiz. acaba cinsiyeti belli olur mu? :) 9 hafta 6 günlük olacak inşallah :)
Maşallah canım bebeğine. Ben bile heyecanlandım. Benimde 9 gün sonra randevum var. Çok merak ediyorum. 10+2 olacağım. İnşallah bende görebilirim hareketleriniAra ara gırebılıyorum ama bılgı vermek istedım kızlar Perşembe gunu gıttım 9+4haftalıktı kuzumun kalp atışı hareketlerı kolları bacakları kıpır kıpır cok güzel bır duygu,rabbım bana ıkıncı kez nasıp ettı rabbım her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın ve kemik yapısına ve kalp atışına göre kız gıbı dedı bızım Dr cok hızlı ve sol tarafta minnoş Allah acılarını göstermesın kımselere ıyı geceler herkeze
Inşallah canım sende görürsün 10haftalıkken kesın görürsün 12hsftalık ıkılı testimiz var sağlıkla çıksın herkesın sonuçlarıMaşallah canım bebeğine. Ben bile heyecanlandım. Benimde 9 gün sonra randevum var. Çok merak ediyorum. 10+2 olacağım. İnşallah bende görebilirim hareketlerini
bennn inşallahh nasip olur banada çok istiyorum yaşadığım şehirde doktor yok malesef bende en yakın şehire gideceğim inşallah.İlkini sezaryen olupta, ikinciyi normal doğum isteyenler var mı aramızda?
Ben bu aralar böyle bi doktor arayışındayım, belki erken ama yine de şimdiden bunu destekleyen doktor bulmak, karar verip, öyle yoluma devam etmek istiyorum. Facebook'da SSVD grubundayım, doktor listesine göz attım, kendime en yakın bir kaç hastaneden doktor seçtim, inşallah iyice araştırıp birini tercih edeceyim.
oğlumda 11 haftalıkken erkeğe benziyor demişti doktor.Merhaba ku zlar cinsiyeti ne zaman ogrenicez biliyomusunuz
çokk geçmiş olsun canımKizlar 5.5 saattir hastanedeydik şimdi girdik eve...
Cok guzel ilgilendiler...
Kan idrar tahlillerimi yaptilar...
Ordan kadin doguma yolladilar...
Alttan muayene ve ultrason cektiler...
Ordan KBB ye gonderdiler...
Agumentin parol ve nasal burun spreyi yazdi dr...
Bebek maasallah cok iyi kese etrafında kanama vs yok dedi cok şükür. ..
dr kalp atislarini izledi ekran bana donuk degil tabi burasi devlet ama cok guzel inceledi dr sagolsun...
2 ultrason resmi cikardi ama vermedi bana...
Izin istedim az sevdim bidigimi resimlerinden :)
Bu arada Crl 25.2 mm buna baktim şükür...
43 gunlukken ilk gittigimde utrasonda ozel doktorum 3 gun gec dollenme 40 gunluk demisti...
Bugünkü dr ise sat a tam uyuyor dedi...
Megerse 9 haftalikken dogum tarihi degisebiliyormus tam zamani veriyormus haberiniz olsun...
Rinit alerjimde var bakalim kullancam ilaçları ama kronik faranjitim tutmadan iice antibiyotigi icmicem dedim KBB doktoruna o sartla yazdirdim antibiyotigi...
Dualariniz icin ALLAH razi olsun kizlar...
Rabbime emanetiz cok şükür...
ben çalışıyorum ve hergün dışarda yiyorum malesef fast food olmamasına dikkat ediyorum tabide yinede arada yiyorum.Kızlar dışardan yemek yiyomusunuz ev hanımıyım ama haftasonları dışarı çıkıyoruz hamburger felan yiyorum inş bişey olmaz
canım geçmiş olsun ama en azından 4-5 saat kalıyor .Ben az yemek yiyebiliyorum ve yedigim yemekten yaklasik 4-5saat sonra cikariyorum. Gunde 2-3 kere felan kusuyorum. Cok degil dimi?ogurmekten bogazim tahriş oluyor zor yutkunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacım var. Sizce ciddi bi kusma mi?
bence erken canım2 hafta sonra doktora gidecegiz. acaba cinsiyeti belli olur mu? :) 9 hafta 6 günlük olacak inşallah :)
ne güzel görmüşsünüz bebeğinizi. benimde bir oğlum var birde kızım oldumu daha ne isterim:)Ara ara gırebılıyorum ama bılgı vermek istedım kızlar Perşembe gunu gıttım 9+4haftalıktı kuzumun kalp atışı hareketlerı kolları bacakları kıpır kıpır cok güzel bır duygu,rabbım bana ıkıncı kez nasıp ettı rabbım her isteyene sağlıklı hayırlı evlat nasıp etsın ve kemik yapısına ve kalp atışına göre kız gıbı dedı bızım Dr cok hızlı ve sol tarafta minnoş Allah acılarını göstermesın kımselere ıyı geceler herkeze
aminn canım kesinlikle öyleAllah hepimize gönlümüze göre, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bir birimize hep dua edelim kızlar, ilk 3 ay hassas bir dönem
Aksam akşam sinirlerim zipladi oglum 25 aylik bugun gonlu olsun diye oyuncak araba aldik istediğini seçsin diye serbest biraktik aldi bitane. evdede bir suru arabası var yani eve geldik agliyor orda polis arabasi varmis onu gidelim alalim.yok diyoz inadi tutu bi saat agladi hic yüz vermedik sakinledi simdi uyudu ama baş im agriyo ya iki uc ayda bir ağlar böyle normalde hic aglamaz babası deşarj oldu diyo
Geçmiş olsun canım. İlaç verdi mi doktor?Kanamam var doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi
Geçmiş olsun, insan ne diyeceğini bilmiyor.Kanamam var doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi
Evet cnm suç bizde aslında fazla oyuncak almasak daha iyi de iste dayanamıyorum alıyorum.simdi bazi oyuncakları ni sakllicam belli sure sonra vericem annem bize eskiden oyle yaparmis cok sevinirimisiz bizde:)aminn canım kesinlikle öyle
bu dönemlerde öyle oluyorlar galiba canım. benim oğlumda 4,5 yaşında 3-4 sepet oyuncak var ve hala istiyor bizdede hata var tabii bugün anlaştık bakalım bir tane oyuncak seçti aldık ama uzunca bir süre oyuncak yok dedik. tamam kardeşime alırız dedi ama ne kadar sürer bilmiyorum.
Cnm ya rabbin korusun melegini .ilac falan verdimi bol bol uzan dinlengebizost: 37705142 .!.:Kanamam var doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi
Hayırlısıyla inşallahAy ben de dün gece rüyamda hep erkek bebek gördüm, beyazlı mavili battaniyeye sarılı, kucağımdan yere bırakmıyorum. Siyah kocaman da bebek arabası almışım ona. Ayy, inan uyanmak istemiyordum rüyamdan, hep uyumak istiyordum kalkınca bile gözlerimi kapattım tekrar gerisini görürüm diye.
Şimdi de özlüyorum onu, kucağıma istiyorum, boş kaldı gibi kucağım
Ciddi değil işin birde hemen kusması var zaten vitaminini almışsın günde 1 günde 3 haftada 2 bir düzeni yok canım. Boğazların için de sürekli ılık birşeyler içerek yumuşak tutsan ballı ballı olabilirBen az yemek yiyebiliyorum ve yedigim yemekten yaklasik 4-5saat sonra cikariyorum. Gunde 2-3 kere felan kusuyorum. Cok degil dimi?ogurmekten bogazim tahriş oluyor zor yutkunuyorum. Yardimlariniza ihtiyacım var. Sizce ciddi bi kusma mi?
Maalesef beklemen gerekiyor en iyi ihtimalle 12.hafta tabi Bebeğin pozisyonu uygunsa ultrason aleti ve Dr iyiyse ama 16 da belli olur. gitmeden çikolatadır şekerdir yersen hareketlenir kendini gösterir inşallah :)2 hafta sonra doktora gidecegiz. acaba cinsiyeti belli olur mu? :) 9 hafta 6 günlük olacak inşallah :)
Geçmiş olsun gerekli şeyleri Dr mutlaka söylemiştir. Sen onun dediklerinden dışarı çıkma tedbirini al gerisini Allah'a havale et. Olumlu düşün bebeğinde strese girmesin. Ona güçlü bir anne lazım. Gelişmelerden haberdar et bizideKanamam var doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?