2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay kızlar sütyen bakıyordum. bu markanın cup ları varmış tam oturması açısından cazip
www.chezmambutik.com/organik-koton-kapli-emzirme-sutyeni620TR/

sizin yazdıklarınızı okudum acıktım kaç gündür adam gb yemek yemedim bir şeyler yapayım.

bu arada bizim yan eşimin kardeşinin dairesi 3 ü Suriyeli 5 bekara vermiş kiraya. sonra 7 adam dediler sanki. daha görmedim kimseyi sessizler ama onlar bizim çocuk sesimizi çok çekecekler gibi.
ay acıktım kalkayım dolaba bakayım pilav Milav, mercimek, yemek gibi birşeyler yapayım

ben haftaya doğuracak olsam heyecandan çıldırırdım sanırım senin 2. kuzun olduğu için tecrübelisin tabi güzel anne
Ben yerime sığamıyorum 2. Evet tatlım ama 8 sene ara verince ilk gibi oluyor heyecan tavan yapmış durumda oğlumu az önce gördüm geldim 3.150 gram olmuş cok iyi desi doktor maşallah Rabbim hepimize hayırlı dogum nasip etsin arkadaşlar :)

Ben sezeryandan korkuyorum ama şu tarihi belli olmasi çok hoşuma gidiyor :)

Bu nasıl bir terlemektir Göğüsümden şıpır şıpır süzülüyor karnıma oyyy. Gece zaten 4-5 kez uyanıyorum kan ter içinde üstümü değişiyorum her seferinde. Artık gündüzleri de durduğum yerde geliyorlar bana.! Siz de böyle oluyor musunuz?

Ben sezeryandan korkuyorum ama şu tarihi belli olmasi çok hoşuma gidiyor :)
Hiç korkma bende ilk kızımda çok korktum allahım neler neler dediler ama girdim çıktım abartılı hiçbirşey olmadı şükürler olsun şimdi de spinal olucam biraz tırsıyorum ama yinede oğlumun ilk ben göreceğim için cok heyecanlıyım

kızlar Eylül anneleri her ay 41 yasin okuyormuş, bizim de son ayımız sayılır. Ne dersiniz bizde yapalım mı öyle bir şey? Ben 2 tane alırım
Burda da cuz okuyordu arkadaslar ama eskisi kadar yogun degil sayfamiz tamamlanamiyor sanirim. Ben arapca okuyamiyorum ama oluyorsa latin harflisinden okumak isterim.

Bakalim ne diyecek bize doktor, heyecan dorukta

Aynı beni anlatmışsın canım aynı bende sen gibiyim durulduğum yerde ter boşaltıyorum gece afedersin atlet kilot yatıyorum o kadar kötüyüm ki bende

Kızlaaar ben suyum gelene kadar hastaneye gitmem diyodum, az önce annemle sohbet ederken 3 çocukta da suyunun gelmediğini öğrendim, bebeğin başı görünürmüş doktora gittiğinde, suyunu doktor patlatmış hep

Canım bebeği yan yatıracakmışız, yastık var yan yatmasını sağlayan, istese de Dönemiyo.. Sürekli başında olmak mümkün deil, başlarda 20 saat uyuyacaklar nası beklicez başlarında

O zaman sende sanci hissettiginde git canim. Cunku anenin dogumu nasilsa kizinki de ona benzermis.

Doğum anını sancı ile mi anlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…