- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.761
Anladim canim saglikla kucagina al insallahOyle olsun istedim. Hem normal dogum olabilecek tarihlerde doktorum olmayacak izinli. O zaman baska doktorlara kalicam ki hic istemiyorum, kndi doktorumdn baskasina guvenmiyorum. Oyle takintilarim var benim :)
çok sağ ol canım benim faydalı bilgilerin içinCanim benim?kiz
Canim benim kizim asiri kusan bir bebekti reflusu vardi bebegi yan yatirip sirtina destek yastik koyardik boylece genzine kacmaz bi de emzirdikten sonra gazini cikarana kadar omzumuzda 15 dk fAlan dik tutardik
Anladim canim saglikla kucagina al insallah
Ayyy çok teşekkür ederiiimhayırlı mutlu sağlıklı bebişli yaşlar dilerimmmm
Milfoye sarili tavuk butlari, tavuk suyuna havuclu sehriye corbasi bi de pilav düşünüyorum :)
oowww... dimek hazırlıklar vücudda tam hız devam ediyor...hem de nasıl çantamız dün 7-8 saat kesilmedi. neyse artık yavaş yavaş geliyoruz diyor tosbaalarımız :)
Kay
Kaynar baya sut de yapiyo buarada
Ayy sen beni anlatiyorsun. Hele sakizz aman Allahimm :)) cignerken icimin yaglari eriyor sankiartık sıcaklar çöktü benim canım yemek yemek istemiyo şimdi 1 bardak süt içtim 1 muz yedim tiksine tiksine sabah kahvaltımı yapıyorum akşama kadar süt elma çilek muz bikaç tane ceviz bu başka bişe yok her Allahın günü böyle akşamda hiç ekmek yemem zaten masayı hazırlıyorum oturuyorum eşimin ağzına bakıyorum canım istemiyo bikaç lokma bişe yiyorum buaralar sakıza sardım habire çakkıdı çakkıdı ağzımda oğlumun baya çenesi düşük olacak
inşaAllah canım benim...Bu arada kizlar karsi komsum tasindi simdi karsiya giren cikan belli degil bakalim nasil biri gelecek. Insallah benim dengim ve iyi bir insan gelir. :)
Ayy sen beni anlatiyorsun. Hele sakizz aman Allahimm :)) cignerken icimin yaglari eriyor sanki
bence çok tatlıKokulu taşlarımızı hazırladım nasıl olmuş sizce?
Bu arada kizlar karsi komsum tasindi simdi karsiya giren cikan belli degil bakalim nasil biri gelecek. Insallah benim dengim ve iyi bir insan gelir. :)
Haha bende bu ara sakiz cigniyorum surekliAyy sen beni anlatiyorsun. Hele sakizz aman Allahimm :)) cignerken icimin yaglari eriyor sanki
inşaAllah canım benim...
iyi komşu , kafa dengi komşu gibisi yok ,
benim komşularım iyidir ama arada çok yaş farkı olunca delilikler yapılamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?