2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
cnm benim ilk çocuğumda dr max 2500 doğar daha fazla olmaz demişti ama 3000gr doğdu ultroson bazen yanıltabiliyor

Ca
Canim bir sikinti olmaz insallah ben de ilk kizimi 37 hafta 3 gunlukken dogurdum hicbir sorun olmadi sen gonlunu ferah tut guzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun

cnm kiloya göre değil daha çok haftasına ve bebeğin gelişimine bakıolar. haftası gayet ii maşallah ki kilosuda az değil hiç sıkıntı olmadan kucağına alıp çıkarsn inş hastaneden. benim kızım 36+5 de 2930 doğmuştu haftası geri olmasıa rağmen gelşimi tamamlandığı içn küvöze filan girmedi. ben hep dua ettim evden çıkarken rabbim bu kapıdan üç kişi girmeyi nasip et diye rabim nasip etti şükürler olsun. sizlere de nasip olsun inş sağlıkla

cnm benim ilk çocuğumda dr max 2500 doğar daha fazla olmaz demişti ama 3000gr doğdu ultroson bazen yanıltabiliyor
Kacinci haftada dogurdun cnm. Ins bnmkide ole dogar cok uzuluyorum kilosuna. O kdr dikkat ettimki beslenmeme sutler yumurtalar meyve sebzeler yogurtlar felan. Simdi bu kiloyu duyunca uzuluyorum rabbimin gucune gtmesin yinede tabiki onceligimiz saglikli dogmasi

merak etme , bebişlerin gelmesine çook az kaldı, sıkılmaya zaman bile bulamazsın.hazırlıkların tamammı?

arkadaşım artık arada ses verin, gerçekten görünmeyenleri merak ediyoruz..bu arada şiddetli bel ağrısı bende yaşıyorum, hemde gün içerisinde bikaç defa..

Cnm ciger gelistirici cok oldunmu

canım mobidikten haberin var mı?

arkadaşım artık arada ses verin, gerçekten görünmeyenleri merak ediyoruz..bu arada şiddetli bel ağrısı bende yaşıyorum, hemde gün içerisinde bikaç defa..
ay kızmayın yaaa , işten de çıkıyorum bu hafta, ama akşamları yazarım artık telden
dün otobüste eve giderken dedim ki kendi kendime heralde doğuruyorum ben, aklımdan ilk geçen hemen eve gideyim de yazayım kızlara ben hastaneye gidiyorum dua edin bana diye
ama daha değilmiş eve gidip ayaklarımı uzatınca geçti
artık son zamanlar ya kısa süreli ağrılar sancılar normal diye sakinleştiriyorum ben kendimi, napiim yoksa her seferinde hastaneye taşınıcaz..

Ca

Canim bir sikinti olmaz insallah ben de ilk kizimi 37 hafta 3 gunlukken dogurdum hicbir sorun olmadi sen gonlunu ferah tut guzel haberlerini bekliyoruz Allah yardimcin olsun
Dua edin kızlar gerçekten cok ihtiyacım var ruhuma bi öküz oturdu kalkmak bilmiyor sanki ogffff

Ne guzel canim rabbim yardimcin olmus banada olur insallah.

Dua edin kızlar gerçekten cok ihtiyacım var ruhuma bi öküz oturdu kalkmak bilmiyor sanki ogffff
Dualarımız sizinle canım hayırlısıyla atlatıp bebişin kucağında çıkacaksın hastaneden inşallah. Ben de bi 37. haftaya gelsem rahat etcek içim. Dr 37 olunca küveze gerek kalmaz demişti çünkü.

cnm bebişler büyüdüğü için artık tekme fazla atmıyolar yani bende öyle sürekli dalgalanıyo ayağıyla falan ittiriyo ve eskisine göre daha güçlü maşşallah

ben de bulaşık yıkadım daha kahvaltı yapacağım :)

işlerimi daha seri yapsam artık iyi olacak. yarın dr um ne diyecek çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…