2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
artık sıcaklar çöktü benim canım yemek yemek istemiyo şimdi 1 bardak süt içtim 1 muz yedim tiksine tiksine sabah kahvaltımı yapıyorum akşama kadar süt elma çilek muz bikaç tane ceviz bu başka bişe yok her Allahın günü böyle akşamda hiç ekmek yemem zaten masayı hazırlıyorum oturuyorum eşimin ağzına bakıyorum canım istemiyo bikaç lokma bişe yiyorum buaralar sakıza sardım habire çakkıdı çakkıdı ağzımda oğlumun baya çenesi düşük olacak

Ayy sen beni anlatiyorsun. Hele sakizz aman Allahimm :)) cignerken icimin yaglari eriyor sanki

Bu arada kizlar karsi komsum tasindi simdi karsiya giren cikan belli degil bakalim nasil biri gelecek. Insallah benim dengim ve iyi bir insan gelir. :)
inşaAllah canım benim...
iyi komşu , kafa dengi komşu gibisi yok ,
benim komşularım iyidir ama arada çok yaş farkı olunca delilikler yapılamıyor

Bu arada kizlar karsi komsum tasindi simdi karsiya giren cikan belli degil bakalim nasil biri gelecek. Insallah benim dengim ve iyi bir insan gelir. :)

benim karşı komşuda öbür ay çıkacak umarım iyi biri gelir bu bi garip ya önceleri iyiydi kadına bişeler oldu beni görünce yüzünü çeviriyo konuşmuyo hele bi kaç kere pazar arabasını 3. kata çıkarmaya çalışıyorum lan bu kadarmı vicdansızsın yardım etsen ölürmüsün daha bi kere kapımı çalıp ta bi tabak fazla yemek yaptım belki sen rahatsızsın yapamamışsındır deyip düşünmedi hiç bide kapı komşu olacak aman Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın

inşaAllah canım benim...
iyi komşu , kafa dengi komşu gibisi yok ,
benim komşularım iyidir ama arada çok yaş farkı olunca delilikler yapılamıyor

Karsimdakinin de iki cocugu olmasa biz de iyi anlasirdik oncekiyle ama iki cocugu oldugu icin pek kaynasamadik. Bakalim hayirlisi kim gelicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…