- 31 Mayıs 2010
- 197
- 104
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.321
Sahi annişler goontürkiye den alışveriş yapan oldu mu güvenli mi ?
ördekli ıslak mendil kutusu gördüm çok beğendim alsammı ne
Canim bugun aklimdan gectinn yazicaktim bugunde bekliyim dedim. Bugun askilar geldi daha yikamadan astim bile Keyifliydi. Yikamaya gelince yapmam lazim aslinda bebislerin napicagi belli olmuyo ama tam yapim diyorum bi bahane buluyorumCanım tek degilsiniz bende varımhenüz daha tam olarak başlamadım hazırlıklara ,kızımın haziran 15'den sonra gelicek gibi hissediyorum ben Mayıs annelerine baktımda 37-38. haftadan sonra dogumların geneli başlamış
Japon filan yazıyor bence bilmediğn şeyi alma.içeriğini bile anlamayacaksınBilgisi olan yok mu helppp
Canim arkadasimda ordan bsyler begenmisti ama yanlis hatirlamiosam tc numarasi falan istiolarmis o yuzden vazgecmistiBilgisi olan yok mu helppp
Canim ya yarin nst ye girmeni ister yada bi dahaki haftaSelam kızlar :) Yarın kontrole gitcem. Nst ye hiç girmedim, sizce yarın girer miyim?
Canim sewindim iyi gectgine. Agdayi benim doktorumda kesinlikle yaptirma demisti. Ama ben bacaklarima yaptiririm hemen cikiyo cunku diger malum tarafida tiraslicam canim riske atmaya gerek yom. Bu arada doktorun baktigi ultrason nasildi farkediyo cihazdan cihazaJapon filan yazıyor bence bilmediğn şeyi alma.içeriğini bile anlamayacaksın
normal ultrasondu.cumartesi günü 4d ultrasn daha iyiydi.Canim sewindim iyi gectgine. Agdayi benim doktorumda kesinlikle yaptirma demisti. Ama ben bacaklarima yaptiririm hemen cikiyo cunku diger malum tarafida tiraslicam canim riske atmaya gerek yom. Bu arada doktorun baktigi ultrason nasildi farkediyo cihazdan cihaza
o hiç belli olmaz canım, benim kızım ilk doğduğu 2-3 ayda bile herkes o kadar babasına benzetiyordu ki, şimdi tanımayanlar yanyana görseler baba kız olduklarını anlamazlar bile...Benim doktor haftada bir cagiriyor da bi şikayet yoksa 10 gün sonra gel dedi. Ya bu arada kizim babasina xok beziyo ya neden bana benzemiyorrr
Gecen gun bir yerde bebeginizin uslu ve akilli.olmasini istiyorsaniz 3 adet hurmaya 1er yasin okuyun ilk hurmayi sanci cekerken 2. hurmayi.dogundan sonra 3.hurmayida bebegin damagina surtun yaziyordu ben yapmayi dusunuyorum sizede soyleyeyim dedim...
canım hangi doktora gidiyorsun, memnun musun? Zübeyde hanımda normal doğumla ilgili hiç bilgin var mı?seyma2009 ben baharda yapacagim kismetse.normal 1100 du yanlış hatirlamiyorsam.ilk haftalarda sormustum.
arkadaslarmobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Ins cnm amin. Kan akisinda sorun olmus sanirim cnm evet sanirim sezeryan.allah yardımcısı olsun canım. neyi varmış bebeğin, sezeryanamı almışlar?
Bizde tavuk suyuna sehriye çorba gaze fasulye bı de pilav var canım :)off yine ne yemek yapsam derdi bide buna kafa yoruyorum sizler ne yapacaksınız kızlar
Canim arkadasimda ordan bsyler begenmisti ama yanlis hatirlamiosam tc numarasi falan istiolarmis o yuzden vazgecmisti
Japon filan yazıyor bence bilmediğn şeyi alma.içeriğini bile anlamayacaksın
Allah yardimcisi olsun canim. Bebegi kac haftalikti, bide ne olmus bilgin war mi?arkadaslarmobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?