2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben anneme benzemiyorum o halde...
Annem 4düşükten sonra bana hamile kalmış..
Onda da beni kaybetme riskleri olduğu için 7.ayimda suni sanciyla alınmışim... Doğumdan çıkınca sesi kısılmış ve çok kan kaybetmiş...

Sukur bende sıkıntı olmadı hiç... İnşaAllah doğumda da olmaz..

bizde de yoktur mevlüt mantığı.beşik götürme adı altında davet edilir.anneanne hazırladıklarını getirir ve tebrige gelmek isteyenler davet edilir.ne ikram edilecekse edilir gelenlere dilenirse bebege hazırlananlar ceyiz gibi gösterilir.tercihe göre yasin-mevlit okutulur.ama bursalılar bilir burda adetler başka.hiç bana göre değil fazla abartı,fazla elgördülük adetler türetilmiş.pijamayla çıkmayı ben de istemiyorum "olmaz adet o" diyolar.sırf milleti memnun etmek için hediyeliklerde yarışılıyor resmen.bebek kucaktan kucaga geziyor.bana kalsa yakınları davet eder Kuranımızı okuturuz Allah rızası için yedirir içirriz ama işte "adetler"...hiiiç benlik değil ama el mahkum.

Bizim ailede de mevlüt yoktur. 6 aylık olunca kına yapılır. 6 ay kınası denir.

ayy ikinciler sanki ilkden bile heyecanlı oluyor, 8 sene iyi dayanmışsınız..bizim iki çocuk arasında 4 buçuk yaş olacak ama, o bile çok geldi bize...
Tatlım benim eşim polis şark görevlerinde gezdik bide bende eşimde istemedik bi süre melek gibi bir kızım var gerek duymadım bide genç yaşta iki çocukla uğraşmak biraz zor geldi evliliğimin tadını geze toza çıkardım sonra da yaş geçmeden. Bi tane daha olsun dedik Rabbim nasip etti oldu inşallah kucağıma almayı a nasip olur ben tam zamanı diye düşünüyorum kızın da büyük baba yardımcı olur zamanlama süper bence
Bu arada kızlar bende Mevlüt konusunda cok abartılı birşey istemiyorum ben kızımda yaptım herşeyi ne varsa yaptık aldık ettik kimseyi memnun edemiyorsun bide milleti yedirip içermektedir başka bşrşey degil en güzeli herşeyi cok abartıya kaçmadan yapmak bende böyle düşünüyorum

Bizde de mevlüt yok.zaten kimseyi memnun edemezsiniz kafa yormayın:)

ziyarete gelenler için dondurucuya ne atacaksınız ya da atacak mısınız çayın yanına kurabiye falan fena olmazda birde ramazana denk geliyor netcez

Bizde de mevlüt yok.zaten kimseyi memnun edemezsiniz kafa yormayın:)

ziyarete gelenler için dondurucuya ne atacaksınız ya da atacak mısınız çayın yanına kurabiye falan fena olmazda birde ramazana denk geliyor netcez

hiç bişey yapmayı düşünmüyorum ben.ramazanda gelemezler herhalde zaten iftar gec vakit.gelirlerse de öyle normal vakit ikramları beklemesinler.eşimde boşver alırız hazır bişeyler dedi.ramazandan sonra mevlidi yapacaz zaten gelen orda gelsin işte.sonrasında da ben memlekete gider :) iple çekiyorum zaten aylardır gidemiyorum

Kızlar az önce göğüsümden süt geldiğini farkettim. Penyemin göğüs kısımlarında birer leke gördüm aynaya bakarken ve açıp kontrol ederken göğüsüme dokunmamla rengi şeffaf gibi bi damlacık çıkıverdi birden. Sizde de oluyor mu? Telaşlandım Erken doğuma işaret olmasın

bizde mevlüt yok o yüzden herkes kafasına estiği gibi uğrar sanırım.gündüz gelmeyen akşam gelir diye düşünüyorum bol içecek stoğu yeterli aslında
gidecek olman iyiymiş çok kafa yormazsın mevlüt varmış yeterli

O sıvıyı aylar önce görmüştüm ben endişelenme derim

mevlit mi ben doyuralım da belim doğrusun evde rahat hareket edip geziniyor diye bekliyorum. bana parça parça ziyaretçi gelir herhalde. ama ne elden ele gezmesi çocuğu anneme bile verir miyim bilmiyorum

Canım benimde 1ayı geçti gelmeye başlayalı telaş etme normalmiş :)

Benim annem beni sezeryanla dogurmus.. teyzem gecirdigi bir ameliyat sonrasi bebek sahibi olamadan vefat etti. Rahmetli anneannem hayatta olmadigi icin ona soramiyorum. Anneannemin annesi rivayete gore korunmasa da 4 yilda bir dogururmus. Hic bilemiyorum Allah cumlemizin yardimcisi olsun ins.

canım bende bir aydan fazladır geliyor, ama daha doğurmadım telaşlanma normaldir dediler sorduğum tecrübeliler.ama göğsünü sıkma, karışma, sıktığın zaman falan göğsünü uyarmış oluyormuşsun o doğuma sebep olabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…