2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

cnm benim dogum da heran olabilir malum acilmam var.senin kizin bu hafta dogunca nasil kilosu falan bi saglik problemi yasadinizmi bide kuveze girdimi?

Allah sifa wersin meleine canim. Bencede baska bi doktora gorunmekte fayda war. Neden olusmus bu sorun bsy soyledimi

arkadaslar mobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Oy kızımın adaşı geliyormuş. Allahım inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder. Dualarımız mobidik123 le.

Canim Allah yardimcin olsun insallah hem hayirlisi ile hem de istedigin sekilde bebegini kucagina alirsin

Allah sifa wersin meleine canim. Bencede baska bi doktora gorunmekte fayda war. Neden olusmus bu sorun bsy soyledimi
Saol canim. Bakalim yrnki doktor ne dicek. bebegin kendi yapisiyla alakaliymis ben ne kdr yesem icsemde bu kdr buyuyebilirmis anca. allahtan umit kesilmez ins bi mucize olur azda olsa kilo alir doguma kdr
Canim Allah yardimcin olsun insallah hem hayirlisi ile hem de istedigin sekilde bebegini kucagina alirsin
Saol canim allah razi olsun. Insallah ole olur...

off yine ne yemek yapsam derdi bide buna kafa yoruyorum sizler ne yapacaksınız kızlar
dışarıdan yeni geldim 1,5 saat dışarıdaymışım sanki sabahtan beri geziyorum
önce süt ısıtıp eti cici bebe yiyeceğim sonra gelirken aldığım ektekileri

Eklentiler

• IMG-20150511-WA0021.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 125
jilet kaşıntı yapar ya. şu ucuzundan sakal makinaları var ya onlar tahriş etmiyor. ben de ondan bakıp alacağım ama resmen unuttum. şimdilik muayene eldiveni iş görüyor. ama jilet yapacaklara traş makinası öneririm.

arkadaslar mobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Amin amin...
Hayırlı haberlerinu bekliyoruz...
Gerilik kapanmadi demek ki... Sağ salim dogsun da hiç telaş yapmasın annemiz inşaAllah...

6 :)
ama hepsi iyi kötü özellikleri hiç yazmamışlar

Bu mesaji nereye yazmış ki arkadas ve onun dogum tarihi benden 2 gün sonra görünüyor nasil 2 hafta kalmış olabilir ki...

Aaaaa ben tmamen yanlış anlamisim..
Kuzum lütfen üzülme...
Başka bir doktora daha görün bence ve Rabbimden hayirlisini dile... Melegin sağlıkla gelecek inşaAllah..

farklı dr a da gözük ama müdahale gerekiyorsa ihmal etme. allah korusun sıkıntı olursa çok suçlu hissedersin. istanbul da yaşıyorsan Anadolu yakası ümraniye de afiyet hastanesi de fazilet hanım ı tavsiye ederim. randevular doluysa acil olduğunu belirtirken araya alırlar.

Benim epilasyon makinanm Başlığı var ama beceremedim.dediğin gibi bulayım bari ondan

canım hangi doktora gidiyorsun, memnun musun? Zübeyde hanımda normal doğumla ilgili hiç bilgin var mı?

Naile hanım Dr.um.memnunum şükür.yani memnuniyet de beklentilere bağlı tabi
Bi tanıdık yaptı pek memnun kalmamış.burada bi arkadaşın ablası yapmış o arkdas da gitmem oraya diyordu.
Fazla bilgim yok.ama baharın ozeninden temizliğinden memnunum

Benim epilasyon makinanm Başlığı var ama beceremedim.dediğin gibi bulayım bari ondan
gecen ay komple ağdaya gitmiştim ama 1 hafta boyunca yandım resmen vücudum tahriş olmuştu pişman oldum jilet vuruncada iki güne tekrar çıkıyo eldiven kullanıyorum bende biraz zaman alıyor ama kasılmadan çok

Canim bugun aklimdan gectinn yazicaktim bugunde bekliyim dedim. Bugun askilar geldi daha yikamadan astim bile Keyifliydi. Yikamaya gelince yapmam lazim aslinda bebislerin napicagi belli olmuyo ama tam yapim diyorum bi bahane buluyorum

Aynen valla canım benden de o kadar yarın yaparım dedikçe bi bahane buluyorum , babamız da hiç endişe etmiyor zaten bii rahatt bu arada askıları nerden aldın bende almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…