- 9 Ekim 2014
- 111
- 85
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.381
Kolay bir doğum olur sağlıkla alır inşallah melegini canım ..arkadaslar @mobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Canım benim dualarım seninle.. Sen daha fazla sıkma canını olacağı buymuş ki yarın farklı bir doktara gidicekmişsin hiç belli olmaz .. Olmadı boyu uzun maşallah doğunca bir güzel bakarsınız hemencecik toparlar kendinii ..Kizlar doktordan geliyoruz... Plasentanin yapisiyla dollenmeyle alakali olarak bebegin kan akisi yavaslamis, gelismiyormus boyu 48-49cm felan olmus ama kilosu 2400gr 2 haftadir. 1 hafta daha takip edelim olmadi sezeryana aliriz dedi. Bende sezeryan istemiyorum beklesek olmazmi 2 hafta felan kaldi zaten dedim. Beklersek bebegi riske atmis olurmusuz suan suyu felan normalmis ama ters bi durum olursa hayati risk tasiyormus 2 gunde 1 kontrole gel nst ye gir dedi. Evim o hastaneye uzak die yakinlardaki baska bi hastaneyede gidebilirsin dedi. Senle ya da yediklerinle alakali degil bebeginde beslenme bozuklugu var bu kdr gelisebilcekmis demekki dedi. Allahim 2 haftam kalmis nerden cikti bu sorun. Ne guzel sorunsuz normal ilerliyordu gebeligim. doktor cok kesin ve net konusuyor kizlar sizce artik kilo almazmi hicbi sekilde artik aklim mantigim durdu resmen bana da dua edin yrn baska dr.a gidicez...
magnezyum doğum kasılmalrını engelliyormu, ya da doğumu geciktiriyormu?
Evet canım ben çok memnunum hem hastaneden hem de doktorumdan ..:) Sen nerde düşünüyosun ?hastaneden memnunmusun canım?
bi de ben epiduralsiz normal doğum istiyorum, acaba epiduralle aralarında fiyat farkı var mıdır? bi de hasatanede doğum ücretleri genelde aynı oluyo dimi, ben bayan doktor istiyorum da..Canim ben Rentıp da Selim Akgüne gidiyorum. Epidural normal 1200, sezaryan 1500 dedi canım ..
ben cumartesi günü geliyorum bursaya, orda ailemin yanında doğum yapıcam inşallah.. ama ne doktorları tanıyorum, ne hastaneleri ve ne de doğum ve muayene ücretlerini biliyorum..Evet canım ben çok memnunum hem hastaneden hem de doktorumdan ..:) Sen nerde düşünüyosun ?
Tam kesin olarak konuşmadık tatlım o yüzden fiyat farkı olur mu bilemiyorum. Ben de normal doğum istiyorum ama henüz karar veremedim epidurale. Valla canım çok fazla fark olucağını düşünmüyorum diğer doktorlarla ama net bir bilgim yok. Hastaneyi ararsan yardımcı olurlar sanırım..:)bi de ben epiduralsiz normal doğum istiyorum, acaba epiduralle aralarında fiyat farkı var mıdır? bi de hasatanede doğum ücretleri genelde aynı oluyo dimi, ben bayan doktor istiyorum da..
Ahh anladım canımm. Daha zaman var bulursun gönlüne göre birini canım dert etmeben cumartesi günü geliyorum bursaya, orda ailemin yanında doğum yapıcam inşallah.. ama ne doktorları tanıyorum, ne hastaneleri ve ne de doğum ve muayene ücretlerini biliyorum..
canım memnun olmayanlar devlet hastanesinden memnun değiller değilmi? baharda çook palıymış yaa. peki baharda muane ücreti ne kadar, bi de tahlillerden falan ücret alıyolarmı. canım kafanı şişirdim kusura bakma, ama çok stresliyim şu an.. bursadaki hastanelerle ilgili pek bişey bilmiyorum
canım durum nasıl oldu, prof. a gittinmi?
burdayim canim:)Kızlarpinakolada doğru mu yazdım bilmiyorum ama haber alan var mı? Epeydir görünmüyor.
Arada bi ses ver tatlim meraklaniyoruz :))burdayim canim:)pofuduk18
hergun giremiyrm malesef koca gobekten pc yle cok ii anlasamiyrz,sirt agrilarim cogaldi ve hala yatmak zorunda oldugumdan pc yi acamiyrm.teldende kolay giremiyrm zaten 2 gun girmesem cok msj birikiyor oku oku yetisemiyrm sonlara dogru bakip cikiyrm ama aklimda olan kisilerdensin pofufukcum
Arada bi ses ver tatlim meraklaniyoruz :))
Olmazmı canım bende 2 aydır falan var hemde.pelvis kemikleri sabit kemikler normalde.doğuma hazırlıyormuş kendini yerinden oynuyormuş bu yüzden birde bebek baskı yapıyor tabi bunlarda bize ağrı olarak geri dönüyorKızlar iyi akşamlar sizlere bi sorum olucak sizindr bacak aranızda agrınız oluyormu acaba?
bacak arası derken pubik kemiğindemi? benim 4. aydan beri ağrıyor..Kızlar iyi akşamlar sizlere bi sorum olucak sizindr bacak aranızda agrınız oluyormu acaba?
Pubik kemiği tam olarak neresi :)bacak arası kemikler agrıyor yatakta tam olrak dönemiyorm Allhım az kaldı inşbacak arası derken pubik kemiğindemi? benim 4. aydan beri ağrıyor..
Aynen çatı kemiği işte pelvis.benimde bayadır ağrıyor.sen onu kasdetmedinmibacak arası derken pubik kemiğindemi? benim 4. aydan beri ağrıyor..
Pubik kemiği tam olarak neresi :)bacak arası kemikler agrıyor yatakta tam olrak dönemiyorm Allhım az kaldı inş
35 haftalık benimki altta neden yaxmıyorki acabaSelda kaç haftalıksın yazmıyorda takvimin yok altta
Evet aynen orası agrıyorAynen çatı kemiği işte pelvis.benimde bayadır ağrıyor.sen onu kasdetmedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?