2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar. Anneler günü sabahı kapı çaldı veee annem geldi ta kayseriden. Kız kardeşime video yollamıştım sende bana annemi gönder anneler gününde diye yollamış :)) ama aksilik ertesi gün sobaya attığım birşey yüzünden az kalsın yanıyorduk valla. Ev simsiyah is rezillik perde halı mahvoldu. Zaten boyacı gelecekti biraz erkene aldık annem çarşamba gidecek. Bugün boyacı gelecekti gelmedi,ev ayakta halı yok yerlerde,evi boyaya hazırladık güya. Bakalım annem giderse yalnız nasıl yapacağım bu işleri

Selam kizlarrr Nasılsıniz bakalım umarım herkes iyi,keyifler yerindedir..
Bizim temizlik islerimiz bitti beklemedwyim artik:) doktorum 5 haziran sezaryen günü verdi ama bana göre çok geç yanlış mı hesapladi napti yarın tekrar kontrolum var bakalım ne diyecek en azından 1 haziran istiyorum ben

Ne kadar geç olursa o kadar iyi tatlim gelisimini iyice tamamlamis olur :) tabi yine doktor ve sen bilirsin :)

Ne kadar geç olursa o kadar iyi tatlim gelisimini iyice tamamlamis olur :) tabi yine doktor ve sen bilirsin :)
Çok sıkıldım pofuduk artik sanki hamile doğmuşum :)sabirsizlaniyorum artık kavuşmak istiyorum kızıma. Ama tabi onun için en iyisi kalmaksa kalsın günü dolara kadar

Selam kızlar nasılsınız?

Kontrolden gelen arkadaşlarımız olmuş maşallah bebeklerine gayet iyiler anlaşılan.

Doktorum bana tatlı birşeyler ye öyle gir nst ye diyor.

Deneyin isterseniz.

Dualarımız sizinle canım hayırlısıyla atlatıp bebişin kucağında çıkacaksın hastaneden inşallah. Ben de bi 37. haftaya gelsem rahat etcek içim. Dr 37 olunca küveze gerek kalmaz demişti çünkü.

Bebeğin gelişimi çok önemli canım.

İlk kızım 35+6 da 2,310 gram 47 cm. doğmasına rağmen küveze girmemişti şükürler olsun ki.

Çok az kalmış heyecan doruktadır eminimki.

Sağlıkla kucağına almanı diliyorum.

Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Kızımda gece uzmanlık alan nöbetçi doktor vardı canım.

2300 dedi. ama 35+6 olduğu için ve riske atmamak için çok dikkatli ölçüm yapmıştı.

Telefonda kendi doktorumu bilgilendirirken duymuştum.

2,300 gram 3,5 cm. açılması var, suyu nişanı gelmiş ama suyu iyi durumda yatıralım mı devlete sevk edelim mi demişti (7 sene önce gittiğim özel hastanenin yeni doğanı çok gelişmiş değildi) doktorum da yok yatış yapın ben geliyorum demişti) doğduğunda ise 2310 gram doğdu. Maşallah 10 gram yanılmıştı.

Gunaydin hanimlar herkes iyidir insallah biz iyiyiz evimizin temizligini bitirdik artik oglumuzu bekliyoruz :)))

Birkaç gündür görememiştim seni.

İyi olmana sevindim.

Aslında müsait olmuyoruz, işlerimiz oluyor bazen giremediğimiz zamanlar oluyor ve kendi adıma girmeyenleri merak ediyorum acaba nasıl? doğum yaptı mı diye?

Keşke telefon zinciri falan olsa.

Herkes birbirinin numarasını değil ama mesela sen benim, ben senin, (atıyorum ek olarak gecce nin, pofidiğin yada sirrieyvanın) numarasını alsam. böyle böyle herkes 2 kişiye numara vererek zincir oluşturulsa herkesin her zaman herşeyden haberi olur.

Çok sağol canım, sende evini çocuk sesleri eşliğinde kirlet inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…