- 3 Haziran 2014
- 255
- 339
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.341
Sen hep en kötüsünü düşünüyorsun canım. İçini rahat tut veren rabbim korurda elbet.
Ama randevu aranı imkanın varsa 1 hafta kısalt derim.
Benim doktorum 31 haftadan beri haftada 1 çağırıyor (gerçi gecce nin dediği gibi erken doğum sabıkam var) kızım bu haftamda yani dün doğmuştu, bunda şimdilik tık yok. Bakalım bu ne zaman gelmeye karar verecek.
Allah sifa wersin meleine canim. Bencede baska bi doktora gorunmekte fayda war. Neden olusmus bu sorun bsy soyledimiKizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Oy kızımın adaşı geliyormuş. Allahım inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder. Dualarımızarkadaslarmobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Canim Allah yardimcin olsun insallah hem hayirlisi ile hem de istedigin sekilde bebegini kucagina alirsinKizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Saol canim. Bakalim yrnki doktor ne dicek. bebegin kendi yapisiyla alakaliymis ben ne kdr yesem icsemde bu kdr buyuyebilirmis anca. allahtan umit kesilmez ins bi mucize olur azda olsa kilo alir doguma kdrAllah sifa wersin meleine canim. Bencede baska bi doktora gorunmekte fayda war. Neden olusmus bu sorun bsy soyledimi
Saol canim allah razi olsun. Insallah ole olur...Canim Allah yardimcin olsun insallah hem hayirlisi ile hem de istedigin sekilde bebegini kucagina alirsin
neden en geç 20 mayıs istiyosun ki benim bile erkenken sen benden 12 gün daha geçsin
dışarıdan yeni geldim 1,5 saat dışarıdaymışım sanki sabahtan beri geziyorumoff yine ne yemek yapsam derdi bide buna kafa yoruyorum sizler ne yapacaksınız kızlar
jilet kaşıntı yapar ya. şu ucuzundan sakal makinaları var ya onlar tahriş etmiyor. ben de ondan bakıp alacağım ama resmen unuttum. şimdilik muayene eldiveni iş görüyor. ama jilet yapacaklara traş makinası öneririm.geldim doktordan raporumu da aldım tatile girdim.Nst girdim her şey normal sancı yok.Geçen gece yaşadığım sancıyı söyledim normal dedi.Fakat kendi doktorum da cumartesi 2400gr çıkan hastahanede 2700gr çıktı.Ultrasona göre mi doktora göre mi oynamalar oluyor sanırım.Bebek kilosu normal dedi çok kilolu bir bebek olmayacak dedi 3000 3250 gibi olur dedi.Şimdilik bilgiler bu kadar.
Hee bu arada nst yapan ebeye sordum ağda olayını tavsiye etmedi çok hassas damarların şuan orada jilet yap ne olacak sanki dedi.Israr ile öyle söyledi.
Amin amin...arkadaslarmobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
6 :)Kizlar dougles forbea in dogun gunune gore kodlari var sezeryanci annelere bakmalarini oneririm
kisaca yazayim dogum gununuzu tek rakama indirgiorsunuz. Ayin 4 u 4 numara. 17si 1+7=8 numara. 23u 2+3=5 numara.
1ler lider.
2ler besleyici paylasimci
3ler duzenci organizator
4ler aykiri ve farkli
5ler kasid merakli
6lar karizmatik sempatik
7ler ruhani mahremiyetci
8ler guvenilir dogrucu dobra
9lar cocuksu oyuncu
tabii etkenler de var baska arastirmanizi oneririm. :)
Bu mesaji nereye yazmış ki arkadas ve onun dogum tarihi benden 2 gün sonra görünüyor nasil 2 hafta kalmış olabilir ki...Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Aaaaa ben tmamen yanlış anlamisim..Saol canim. Bakalim yrnki doktor ne dicek. bebegin kendi yapisiyla alakaliymis ben ne kdr yesem icsemde bu kdr buyuyebilirmis anca. allahtan umit kesilmez ins bi mucize olur azda olsa kilo alir doguma kdr
Saol canim allah razi olsun. Insallah ole olur...
Galiba faceten yazmis arkadas buraya yazmamisBu mesaji nereye yazmış ki arkadas ve onun dogum tarihi benden 2 gün sonra görünüyor nasil 2 hafta kalmış olabilir ki...
güzel haberleri gelir inşallah sıkıntı yaşamaz.arkadaslarmobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
farklı dr a da gözük ama müdahale gerekiyorsa ihmal etme. allah korusun sıkıntı olursa çok suçlu hissedersin. istanbul da yaşıyorsan Anadolu yakası ümraniye de afiyet hastanesi de fazilet hanım ı tavsiye ederim. randevular doluysa acil olduğunu belirtirken araya alırlar.Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
Benim epilasyon makinanm Başlığı var ama beceremedim.dediğin gibi bulayım bari ondanjilet kaşıntı yapar ya. şu ucuzundan sakal makinaları var ya onlar tahriş etmiyor. ben de ondan bakıp alacağım ama resmen unuttum. şimdilik muayene eldiveni iş görüyor. ama jilet yapacaklara traş makinası öneririm.
canım hangi doktora gidiyorsun, memnun musun? Zübeyde hanımda normal doğumla ilgili hiç bilgin var mı?
gecen ay komple ağdaya gitmiştim ama 1 hafta boyunca yandım resmen vücudum tahriş olmuştu pişman oldum jilet vuruncada iki güne tekrar çıkıyo eldiven kullanıyorum bende biraz zaman alıyor ama kasılmadan çokBenim epilasyon makinanm Başlığı var ama beceremedim.dediğin gibi bulayım bari ondan
Canim bugun aklimdan gectinn yazicaktim bugunde bekliyim dedim. Bugun askilar geldi daha yikamadan astim bile Keyifliydi. Yikamaya gelince yapmam lazim aslinda bebislerin napicagi belli olmuyo ama tam yapim diyorum bi bahane buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?