- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.781
Neden sezeryan olucan canım? Öyleyse çok fazla yürümemen iyi olur sanırım. Sonuçta bebiş aşağı inerse normal doğumu başlatabilir yürüyüş.Ben 34+5im canim. Sezeryan olacagim icin onun tarihi yazili :) doktorumun dun en son belirledigi tarih :)
Ben yerime sığamıyorum 2. Evet tatlım ama 8 sene ara verince ilk gibi oluyor heyecan tavan yapmış durumda oğlumu az önce gördüm geldim 3.150 gram olmuş cok iyi desi doktor maşallah Rabbim hepimize hayırlı dogum nasip etsin arkadaşlar :)ben haftaya doğuracak olsam heyecandan çıldırırdım sanırımsenin 2. kuzun olduğu için tecrübelisin tabi güzel anne
Ben sezeryandan korkuyorum ama şu tarihi belli olmasi çok hoşuma gidiyor :)Ben yerime sığamıyorum 2. Evet tatlım ama 8 sene ara verince ilk gibi oluyor heyecan tavan yapmış durumda oğlumu az önce gördüm geldim 3.150 gram olmuş cok iyi desi doktor maşallah Rabbim hepimize hayırlı dogum nasip etsin arkadaşlar :)
Kızlar nice güzel yaşlara iyiki doğdunuz öpüyorum sizi :)benim de bugün doğum günüüümmm....
nice senelere bizlere
ben mutluyum...her bir sene yeni bir yaş almak beni mutlu ediyor...
24 ümde kızımı kucağıma almak nasipmiş
Hiç korkma bende ilk kızımda çok korktum allahım neler neler dediler ama girdim çıktım abartılı hiçbirşey olmadı şükürler olsun şimdi de spinal olucam biraz tırsıyorum ama yinede oğlumun ilk ben göreceğim için cok heyecanlıyımBen sezeryandan korkuyorum ama şu tarihi belli olmasi çok hoşuma gidiyor :)
Burda da cuz okuyordu arkadaslar ama eskisi kadar yogun degil sayfamiz tamamlanamiyor sanirim. Ben arapca okuyamiyorum ama oluyorsa latin harflisinden okumak isterim.kızlar Eylül anneleri her ay 41 yasin okuyormuş, bizim de son ayımız sayılır. Ne dersiniz bizde yapalım mı öyle bir şey? Ben 2 tane alırım
Bakalim ne diyecek bize doktor, heyecan doruktaHiç korkma bende ilk kızımda çok korktum allahım neler neler dediler ama girdim çıktım abartılı hiçbirşey olmadı şükürler olsun şimdi de spinal olucam biraz tırsıyorum ama yinede oğlumun ilk ben göreceğim için cok heyecanlıyım
Aynı beni anlatmışsın canım aynı bende sen gibiyim durulduğum yerde ter boşaltıyorum gece afedersin atlet kilot yatıyorum o kadar kötüyüm ki bendeBu nasıl bir terlemektirGöğüsümden şıpır şıpır süzülüyor karnıma oyyy. Gece zaten 4-5 kez uyanıyorum kan ter içinde üstümü değişiyorum her seferinde. Artık gündüzleri de durduğum yerde geliyorlar bana.! Siz de böyle oluyor musunuz?
Hayırlısı Rabbim ne uygun gördüyse o olacak artık hayırlı dogum nasip eder inşallah Rabbim hepimizin kucaklarını doldurmayı nasip etsinBakalim ne diyecek bize doktor, heyecan dorukta
Bende latinden okuyorum malesef çok paslanmışım arapçadan okumak zor oluyor..Burda da cuz okuyordu arkadaslar ama eskisi kadar yogun degil sayfamiz tamamlanamiyor sanirim. Ben arapca okuyamiyorum ama oluyorsa latin harflisinden okumak isterim.
O zaman sende sanci hissettiginde git canim. Cunku anenin dogumu nasilsa kizinki de ona benzermis.Kızlaaar ben suyum gelene kadar hastaneye gitmem diyodum, az önce annemle sohbet ederken 3 çocukta da suyunun gelmediğini öğrendim, bebeğin başı görünürmüş doktora gittiğinde, suyunu doktor patlatmış hep
Kızlaaar ben suyum gelene kadar hastaneye gitmem diyodum, az önce annemle sohbet ederken 3 çocukta da suyunun gelmediğini öğrendim, bebeğin başı görünürmüş doktora gittiğinde, suyunu doktor patlatmış hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?