2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
arkadaslar @mobidik123 arkadasimizi bebegin durumundan dolayi doguma aliyorlarmis dua edelim bol bol. Aniden olunca stres yapmis normal olarak. insallah sag salim alir kucagina rabbim dogumdada dogumdan sonrada yardimcisi olsun...
Kolay bir doğum olur sağlıkla alır inşallah melegini canım ..
Canım benim dualarım seninle.. Sen daha fazla sıkma canını olacağı buymuş ki yarın farklı bir doktara gidicekmişsin hiç belli olmaz .. Olmadı boyu uzun maşallah doğunca bir güzel bakarsınız hemencecik toparlar kendinii ..

Canim ben Rentıp da Selim Akgüne gidiyorum. Epidural normal 1200, sezaryan 1500 dedi canım ..
bi de ben epiduralsiz normal doğum istiyorum, acaba epiduralle aralarında fiyat farkı var mıdır? bi de hasatanede doğum ücretleri genelde aynı oluyo dimi, ben bayan doktor istiyorum da..

bi de ben epiduralsiz normal doğum istiyorum, acaba epiduralle aralarında fiyat farkı var mıdır? bi de hasatanede doğum ücretleri genelde aynı oluyo dimi, ben bayan doktor istiyorum da..
Tam kesin olarak konuşmadık tatlım o yüzden fiyat farkı olur mu bilemiyorum. Ben de normal doğum istiyorum ama henüz karar veremedim epidurale. Valla canım çok fazla fark olucağını düşünmüyorum diğer doktorlarla ama net bir bilgim yok. Hastaneyi ararsan yardımcı olurlar sanırım..:)

ben cumartesi günü geliyorum bursaya, orda ailemin yanında doğum yapıcam inşallah.. ama ne doktorları tanıyorum, ne hastaneleri ve ne de doğum ve muayene ücretlerini biliyorum..
Ahh anladım canımm. Daha zaman var bulursun gönlüne göre birini canım dert etme Ben hamileliğimin başından beri selim beye gidiyorum. Ki ablamda orda doğum yaptı ve gerçekten memnun kaldı canım..

Evet zubeydeden memnun olmayanlar bahsettiklerim.bahardan da var tabi memnun olmayan da diyorum ya beklentilere bağlı.Estağfurullah ne basagritmasi.50 TL muayene.ekstra bi işlem yoksa kan-idrar dan alınmıyor ücret.kimi hastaneler nst den de alıyormuş ücret.baharda yok.SGK bin karşılamadığı şeyler varsa ondan alınıyor tabi

Kızlar pinakolada doğru mu yazdım bilmiyorum ama haber alan var mı? Epeydir görünmüyor.
burdayim canim:) pofuduk18
hergun giremiyrm malesef koca gobekten pc yle cok ii anlasamiyrz,sirt agrilarim cogaldi ve hala yatmak zorunda oldugumdan pc yi acamiyrm.teldende kolay giremiyrm zaten 2 gun girmesem cok msj birikiyor oku oku yetisemiyrm sonlara dogru bakip cikiyrm ama aklimda olan kisilerdensin pofufukcum

Arada bi ses ver tatlim meraklaniyoruz :))

Kızlar iyi akşamlar sizlere bi sorum olucak sizindr bacak aranızda agrınız oluyormu acaba?
Olmazmı canım bende 2 aydır falan var hemde.pelvis kemikleri sabit kemikler normalde.doğuma hazırlıyormuş kendini yerinden oynuyormuş bu yüzden birde bebek baskı yapıyor tabi bunlarda bize ağrı olarak geri dönüyor

Kızlar Merhaba bi aralar cok takiliyodum bayadir girmemisim daha doğrusu hamile kalmak istedigim zamanlarda cok giriyodum hi dusugum oldu.simdi kizimi bekliyorum az kaldı cok şükür..benimle ayni zamanlarda dogum yapcak kaaaaacccc kisi varmış keşke baştan beri girseysim dedim:) cars günü alttan muayenem var bakalım dogum seklini belirlicek doktor umarım normal dogum için hazirimdir.kizimin başı hep asagidaydu zaten hic yukarda olmadi hep normal pozisyon da dedi doktor ama cati muayenesi yapicak galiba. Hayirlisi bakalım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…