- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.461
Ben sahildeyim oraya kuafore geliyodum saclarimi kestirmeyeSen nerdesin ben narcity tarafındayım yakın yani çok:)
sen hangi hastaneye gidiyosun sahil tarafında bildiğim sema var.baya yakınmışız bu aradaBen sahildeyim oraya kuafore geliyodum saclarimi kestirmeye
Ne kadar geç olursa o kadar iyi tatlim gelisimini iyice tamamlamis olur :) tabi yine doktor ve sen bilirsin :)Selam kizlarrrNasılsıniz bakalım umarım herkes iyi,keyifler yerindedir..
Bizim temizlik islerimiz bitti beklemedwyim artik:) doktorum 5 haziran sezaryen günü verdi ama bana göre çok geç yanlış mı hesapladi naptiyarın tekrar kontrolum var bakalım ne diyecek en azından 1 haziran istiyorum ben
Çok sıkıldım pofuduk artik sanki hamile doğmuşum :)sabirsizlaniyorum artık kavuşmak istiyorum kızıma. Ama tabi onun için en iyisi kalmaksa kalsın günü dolara kadarNe kadar geç olursa o kadar iyi tatlim gelisimini iyice tamamlamis olur :) tabi yine doktor ve sen bilirsin :)
Günaydınn Kızlar..
Canım benim de nst ye her girişimde nasıl oluyorsa hareketleri çok azalıyor. Hemşire karnımı sallıyo ki hareket etsin diye .. Artık oraya girince geriliyo mu noluyosa :) yolda giderken bile kıpır kıpır olan kızım nst de çok az hareket ediyor.. Benimki de akşamları daha çok hareketli ve karnım dalga dalga aynen korkulacak bişey yok endişelenme :)
Dualarımız sizinle canım hayırlısıyla atlatıp bebişin kucağında çıkacaksın hastaneden inşallah. Ben de bi 37. haftaya gelsem rahat etcek içim. Dr 37 olunca küveze gerek kalmaz demişti çünkü.
Kızlar günaydın dün kontrol vardı oğlunun son kontrolleri yapıldı sıra kucağıma almaya geldi Perşembe 11 de yatıyorum doktor amcamız herşeyinde çok iyi dedi ama bira erken olduğu için solunum sıkıntısı olur dedi tek ondan korkuyorum bide tabi spinal anesteziden bakalım bana bol bol dua edin lütfen cok ihtiyacım var sizi tekrar müsait oldukça haberdar ederim
ben de 2 haftadır 8 kilodayım canım. toplam 8 oluyor.
Kizlar bebekler dogdugunda ultrasonda olculenden fazlami cikiyor azmi ? Simdi doktorumuz hep bize 2400gr dio. Boyu 49cm. Ama sizce dogdugunda kuveze gerek kalirmi ve 2500gr gibi cikma durumu olurmu. Cunku tam sinir 2500gr alti yaziyor kucuk bebek sinifina girmesi icin.
Gunaydin hanimlar herkes iyidir insallah biz iyiyiz evimizin temizligini bitirdik artik oglumuzu bekliyoruz :)))
canım ben de maltepedeyim, doktorum dışardan, delta hospital'de doğum yapabilirsin demişti bana. nasıl bir hastane, ücretleri nasıl?İstanbul maltepedeyim canım ben bana çok yakın delta hospital hakan bey e gidiyorum
Güle güle oturum cnm temiz temiz. Benim de bi haftadır annem ve kv vardı giremedim hiç buraya. Herşey yolunda herhalde geçmişi okuyamadım...eşim badanayı yaptı onlar da saolsunlar halı,perde,mutfak,gardolap,banyo,wc ne varsa herşey elden geçti....temizliği bitirdik çok şükür. onlar yaptı ama ben de çok yoruldum valla. Gün yaklaştıkça heyecan da artmaya başladı inşallah sağlıkla alacağız bebişlerimizi. Saçlarını da güle güle kullan cnm :)
maşallah cnm kızına uzun boyluymuş bizimkine de doktor uzun olacak demişti haftaya gideicem bakalım ne kadar olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?