2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim epilasyon makinanm Başlığı var ama beceremedim.dediğin gibi bulayım bari ondan
epilasyon giderken kullanıyordum ben onu ucuzları vardı. bn jilet sorim o andan itibaren uzayana kadar perişan oluyorum. hiç almam daha iyi tahrişi, kaşıntısı, sivilce oluyor, batıyor. cildim hassas belki ondan..

Canım benim stres olma yaa , kötü düşünme hakkında hayırlısı buymuş bebeginde ciddi bi sorun olmayacagı önemli bi haber , dogduktan sonra sen ona misler gibi bakarsın kilosunu alır üzme kendini

Güle güle oturum cnm temiz temiz. Benim de bi haftadır annem ve kv vardı giremedim hiç buraya. Herşey yolunda herhalde geçmişi okuyamadım...eşim badanayı yaptı onlar da saolsunlar halı,perde,mutfak,gardolap,banyo,wc ne varsa herşey elden geçti....temizliği bitirdik çok şükür. onlar yaptı ama ben de çok yoruldum valla. Gün yaklaştıkça heyecan da artmaya başladı inşallah sağlıkla alacağız bebişlerimizi. Saçlarını da güle güle kullan cnm :)
2805 gr olmuş.
Ben daha buyuk bekliyordum ama +-400gr yaziyor ultrason kagidinda yani ona cok guvenmiyorum. boyunu da soyledi doktorumuz 51 cm dedi o da ne kadar dogru bilmiyorum ama dogruysa icimde bir devekusu var demektir heheh :))
maşallah cnm kızına uzun boyluymuş bizimkine de doktor uzun olacak demişti haftaya gideicem bakalım ne kadar olduk

Son düzenleme:
Aynen valla canım benden de o kadar yarın yaparım dedikçe bi bahane buluyorum , babamız da hiç endişe etmiyor zaten bii rahatt bu arada askıları nerden aldın bende almak istiyorum
Bizim babamizda oyle bisey olmaz hallederiz hallederiz diyo herseye askilara cok baktim ama civilden aldim hem uygun hem guzeller cam gibi olanlari alcaktim hemen kiriliyomus bu plastik ama guzel duruyo

canım benim çok şaşkınım, hatta bebeğin başlarda sürekli önden gidiyodu değilmi? hergün değişik değişik şeyler duyuyoruz topiğmizde, Rabbim hep iyi haberler almamızı ve vermemizi nasip etsin... stres yapma.dua et, kontrollerine dikkat et, doktorunun dediğinin dışına çıkma. Allah yardımcın olsun canım benim..

Selam kızlar, nst'ye girdim bugün yine dalga dalga.. Hemşire korktu çok kasılma var diye doktora gösterdi doktor normal dedi ben de hemşireyi teskin etmeye çalışıyorum benim normal hali bu hep böyle diye :))) 5 hafta geçti bu kasılmalarla 2 haftayı daha atlarsak rahatız..

canım bence hiç dert etme kilo da boyu da gayet iyi bence de Allah yardımcınız olsun yinede.Bence her şey çok güzel olacak emin ol.Dualarım seninle.

canım memnun olmayanlar devlet hastanesinden memnun değiller değilmi? baharda çook palıymış yaa. peki baharda muane ücreti ne kadar, bi de tahlillerden falan ücret alıyolarmı. canım kafanı şişirdim kusura bakma, ama çok stresliyim şu an.. bursadaki hastanelerle ilgili pek bişey bilmiyorum
canım durum nasıl oldu, prof. a gittinmi?

Selam canim,benim eltim de senin gibi kasilmalari cok oluyormus 41. haftada dogum yapti:)
Yani merak etme vaktinde gelir insallah bebisler

Anneler, bebek çikolatasını internetten alan var mı aranızda? Ben internetten bakıyorum da bir türlü karar veremedim. Bir de kalın çikolatalar ve normal madlenler var ama aralarında tam iki katı fiyat farkı var. sizce ne yapayım?

epilasyon giderken kullanıyordum ben onu ucuzları vardı. bn jilet sorim o andan itibaren uzayana kadar perişan oluyorum. hiç almam daha iyi tahrişi, kaşıntısı, sivilce oluyor, batıyor. cildim hassas belki ondan..
Ay aynen sivilce oluyor çok gıcık sonra bi daha alırken kanıyor falan eziyet ama napalım. İnşallah lazer düşünüyorum doğumdan sonra.

Bizim babamizda oyle bisey olmaz hallederiz hallederiz diyo herseye askilara cok baktim ama civilden aldim hem uygun hem guzeller cam gibi olanlari alcaktim hemen kiriliyomus bu plastik ama guzel duruyo

Tamam canım bendee bakıyım , çok almak istiodum da bulamamıştım düzenli olsun kızımın dolabı oyhh yerim onu ben çok özledim 10 günümüz kaldı

Gecen hafta hic kasilma yoktu nst de bakalim bu hafta cikacak mi...

cok merak ediyorum minnakimi.

belim ve bacaklarim kopuyor dogum kasilmalarini engeller diye magnezyum da icemiyorum... sadece soda...

Gecen hafta hic kasilma yoktu nst de bakalim bu hafta cikacak mi...

cok merak ediyorum minnakimi.

belim ve bacaklarim kopuyor dogum kasilmalarini engeller diye magnezyum da icemiyorum... sadece soda...
magnezyum doğum kasılmalrını engelliyormu, ya da doğumu geciktiriyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…