- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.281
Ay sanki 10 gun kalmis gibi 20sine gelirmi gelirKızım haftama göre dün doğmuştu canım.
Bende bekliyorum bakalım.
Ama pofidiğin dediği gibi birde bakmışsın sona kalmışız.
Benim için içinden geçen tarih ne?
Vuhuu ağzından bal mı damlıyor ki acaba
Ayy evet ya benim gibi ay sonu olanlarda ayin basinda dogurmusalarrrrr :) ben 5 haziranda dogurcam sankihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mayis-anneleri.746117/page-5787
Mayıs annelerinin listesi.
Çoğu nisan ayında doğum yapmış.
Ay sanki 10 gun kalmis gibi 20sine gelirmi gelirallah bilir sekerim dedigin gibi bi de bakarsin 41in icindesin
Vuhuu ağzından bal mı damlıyor ki acabahadi bakalım. ECD75de sormuş aklından geçen bi tarih var mı :)
Ayy evet ya benim gibi ay sonu olanlarda ayin basinda dogurmusalarrrrr :) ben 5 haziranda dogurcam sanki
Ay atayimda belki birininki tutar ahahahVuhuu ağzından bal mı damlıyor ki acabahadi bakalım. ECD75de sormuş aklından geçen bi tarih var mı :)
Kızlar cumartesi gittim doktora 36+4 iken 2.910 ve 50 cm nasıl sizce?
bir de 20 mayıs 10.30 prensesimizin geliş tarihi belli oldu :)
Bende o tarihler istiyorum hadi bakalımAy atayimda belki birininki tutar ahahahsanki senin deee 20mayis oncesi gelir gibi yaaa 15 18 arasi ay lutf en tutsun
ben yiyiyorum canım ama günde iki tane falanHurma yemeye başladınız mı kızlar.
Canim ikimizde birbirimizden rahatiz Allah sonumuzu hayir etsin
ben de çrş kendi dr uma gideceğim sonunda. sezeryan yapacağız derse ben de en geç 20 mayısta alalım o zaman diyeceğim :)
Benim de karnım taş gibi oluyor.Bugün ebe sordu doğum nasıl istiyorsun diye normal dedim bol bol yürü dedi.geldim geçmiş okudum...
şükür ki herkes iyi , doğuran olmamış
ben dün akşam ilk defa yalancı sancı çektim sanırım...
kasıklarım adet olmadan önce nasıl ağrıyorsa öyle ağırdı , 10 dakika sürdü... bacaklarıma indi ağrı sonra geçti gitti elhamdülillah...
yani bilemiyorum neydi yaşadığım ama bence yalancı sancıydı
karnım da kasıldı baya dün akşam öncesinde... aklıma başka bişey gelmedi...
bide yürüyüse çıktım dün kaskatı kesildi karnım... zor yürdüm eve geldim...
var mı bu durumu yaşayan , yani yürüyüş yapamayacak mıyız ?
Yuruyebilsem yuruycem de hemen kendi adıma. yani tuvaletim geliyor gibi oluyor yurudugumde tutabiliyorum şükür ama rahatsızlık oluyor tabi 96kglık bi bünyeyi zor taşıyor ayacıklarım artık.Benim de karnım taş gibi oluyor.Bugün ebe sordu doğum nasıl istiyorsun diye normal dedim bol bol yürü dedi.
bu hafta başlayayım dedim unutuyorum.Hurma yemeye başladınız mı kızlar.
sabah patlıcan yemeği yapmıştım.Cacık ileoff yine ne yemek yapsam derdi bide buna kafa yoruyorum sizler ne yapacaksınız kızlar
off yine ne yemek yapsam derdi bide buna kafa yoruyorum sizler ne yapacaksınız kızlar
bu hafta başlayayım dedim unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?