- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.741
Bencede buzdolabı süsü yeterli olur ben çay işine girmem herhalde yani 60 kişi olur diye düşünüyorum kalabalıkta çay zor olur. Yeme içme için ne düşündün lokma yada cantık tarzı şeylerde dağıtılabiliyor yada tavuk pilav ayran da oluyor. ben karar veremedim. Birde lohusa şekerini nasıl dağıtıcaksın keselerdemi ? Lohusa şerbeti içinde şefaf kadehler var cam görünümlü onları tüllerle süslemişler çok şık olmuş hem kullan at yıkama derdide yok ben onlardan almayı düşünüyorum
canım kaynar çukurova bölgesinde meşhurdur sen nerelisin öle diyince merak ettim de
bizde kaynar yapacağız nasipse adanalıyım ben.doğum zamanlarımız da yakınmış seninle
Sen 37 olmuşsun canım. Benim dr 37. haftayı görelim de öyle doğsun dedi. Yani senin yürümende sakınca yoktur artık herhalde. Ama ben daha 34+3üm. O yüzden yürümemeliyim.Ya benim bebis asagi inmemis ama bnde yururken baski hissediyorum. Yani bol bol yuruyim mi yurumiyimmi npiyim o zaman
Aaaa yaşasın ne güzellll hemşeri çıktıkevet cnm bizim adanada meşhur adanalıyım bende
Herkes menüsünü yazsin bakaliiiimmm :)
Aaaa yaşasın ne güzellll hemşeri çıktıkhangi hastaneye gidiosun cnm ?
Medline hastanesine gidiyorum cnm bende eski BSK Metropark yani. Memnun musun peki ? doğumu nasıl düşünüyorsun ?üniversale gidiyorum özel adanaya yani sen??
Sen 37 olmuşsun canım. Benim dr 37. haftayı görelim de öyle doğsun dedi. Yani senin yürümende sakınca yoktur artık herhalde. Ama ben daha 34+3üm. O yüzden yürümemeliyim.
Evet :)akşam yemeğini mi
Canim sezeryan olma sebebin ne?Ben 34+5im canim. Sezeryan olacagim icin onun tarihi yazili :) doktorumun dun en son belirledigi tarih :)
Ben de kocanin sevmeyecegi bisey yapicam malesef hic birseyi sevmiyor bari benim sevdigim olsun :))etli bezelye, bulgur pilavı ,cacık var
Ben de kocanin sevmeyecegi bisey yapicam malesef hic birseyi sevmiyor bari benim sevdigim olsun :))
yalancı sancıların mı başladı kuzum ??
Milfoye sarili tavuk butlari, tavuk suyuna havuclu sehriye corbasi bi de pilav düşünüyorum :)haha benimkide bunları sevmez kendim için yapıyorum zaten :):):):) ne yapıcaksın ??
Kaynar baya sut de yapiyo buaradaevet cnm bizim adanada meşhur adanalıyım bende
Canim sezeryan olma sebebin ne?
Yesil mercimekli pilav, etsote bide cacik. Oglen hamburger yedim rejimim iki gunluktu galiba alicam yine kilolari puff. Aksamda bari faydali bisey gecsin bogazimdanEvet :)
Aslında kaynar değilde su yapio sütü canım :)Kay
Kaynar baya sut de yapiyo buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?