- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.241
Sen hep en kötüsünü düşünüyorsun canım. İçini rahat tut veren rabbim korurda elbet.
Ama randevu aranı imkanın varsa 1 hafta kısalt derim.
Benim doktorum 31 haftadan beri haftada 1 çağırıyor (gerçi gecce nin dediği gibi erken doğum sabıkam var) kızım bu haftamda yani dün doğmuştu, bunda şimdilik tık yok. Bakalım bu ne zaman gelmeye karar verecek.
Dogum ucretini konusamadim canim. Haftaya gittigimde insallah konusmayi düşünüyorum.
Çantami hazirladim, bir kac eksik var insallah onlari da tamamlayacagim.
Halilar yikamaya gidecek camlari koltuklari sileriz detayli toz aliriz yeterli bence :))
Gittigim doktor verdi o tarihi canim :) benimde hosuma gitti tabi. 3 haftadan az kalmis durumda su an :))
Oh canim ne guzel islerin cogunu bitirmissin
Benim bi cantam kaldi onu da hazirlasam
Sonra da oglusun uyku takimini falan halledirim
Kaldi bebisi beklemek
yok cnm ya kötü düşünmüyorum bazen aklıma geliyo işte kendisi dedi 1 ay sonra diye bende tmm dedim belki bu gidişimde 2 hafta 1 e düşer belkide dediğin gibi çok şükü herşey yolunda gidiyo gidiyo bi şikayetim falanda yok ondan 1 ay sonra demş olabilir
2805 gr olmuş.Annenin yardımları ile 2 güne biter canım.
Ne güzel normal doğumda tarih veren bir doktor.
Hadi bakalım hayırlı zamanda gelsin inş.
Kilosu kaç olmuş?
2805 gr olmuş.
Ben daha buyuk bekliyordum ama +-400gr yaziyor ultrason kagidinda yani ona cok guvenmiyorum. boyunu da soyledi doktorumuz 51 cm dedi o da ne kadar dogru bilmiyorum ama dogruysa icimde bir devekusu var demektir heheh :))
Ah su doktorummm. Riskli durumumdan dolayi doğum seklim konusjnda bi yorum yapmiyor bende meraktan catlayacagim
Maşallah ya :) benimde 33+1 de 2 250gr deDi. Az mi ki :)Amannnn maşallah deyim.
Kilosu normal de boyu çok uzunmuş.
Benim kızım 35+2 de 2600 gram 45 cm idi.
Bakalım bu cuma 36+4 te ne çıkacak.
Maşallah ya :) benimde 33+1 de 2 250gr deDi. Az mi ki :)
Bende ne istediğimi bilmiyorum kiBelki de normal düşünüyordur canım. Sende normal istiyorsan seni heveslendirmemek adına söylemiyordur.
Kızlar cumartesi gittim doktora 36+4 iken 2.910 ve 50 cm nasıl sizce?
bir de 20 mayıs 10.30 prensesimizin geliş tarihi belli oldu :)
Hayrli bi şekilde gelir ins cnm.ne güzel tarihde belli:) doktormu aezeryan önerdi pekiKızlar cumartesi gittim doktora 36+4 iken 2.910 ve 50 cm nasıl sizce?
bir de 20 mayıs 10.30 prensesimizin geliş tarihi belli oldu :)
Hmm yani dağ gibi şişmesi bir kaç saniye durup eski halini alması olayı kasilma değil miymis...Valla canım aynısını senin haftalarında yaşamaya başladım ve doktorum o an utrasonda baktı ve ablacım bu rahim dedi, o kadar büyüdü işte dedi.
Sertleşmesi de gayet normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?