2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bide bişey sormk istiyorum doktorum hareketleri cok az nst de dedi sabahları gidiyoruz dikkat ettim sabahları zaten kızım cok oynamiyor.aksamlari daha hareketli. Ve oldum olasi tekme cok atmiyo.gerinio cok sag tarafimdan dizi yada dirsek bilmiyorum yada ayak cikio yumruk kadar nerdeyse canimi acitio cok defasında da.doktor hareketlerinden cok gucude önemli dedi.ama defigim gibi acitio bile.sormk istedigim sürekli tekme gibimi hissediyosunuz yoksa bnm gibi karninizi dalgalandiriyomu bebisiniz?

Tekrardan hosgeldin diyim o zaman canım benim kızımın hareketleri iyi güçlü de vuruyor ama genelde dalgalanma şeklinde oluyor artık alanları daralıyor gittikçe

Saol cnm aslında bebek döndürmekle ilgili yöntemler varmış ama Türkiyede uygulanmıyor malesef

Kızlar günaydın dün kontrol vardı oğlunun son kontrolleri yapıldı sıra kucağıma almaya geldi Perşembe 11 de yatıyorum doktor amcamız herşeyinde çok iyi dedi ama bira erken olduğu için solunum sıkıntısı olur dedi tek ondan korkuyorum bide tabi spinal anesteziden bakalım bana bol bol dua edin lütfen cok ihtiyacım var sizi tekrar müsait oldukça haberdar ederim

Kızlar günaydın dün kontrol vardı oğlunun son kontrolleri yapıldı sıra kucağıma almaya geldi Perşembe 11 de yatıyorum doktor amcamız herşeyinde çok iyi dedi ama bira erken olduğu için solunum sıkıntısı olur dedi tek ondan korkuyorum bide tabi spinal anesteziden bakalım bana bol bol dua edin lütfen cok ihtiyacım var sizi tekrar müsait oldukça haberdar ederim

kızlar günaydın,
bakıyorum takib ediyorum ama yazmıyorum epeydir. herkes kendi arasında sohbette bir iki kere yazsam bi sohbet başlasa iş yerindeyim tekrar sık sık girip de cevap veremiycem diye uzaktan takib ediyorum sizi
bu hafta son izne çıkıyorum ben de. bebeğim ve benim herşeyimiz hazır, hafta sonları yavaş yavaş temizliklerimi yapmaya başlamıştım çoktan. bi tek mutfak dolaplarım ve camlarım kaldı. onu da bu hafta halledicez inşaAllah bakalım
arada gelen sancılarım (günde bi kere) ve işten eve dönerken otobüsteki bel ağrım haricinde bi şikayetim yok çok şükür. bizden haberler böyle bakalım herkes nasıl iyidir inşallah?
maral26 'dan haberi olan var mı ? nasılmış Musab bebeğimiz?
geçmişi okumadım , başka varsa doğum yapan diğer annişlere hayırlı olsun, bebeğinin sağlığı için dua bekleyen annelere de Rabbim yardımcı olsun.. isim isim olmasa da topluca her namazdan sonra duamdasınız

cnm benim dogum da heran olabilir malum acilmam var.
ne kadar açılman var canım senin? bi de ne zaman başladı açılman ?

Allah yardimcin olsun cnm. kilosu boyu kac ve neden erkenden aliniyor

Allah güç kuvvet versin bebeğin ve sana atkadaşım.Dualarım senin ile.Herşey çok güzel olacak eminim.

Günaydın Herkese
Biz oğlumla iyiğiz Nst ye bağlandık bir sancı çıkmadı 2380 gram olmusuk bir hafta geriliğimiz devam ediyor ..
37 haftadan sonra izne ayrılmayı istmeiyordum 38 de ayrılıp ayı tamamlayim diyorudm kızla olamuyormuş....
Bakalım evde sıkılırım gibi geliyor bana .

Kizlar bebekler dogdugunda ultrasonda olculenden fazlami cikiyor azmi ? Simdi doktorumuz hep bize 2400gr dio. Boyu 49cm. Ama sizce dogdugunda kuveze gerek kalirmi ve 2500gr gibi cikma durumu olurmu. Cunku tam sinir 2500gr alti yaziyor kucuk bebek sinifina girmesi icin.

dün doğuma giden bi anemiz vardı sanırım ismini hatırlayamadım haber var mı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…