- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.361
epilasyon giderken kullanıyordum ben onu ucuzları vardı. bn jilet sorim o andan itibaren uzayana kadar perişan oluyorum. hiç almam daha iyiBenim epilasyon makinanm Başlığı var ama beceremedim.dediğin gibi bulayım bari ondan
Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Güle güle oturum cnm temiz temiz. Benim de bi haftadır annem ve kv vardı giremedim hiç buraya. Herşey yolunda herhalde geçmişi okuyamadım...eşim badanayı yaptı onlar da saolsunlar halı,perde,mutfak,gardolap,banyo,wc ne varsa herşey elden geçti....temizliği bitirdik çok şükür. onlar yaptı ama ben de çok yoruldum valla. Gün yaklaştıkça heyecan da artmaya başladı inşallah sağlıkla alacağız bebişlerimizi. Saçlarını da güle güle kullan cnm :)Ben neler yaptım.
Evimin işinin %85 ini bitirdim az bir işim kaldı.
Beden temizliğimi de bitirdim, doğum anında üstünden geçerim nasip olursa.
Market alışverişimi yaptım.
Birde sadece 30 dakika bekleterek, ağzıma ve burnuma maske takarak saçlarımı boyattım beyazlarım kapandı güzel oldu, kendime geldim.
maşallah cnm kızına uzun boyluymuş bizimkine de doktor uzun olacak demişti haftaya gideicem bakalım ne kadar olduk2805 gr olmuş.
Ben daha buyuk bekliyordum ama +-400gr yaziyor ultrason kagidinda yani ona cok guvenmiyorum. boyunu da soyledi doktorumuz 51 cm dedi o da ne kadar dogru bilmiyorum ama dogruysa icimde bir devekusu var demektir heheh :))
Bizim babamizda oyle bisey olmaz hallederiz hallederiz diyo herseyeAynen valla canım benden de o kadar yarın yaparım dedikçe bi bahane buluyorum , babamız da hiç endişe etmiyor zaten bii rahattbu arada askıları nerden aldın bende almak istiyorum
canım benim çok şaşkınım, hatta bebeğin başlarda sürekli önden gidiyodu değilmi? hergün değişik değişik şeyler duyuyoruz topiğmizde, Rabbim hep iyi haberler almamızı ve vermemizi nasip etsin... stres yapma.dua et, kontrollerine dikkat et, doktorunun dediğinin dışına çıkma. Allah yardımcın olsun canım benim..Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
elbise askısı mı sizin dediğiniz.Bizim babamizda oyle bisey olmaz hallederiz hallederiz diyo herseyeaskilara cok baktim ama civilden aldim hem uygun hem guzeller cam gibi olanlari alcaktim hemen kiriliyomus bu plastik ama guzel duruyo
canım bence hiç dert etme kilo da boyu da gayet iyi bence de Allah yardımcınız olsun yinede.Bence her şey çok güzel olacak emin ol.Dualarım seninle.Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Naile hanım Dr.um.memnunum şükür.yani memnuniyet de beklentilere bağlı tabi
Bi tanıdık yaptı pek memnun kalmamış.burada bi arkadaşın ablası yapmış o arkdas da gitmem oraya diyordu.
Fazla bilgim yok.ama baharın ozeninden temizliğinden memnunum
canım durum nasıl oldu, prof. a gittinmi?gecen ay komple ağdaya gitmiştim ama 1 hafta boyunca yandım resmen vücudum tahriş olmuştu pişman oldum jilet vuruncada iki güne tekrar çıkıyo eldiven kullanıyorum bende biraz zaman alıyor ama kasılmadan çok
Ewet canimelbise askısı mı sizin dediğiniz.
Selam canim,benim eltim de senin gibi kasilmalari cok oluyormus 41. haftada dogum yapti:)Selam kızlar, nst'ye girdim bugün yine dalga dalga.. Hemşire korktu çok kasılma var diye doktora gösterdi doktor normal dedi ben de hemşireyi teskin etmeye çalışıyorum benim normal hali bu hep böyle diye :))) 5 hafta geçti bu kasılmalarla 2 haftayı daha atlarsak rahatız..
Ay aynen sivilce oluyor çok gıcık sonra bi daha alırken kanıyor falan eziyet ama napalım. İnşallah lazer düşünüyorum doğumdan sonra.epilasyon giderken kullanıyordum ben onu ucuzları vardı. bn jilet sorim o andan itibaren uzayana kadar perişan oluyorum. hiç almam daha iyitahrişi, kaşıntısı, sivilce oluyor, batıyor. cildim hassas belki ondan..
Evet dogru onceleri hep burda olanlar simdi hic yazmiyorlarKızlarpinakolada doğru mu yazdım bilmiyorum ama haber alan var mı? Epeydir görünmüyor.
Bizim babamizda oyle bisey olmaz hallederiz hallederiz diyo herseyeaskilara cok baktim ama civilden aldim hem uygun hem guzeller cam gibi olanlari alcaktim hemen kiriliyomus bu plastik ama guzel duruyo
Canim ben Rentıp da Selim Akgüne gidiyorum. Epidural normal 1200, sezaryan 1500 dedi canım ..arkadaşlar bursada oturanlar hangi hastanede, ne kadars doğum yapacaksınız?
magnezyum doğum kasılmalrını engelliyormu, ya da doğumu geciktiriyormu?Gecen hafta hic kasilma yoktu nst de bakalim bu hafta cikacak mi...
cok merak ediyorum minnakimi.
belim ve bacaklarim kopuyor dogum kasilmalarini engeller diye magnezyum da icemiyorum... sadece soda...
Canim ben Rentıp da Selim Akgüne gidiyorum. Epidural normal 1200, sezaryan 1500 dedi canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?