- 16 Mayıs 2014
- 108
- 17
- 68
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #41.401
Kızlar bide bişey sormk istiyorum doktorum hareketleri cok az nst de dedi sabahları gidiyoruz dikkat ettim sabahları zaten kızım cok oynamiyor.aksamlari daha hareketli. Ve oldum olasi tekme cok atmiyo.gerinio cok sag tarafimdan dizi yada dirsek bilmiyorum yada ayak cikio yumruk kadar nerdeyse canimi acitio cok defasında da.doktor hareketlerinden cok gucude önemli dedi.ama defigim gibi acitio bile.sormk istedigim sürekli tekme gibimi hissediyosunuz yoksa bnm gibi karninizi dalgalandiriyomu bebisiniz?
Saol cnm aslında bebek döndürmekle ilgili yöntemler varmış ama Türkiyede uygulanmıyor malesefCanım beniimki de ters duruyor , doktorum beklicez dönebilir dedi kontrolüm 10 gün sonrainternetten baktım da eşinizi dizinize yatırın o şekildeyken konuşsun sizinle ve telefonunuzdan müzik açın karnınızın alt tarafında tutun diyordu bebek o sese doğru yöneliyormuş benim bildiklerim bu kadar canım
ne kadar açılman var canım senin? bi de ne zaman başladı açılman ?cnm benim dogum da heran olabilir malum acilmam var.
Allah yardimcin olsun cnm. kilosu boyu kac ve neden erkenden aliniyorKızlar günaydın dün kontrol vardı oğlunun son kontrolleri yapıldı sıra kucağıma almaya geldi Perşembe 11 de yatıyorum doktor amcamız herşeyinde çok iyi dedi ama bira erken olduğu için solunum sıkıntısı olur dedi tek ondan korkuyorum bide tabi spinal anesteziden bakalım bana bol bol dua edin lütfen cok ihtiyacım var sizi tekrar müsait oldukça haberdar ederim
Allah güç kuvvet versin bebeğin ve sana atkadaşım.Dualarım senin ile.Herşey çok güzel olacak eminim.Kızlar günaydın dün kontrol vardı oğlunun son kontrolleri yapıldı sıra kucağıma almaya geldi Perşembe 11 de yatıyorum doktor amcamız herşeyinde çok iyi dedi ama bira erken olduğu için solunum sıkıntısı olur dedi tek ondan korkuyorum bide tabi spinal anesteziden bakalım bana bol bol dua edin lütfen cok ihtiyacım var sizi tekrar müsait oldukça haberdar ederim
ben de 2 haftadır 8 kilodayım canım. toplam 8 oluyor.Kızlar bu arada benim kilo alımım durdu, sizde de oldu mu?
Toplamda 11 kilo almıştım yaklaşık 2 haftadır 11 deyim.
Bnmde durdu ama kilo vermek yada almamak normalmis sanirim son haftalardaKızlar bu arada benim kilo alımım durdu, sizde de oldu mu?
Toplamda 11 kilo almıştım yaklaşık 2 haftadır 11 deyim.
haydi hayirlisi o zmn cnm az kalmisKızlar
heyecanlıyım
değilim gibi
:) anlayamıyorum
hala çalışıyorum cuma ayrılıcam
ben kendim istedim sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?