2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim bugun aklimdan gectinn yazicaktim bugunde bekliyim dedim. Bugun askilar geldi daha yikamadan astim bile Keyifliydi. Yikamaya gelince yapmam lazim aslinda bebislerin napicagi belli olmuyo ama tam yapim diyorum bi bahane buluyorum

Japon filan yazıyor bence bilmediğn şeyi alma.içeriğini bile anlamayacaksın
Canim sewindim iyi gectgine. Agdayi benim doktorumda kesinlikle yaptirma demisti. Ama ben bacaklarima yaptiririm hemen cikiyo cunku diger malum tarafida tiraslicam canim riske atmaya gerek yom. Bu arada doktorun baktigi ultrason nasildi farkediyo cihazdan cihaza

Gecen gun bir yerde bebeginizin uslu ve akilli.olmasini istiyorsaniz 3 adet hurmaya 1er yasin okuyun ilk hurmayi sanci cekerken 2. hurmayi.dogundan sonra 3.hurmayida bebegin damagina surtun yaziyordu ben yapmayi dusunuyorum sizede soyleyeyim dedim...

normal ultrasondu.cumartesi günü 4d ultrasn daha iyiydi.

Benim doktor haftada bir cagiriyor da bi şikayet yoksa 10 gün sonra gel dedi. Ya bu arada kizim babasina xok beziyo ya neden bana benzemiyorrr
o hiç belli olmaz canım, benim kızım ilk doğduğu 2-3 ayda bile herkes o kadar babasına benzetiyordu ki, şimdi tanımayanlar yanyana görseler baba kız olduklarını anlamazlar bile...

Gecen gun bir yerde bebeginizin uslu ve akilli.olmasini istiyorsaniz 3 adet hurmaya 1er yasin okuyun ilk hurmayi sanci cekerken 2. hurmayi.dogundan sonra 3.hurmayida bebegin damagina surtun yaziyordu ben yapmayi dusunuyorum sizede soyleyeyim dedim...

bende yapıcam inşallah....

Canim arkadasimda ordan bsyler begenmisti ama yanlis hatirlamiosam tc numarasi falan istiolarmis o yuzden vazgecmisti

Tc mi :/ bu durumda bende vazgeçerim
Farklı bir mendil kutusuydu hoşuma gitmişti. Tşk

Japon filan yazıyor bence bilmediğn şeyi alma.içeriğini bile anlamayacaksın

Evet ürünler yabancı ama adres istanbul falan yazınca acaba dedim güvenilir mi

Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…