2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

bizim türk milleti sever çayı içmeden de gitmezler o yüzden olur çay tavuklu pilav falan fazla olur ya çayın yanına hazır kuru pasta yada bi kaç çeşit pasta börek yeter fazlasına gerek yok ikram varmı var işte lohusa şekerini keselerde dağıtırım şerbette plastik bardakta deeermişim dediğin gibi tüllü bardaklar var yada biz yapsak nasıl olur evdeki bardaklara yapıştırrız :):):):) aslında nasıl şeyler var hiç bakmadım fikir edinmedim

Ya benim bebis asagi inmemis ama bnde yururken baski hissediyorum. Yani bol bol yuruyim mi yurumiyimmi npiyim o zaman
Sen 37 olmuşsun canım. Benim dr 37. haftayı görelim de öyle doğsun dedi. Yani senin yürümende sakınca yoktur artık herhalde. Ama ben daha 34+3üm. O yüzden yürümemeliyim.

Sen 37 olmuşsun canım. Benim dr 37. haftayı görelim de öyle doğsun dedi. Yani senin yürümende sakınca yoktur artık herhalde. Ama ben daha 34+3üm. O yüzden yürümemeliyim.

Ben 34+5im canim. Sezeryan olacagim icin onun tarihi yazili :) doktorumun dun en son belirledigi tarih :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…