- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #40.821
Kocama kalsa nöbet listesi yapacakmisiz :))))Canım bebeği yan yatıracakmışız, yastık var yan yatmasını sağlayan, istese de Dönemiyo.. Sürekli başında olmak mümkün deil, başlarda 20 saat uyuyacaklar nası beklicez başlarında
Ben anneme benzemiyorum o halde...Bu çok doğru, annemin doğumları çok kolay olurmuş hemen hemen sancısız.
Ablam 2 doğum yaptı ilki 4 saatte ikincisi 1,5 satte.
Tabi bu saatlere su gelme, nişan ve doğum dahil.
Bende ilk kızımı kolay bir doğumla az sancı ile dünyaya getirdim.
Tatlım haftası ile uyumlu dedi doktor kilosu maşallah iyi daha da iyi olur ğnşallah Rabbim hepimize hayırlı dogum nasip etsin arkadaşlarMasallah cnm satla uyumlu bebgin onsen mi gidiyorr kg.si cok iyi:))
Benim bakış açımda aynı seninki gibi. Annem ise @BuketMira nın anlattığı şekilde olcak diyordu geçenlerde. Biraz tartışmıştık. Katıldığım arkadaşlarımın mevlütleri de böyle abartılı oldu hep. Normali bu mu die şaşıyorum insanlara halbuki. Ben mümkün olduğunca sade bişey yapmak niyetindeyim. Büyükler müsade ederse.!
Tatlım benim eşim polis şark görevlerinde gezdik bide bende eşimde istemedik bi süre melek gibi bir kızım var gerek duymadım bide genç yaşta iki çocukla uğraşmak biraz zor geldi evliliğimin tadını geze toza çıkardım sonra da yaş geçmeden. Bi tane daha olsun dedik Rabbim nasip etti oldu inşallah kucağıma almayı a nasip olur ben tam zamanı diye düşünüyorum kızın da büyük baba yardımcı olur zamanlama süper benceayy ikinciler sanki ilkden bile heyecanlı oluyor, 8 sene iyi dayanmışsınız..bizim iki çocuk arasında 4 buçuk yaş olacak ama, o bile çok geldi bize...
Bizde de mevlüt yok.zaten kimseyi memnun edemezsiniz kafa yormayın:)
ziyarete gelenler için dondurucuya ne atacaksınız ya da atacak mısınızçayın yanına kurabiye falan fena olmazda birde ramazana denk geliyor netcez
hiç bişey yapmayı düşünmüyorum ben.ramazanda gelemezler herhalde zaten iftar gec vakit.gelirlerse de öyle normal vakit ikramları beklemesinler.eşimde boşver alırız hazır bişeyler dedi.ramazandan sonra mevlidi yapacaz zaten gelen orda gelsin işte.sonrasında da ben memlekete gider :) iple çekiyorum zaten aylardır gidemiyorum
O sıvıyı aylar önce görmüştüm ben endişelenme derimKızlar az önce göğüsümden süt geldiğini farkettim. Penyemin göğüs kısımlarında birer leke gördüm aynaya bakarken ve açıp kontrol ederken göğüsüme dokunmamla rengi şeffaf gibi bi damlacık çıkıverdi birden. Sizde de oluyor mu? TelaşlandımErken doğuma işaret olmasın
Normal bişey yani öyle mi canım saol valla ben de korktum bi an. Zaten dr erken doğum yapabilirim demişti de herşeyden nem kapar oldum.O sıvıyı aylar önce görmüştüm ben endişelenme derim
katil olurum diyosunmevlit miben doyuralım da belim doğrusun evde rahat hareket edip geziniyor diye bekliyorum. bana parça parça ziyaretçi gelir herhalde. ama ne elden ele gezmesi çocuğu anneme bile verir miyim bilmiyorum
senin kızla benim oğlanın kilosu aynı sanırım bende 32+2 de gittim 1800 gr dı boyu da 42 cm ay zayıf mı acaba
Bende öyleydi vücut kendini hazırlıyordurNormal bişey yani öyle mi canım saol valla ben de korktum bi an. Zaten dr erken doğum yapabilirim demişti de herşeyden nem kapar oldum.
Canım benimde 1ayı geçti gelmeye başlayalı telaş etme normalmiş :)Kızlar az önce göğüsümden süt geldiğini farkettim. Penyemin göğüs kısımlarında birer leke gördüm aynaya bakarken ve açıp kontrol ederken göğüsüme dokunmamla rengi şeffaf gibi bi damlacık çıkıverdi birden. Sizde de oluyor mu? TelaşlandımErken doğuma işaret olmasın
canım yanlış anlama kötü bişey demek istemedim. sadece herkesin yapısı farklı olabiliyor.annesi kardeşleri çok zor doğum yapanlar korkmasınlar bizde öyle olcaz diye..Emin konuşupta %100 demedik ki.
Yaşadıklarımızı anlattık.
doğru diyosun canım, gitmem lazım hemen, sancısı olmuş kesiği de varmış ama yine de dayanılmaz bi acı deildi Dio, ki ben 4.250 doğmuşum, inş benimki de kolay olurbi erkek kardeşimde çok zorlanmış o da koca kafalı olduğu için
evet sancılanırmış, başta hafif, sonra sıklığı artan dedi, ama hiç bağırdığımı hatırlamıyorum dedi.. İnş sancıyı anlayabilirim dedim, anlaşılır o son zamanki sancılardan farklı bi his dedi
canım bende bir aydan fazladır geliyor, ama daha doğurmadımKızlar az önce göğüsümden süt geldiğini farkettim. Penyemin göğüs kısımlarında birer leke gördüm aynaya bakarken ve açıp kontrol ederken göğüsüme dokunmamla rengi şeffaf gibi bi damlacık çıkıverdi birden. Sizde de oluyor mu? TelaşlandımErken doğuma işaret olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?