- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.721
Temizlik dedigim evi toplayip supurucem canim ama benim enerjimi ceken bisey var anlamıyorum vallahi. Hic bisey yapasim yookYağış varmış bugün boş ver yarın yaparsın,yemek yapsan yeter :))
bugün baya uyuduk kuzumla 11 de uyandık daha kalkmicaktımda neyse gece uykusuzluktan saabah ta kalkmak istemiyorum ama aç aç yatmak da içime sinmiyo buarada kızlar hepiniz kıyafeyleri yıkayıp çantayı hazırladınız dimi ben aladağdan serinim :)daha yıkayıp ütülemedim bile haftaiçi annem gelicek yıkayıp ütülicez ondan sonra çantamızı hazırlarım artık eşim bile dedi hazırla artık kalsın bi köşede diye o öyle deyince gerçekten geç kaldığımı anladımsanırım eksiğimiz yok bez alıcam haftasonu bide bana bez:):):)ufak tefek kalırsa onuda tamamladıkça koyarım çantaya
hmm... yaşamadan bilinmezmiş haklı olabilirsin canım :))erkeğin fazla karışmayanı makbul cnm doğum yapınca anlarsınız:) çok karışınca insana daral gelio. imdaaaat diye bağırasım çok olmuştur benim. çünkü eşim başlardı hemen sanki sırtı soğuk annesi. sanki şöyle annesi falan filan ay sanki ben bilmiyorum diyesi gelio insanın. o nedenle ilgili ama az karışan babalar dilerim hepinize. sonra dengeyi onlarda buluo allahtan.:)
cnm allah razı olsun benim eşimde çok ilgilidir ama fazlaya kaçıpta iş karışma durumuna gelince bi de üstüne uuykusuzluk filan eklenmişken insanın cini çıkıo tabiri caizse:)hmm... yaşamadan bilinmezmiş haklı olabilirsin canım :))
ama benimki şimdiden çok düşünüyor , doğunca nasıl olacak bilemiyorum :))
evet evet düşününce öyle olur insan hakikatencnm allah razı olsun benim eşimde çok ilgilidir ama fazlaya kaçıpta iş karışma durumuna gelince bi de üstüne uuykusuzluk filan eklenmişken insanın cini çıkıo tabiri caizse:)
zaten uykusuzluk yeni bi düzen anneyi zorluo . tamda o sıralarda birilerinin ahkam kesmesi insanı çıldırtıo. babalar yardımcı olmak adına yapıolar aslında ama işte o ruh haliyle batıo insana:)evet evet düşününce öyle olur insan hakikaten
nice hayırlı yıllara canım benim. sen de 91 limisin?benim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş
bende mezuniyet zamanı sayıyordum hehe
oyyhh zaten meleğimi özledim çok çok...
rüyalarımda gördüğümle yetiniyorum...
bu arada bişey soracağım herkese , dün akşam konuştuk da eşimle...
bebeğin başında nöbetleşe dururuz dedi...
niye ki dedim...
çocuk kusar nefes alamaz Allah korusun , nasıl anlarız bu durumu dedi ...
ben kusmasını düşünmemiştim ama daha önce aklıma gelen nefesini kontrol ederim sürekli oluyordu...
benim koca benden panikmiş onu gördüm...
var mıdır bir önerisi olan ?
yani bebeği şu şekilde yatırmalıyız vs. ?
gerçekten düşününce içinden çıkamadım..
Bende daha hazirlamadim canim. Hergun diyorum bugun dinlenim yarin yaparim ama peehhh. Yine yarina attim bakilim. Umarim hazirliksiz yakalanmayizbugün baya uyuduk kuzumla 11 de uyandık daha kalkmicaktımda neyse gece uykusuzluktan saabah ta kalkmak istemiyorum ama aç aç yatmak da içime sinmiyo buarada kızlar hepiniz kıyafeyleri yıkayıp çantayı hazırladınız dimi ben aladağdan serinim :)daha yıkayıp ütülemedim bile haftaiçi annem gelicek yıkayıp ütülicez ondan sonra çantamızı hazırlarım artık eşim bile dedi hazırla artık kalsın bi köşede diye o öyle deyince gerçekten geç kaldığımı anladımsanırım eksiğimiz yok bez alıcam haftasonu bide bana bez:):):)ufak tefek kalırsa onuda tamamladıkça koyarım çantaya
Birde mevlüt için ne düşünüyorsunuz kızlar? Mevlütede çok detay var önce lohusa şerbeti dağıtılıyormuş gül suyu ile birlikte duadan sonra yeme içme işte tavuk pilav tatlı mesela sonrasında lohusa şekeri ve hediyelikler ben havlu ve kokulu sabunlardan düşündüm emzik şeklinde olanlar var onlardan. Giriş kapısını süslemeyi düşünüyorum ipek nevresim tk serilecek süslü birde pijama tk almam lazım birde bebişi süsliycez tabi
Henüz bende yıkamadım canım haziranın ilk haftası annemle yapıcaz kısmetse sonra çantamızı hazılarız
Off ewett enistem oyle ablami resmen cileden cikariyo. Yok terledi, onu giydin terlicek bu cocuk niye oksurdu acaba bilmem ne. Ablamin tepesi atiyo. En sonunda kucagina weriyo al sen bak işede gitme booyyle didikle diye. Ay benimde ilk bakalim napicazzaten uykusuzluk yeni bi düzen anneyi zorluo . tamda o sıralarda birilerinin ahkam kesmesi insanı çıldırtıo. babalar yardımcı olmak adına yapıolar aslında ama işte o ruh haliyle batıo insana:)
teşekkür ederim canım benim...nice hayırlı yıllara canım benim. sen de 91 limisin?
benim de tansiyonum düşük tansiyon ona en sevdiğim hasta tipi dedi acilde kiler. şeker tansiyon olsa belki serumla toparlayıp yollamazlardı. çarşamba gününe afiyet hastanesine randevu aldım fazilet hanıma. ist. Anadolu yakası. normal doğum 700 sezeryan 1000 tl imiş. bakayım gidince dr um bu kalp atışına ne diyecek. onun lafına göre hareket edeceğim. bilinen ve güvendiğim bir dr.nice hayırlı, sağlıklı yıllara..
yani bebeğin kalbinin yavaş atmasını hep duyuyoruz, ama hızlı atmasını ben ilk defa duydum.aslında kötü bişey olsaydı eve göndermezlerdi seni heralde, ama serum taktıklarına göre yinede doktoruna durumunu bildir...
Canim benim kizim asiri kusan bir bebekti reflusu vardi bebegi yan yatirip sirtina destek yastik koyardik boylece genzine kacmaz bi de emzirdikten sonra gazini cikarana kadar omzumuzda 15 dk fAlan dik tutardikbende aynısını dedim eşime...
ve ben onun gibi değilmişim ,, bu kusma olayı aklıma bile gelmemişti...
yatırırm onu hafif yana doğru kafasını çeviririm zaten 2 saatte bir kalkacağız vs. diye düşünüyordum...
benimkinin dün endişeli bakışlarını ve konuşmalarını görünce acaba ben mi fazla rahatım dedim...
birde diyor ki nöbet listesi yaparız
bir sen bir ben dururuz başında...
ayyy o ne öyle hayatım çocuğun başında gulyabani gibi dedim
ben 2 defa yapıcam hem eannemgilde hem kayınvalidemde hepsi bi arada çaok kalabalık olur ayrı ayrı yapınca herkes kendi tarafından tanıdıklarını çağırsın bizde kaynar denir önce kaynar verilir sonra yeme içme çay faslı sonrasında lohusa şekeri yada çikolata dağıtılır ben nedense hediye olarak sadece buzdolabı süsü vermeyi düşünüyorum yeter yani
canım kaynar çukurova bölgesinde meşhurdur sen nerelisin öle diyince merak ettim deben 2 defa yapıcam hem eannemgilde hem kayınvalidemde hepsi bi arada çaok kalabalık olur ayrı ayrı yapınca herkes kendi tarafından tanıdıklarını çağırsın bizde kaynar denir önce kaynar verilir sonra yeme içme çay faslı sonrasında lohusa şekeri yada çikolata dağıtılır ben nedense hediye olarak sadece buzdolabı süsü vermeyi düşünüyorum yeter yani
hayırlı mutlu sağlıklı bebişli yaşlar dilerimmmmteşekkür ederim canım benim...
evet 91 liyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?