2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bugün baya uyuduk kuzumla 11 de uyandık daha kalkmicaktımda neyse gece uykusuzluktan saabah ta kalkmak istemiyorum ama aç aç yatmak da içime sinmiyo buarada kızlar hepiniz kıyafeyleri yıkayıp çantayı hazırladınız dimi ben aladağdan serinim :)daha yıkayıp ütülemedim bile haftaiçi annem gelicek yıkayıp ütülicez ondan sonra çantamızı hazırlarım artık eşim bile dedi hazırla artık kalsın bi köşede diye o öyle deyince gerçekten geç kaldığımı anladımsanırım eksiğimiz yok bez alıcam haftasonu bide bana bez:):):)ufak tefek kalırsa onuda tamamladıkça koyarım çantaya

Birde mevlüt için ne düşünüyorsunuz kızlar? Mevlütede çok detay var önce lohusa şerbeti dağıtılıyormuş gül suyu ile birlikte duadan sonra yeme içme işte tavuk pilav tatlı mesela sonrasında lohusa şekeri ve hediyelikler ben havlu ve kokulu sabunlardan düşündüm emzik şeklinde olanlar var onlardan. Giriş kapısını süslemeyi düşünüyorum ipek nevresim tk serilecek süslü birde pijama tk almam lazım birde bebişi süsliycez tabi

Henüz bende yıkamadım canım haziranın ilk haftası annemle yapıcaz kısmetse sonra çantamızı hazılarız

hmm... yaşamadan bilinmezmiş haklı olabilirsin canım :))
ama benimki şimdiden çok düşünüyor , doğunca nasıl olacak bilemiyorum :))

hmm... yaşamadan bilinmezmiş haklı olabilirsin canım :))
ama benimki şimdiden çok düşünüyor , doğunca nasıl olacak bilemiyorum :))
cnm allah razı olsun benim eşimde çok ilgilidir ama fazlaya kaçıpta iş karışma durumuna gelince bi de üstüne uuykusuzluk filan eklenmişken insanın cini çıkıo tabiri caizse:)

canım sırt üstü yatırılmıyor, yanüstü yatırılıyor, bide bi yatışında bitarafa, diğer yatışında diğer tarafa yatırıyorsun kafası yamuk olmasın diye. zaten annen gelirse onlar yönlendiriyolar, bunları bizden çok daha iyi biliyolar merak etme...

Bende daha hazirlamadim canim. Hergun diyorum bugun dinlenim yarin yaparim ama peehhh. Yine yarina attim bakilim. Umarim hazirliksiz yakalanmayiz

ben 2 defa yapıcam hem eannemgilde hem kayınvalidemde hepsi bi arada çaok kalabalık olur ayrı ayrı yapınca herkes kendi tarafından tanıdıklarını çağırsın bizde kaynar denir önce kaynar verilir sonra yeme içme çay faslı sonrasında lohusa şekeri yada çikolata dağıtılır ben nedense hediye olarak sadece buzdolabı süsü vermeyi düşünüyorum yeter yani

zaten uykusuzluk yeni bi düzen anneyi zorluo . tamda o sıralarda birilerinin ahkam kesmesi insanı çıldırtıo. babalar yardımcı olmak adına yapıolar aslında ama işte o ruh haliyle batıo insana:)
Off ewett enistem oyle ablami resmen cileden cikariyo. Yok terledi, onu giydin terlicek bu cocuk niye oksurdu acaba bilmem ne. Ablamin tepesi atiyo. En sonunda kucagina weriyo al sen bak işede gitme booyyle didikle diye. Ay benimde ilk bakalim napicaz

benim de tansiyonum düşük tansiyon ona en sevdiğim hasta tipi dedi acilde kiler. şeker tansiyon olsa belki serumla toparlayıp yollamazlardı. çarşamba gününe afiyet hastanesine randevu aldım fazilet hanıma. ist. Anadolu yakası. normal doğum 700 sezeryan 1000 tl imiş. bakayım gidince dr um bu kalp atışına ne diyecek. onun lafına göre hareket edeceğim. bilinen ve güvendiğim bir dr.

Canim benim?kiz
Canim benim kizim asiri kusan bir bebekti reflusu vardi bebegi yan yatirip sirtina destek yastik koyardik boylece genzine kacmaz bi de emzirdikten sonra gazini cikarana kadar omzumuzda 15 dk fAlan dik tutardik

Bencede buzdolabı süsü yeterli olur ben çay işine girmem herhalde yani 60 kişi olur diye düşünüyorum kalabalıkta çay zor olur. Yeme içme için ne düşündün lokma yada cantık tarzı şeylerde dağıtılabiliyor yada tavuk pilav ayran da oluyor. ben karar veremedim. Birde lohusa şekerini nasıl dağıtıcaksın keselerdemi ? Lohusa şerbeti içinde şefaf kadehler var cam görünümlü onları tüllerle süslemişler çok şık olmuş hem kullan at yıkama derdide yok ben onlardan almayı düşünüyorum

canım kaynar çukurova bölgesinde meşhurdur sen nerelisin öle diyince merak ettim de
bizde kaynar yapacağız nasipse adanalıyım ben.doğum zamanlarımız da yakınmış seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…